Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 026
  • 642
  •   1
Отговори
# 600
Хайде и аз да ви похваля.   bouquet
БРАВО, много ми хареса на мен и на синът ми. Аз съм си русенска мама, но от 8 год. съм в Плевен.
Горда съм че съм от Русе и там има такива прекрасни момичета като Вас.     bouquet

# 601
Който има да се отчита, как ще направим и кога?

Snegina ние май всички се отчетохме след края на карнавала, ама ти си беше тръгнала- Деб ни е финансовият надзорник, така че се разбери с нея кога да се видите Peace

# 602
Някой да пусне код на ЛС да качвам снимките си  Praynig

Хм ... май и ще трябва да обясните как точно се качват снимките  Rolling Eyes
Моите ги качих.
Като влезеш в албума в дясно има "добави снимки"  кликваш и добавяш.Става бавно.

shishi_69 добре дошла и във виртуалната ни компания  Hug

# 603
Поздравления за всички! smile3501   Карнавала мина повече от прекрасно, благодарение на всички Вас!   bigdance2  Мисля че на русенци им харесват забавления от този сорт -  впредвид и маскираните майки!  txtloves

# 604

Моите ги качих.
Като влезеш в албума в дясно има "добави снимки"  кликваш и добавяш.Става бавно.

Нямам "добави снимка"  Rolling Eyes затова си мисля, че трябва да мина през вход с име и парола.

# 605
Момичета, приемете моите възхищения за свършената от вас работа! Вие сте страхотни...  bouquet
Карнавалът беше супер, синът ми се забавлява страхотно...С нетърпание чакаме сладващият догодина...Да сме живи и здрави...само!

# 606
Момичета, Надя е възхитена от празника, който сте се сътворили!
Поздравления за магията, която успяхте да подарите на децата! Съжалявам, че не можах д абъда с вас  Cry

Дали бих могла да видя снимките?

Ох, забравих, Дефи съмФ

# 607

Моите ги качих.

Нямам "добави снимка"  Rolling Eyes затова си мисля, че трябва да мина през вход с име и парола.
Да през входа трябва да минеш.Нямаш паролата ли още?

# 608
МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ИЗКРЕЩЯ,ЧЕ СТЕ СУПЕР,ЧЕ НАПРАВИХМЕ ЕДИН ДОООСТА ЗАПОМНЯЩ СЕ КАРНАВАЛ,БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА И ВИ ПОЗНАВАМ.  bouquet да де ама нали знаете,че нямам глас та ви го написах  Wink
И аз почвам качване на снимките.Имам и 3 клипчета,но са тъмни.Моля някои да ми каже с какво мога да ги изсветля малко,както и за снимки  Hug

# 609
Snegina ние май всички се отчетохме след края на карнавала, ама ти си беше тръгнала- Деб ни е финансовият надзорник, така че се разбери с нея кога да се видите Peace

Такава ли съм я свършила?
Не знам какво да кажа, съжалявам. Embarassed
Ще се уточня с Деб.

# 610
Момичета дайте парола де,не мога да вляза.Много са хубави снимките дето са качени.Имам ? в същия албум ли да качвам или да направя друг?

# 611
Момичета,БАБА ЯГА ви поздравявя  !Мина страхотно,невероятно,чудесно!Децата бяха направо в еуфория.Докато се разхождах с метлата доста майчета ме питаха кога пак ще организираме такова нещо,защото много им е харесало и с удоволствие биха дошли отново.Срам ме е да си призная,но докато се присъединявах вас бях скептично настроена.Не съм имала грам основание,явно.БРАВО НА ВСИЧКИ!

# 612
Момичета дайте парола де,не мога да вляза.Много са хубави снимките дето са качени.Имам ? в същия албум ли да качвам или да направя друг?

Aз качвам в същия албум  Rolling Eyes Сгреших ли?

# 613

Aз качвам в същия албум  Rolling Eyes Сгреших ли?
Не всички в един ще е по-добре.

# 614
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета   bouquet поздравления за успеха и това което направихте  с общи усилия!
 Sick Много съжалявам,че неможахме в последният момент да се организираме,от всички желаещи да ви посетим останах само аз,но мъжът ми е преди обяд на служба и няма как да ме докара ooooh! жалко ,че майката от Търново не е писала в нашата темичка за да се комбинираме и да дойда с нея!Така ми се идваше  Sad

Общи условия

Активация на акаунт