"Сладки думи вече казва, ДЕКЕМВРИйчето на мама"

• 16 769
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Не ме разбирайте погрешно - моето храна не отказва, то си иска, ама каквото си иска. Плюе само слюнка ("Джоуи храна не дели!"). Бебешките дробни не го устройват. Представям си майка ми, дето обича да храни и свекървата, дето е и майсторка на разни изкушения, колко угоен ще ми го върнат на 10.06.!
Муцанке, кога ще видим Буба? Хайде на 21.03.да ходим да им закачим мартениците на клетката на щъркелите в зоологическата!

# 211
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден SilverStar - много здраве и положителни емоции да те съпътстват

# 212
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИЛВЪРСТАР  bouquet
за яденето няма да се обяснявам, защото си е мъъъъъъъъка при нас Thinking
обаче за тоалетите - ния е голяма фръцла. като й облека нещо ново, почва да вика - ааааааааааа с една такава самодоволна усмивка и да се кипри. и на бижута налита. само дето обеците ми са й пръстени hahaha

# 213

Много здраве, щастие, любов и успехи във всичко на Силвето !
                                                                     Да е все така лъчезарна и усмихната !

# 214
Силвърстарче,желая ти от все сърце,усмивката ти никога да не слиза от твоето лица.Да си жива и здрава и много обичана.Целувки и за Ивето.

А аз искам да питам за кой точно памперси говорите,защото в момента на пазара и два нови модела.Едните са като старите,но изрязани и с ластици отзад.А другите са "Sleep&Play" с лайката и са по тънки,а не с алое? newsm78

Много ми е мъчно и жално за мсички ангелчета,техните майки и т.н

# 215
  • София
Честит рожден ден Силвърстар, бъди мн здрава, все така усмихната и красива newsm59
Зизу наистина за дълго зачезна, радвам се че сте добре и пак на линия Wink
Наистина проявяват вече характер децата, и на нас ни се случи да не иска да съблече нова дрешка, но само веднъж Wink

# 216
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИЛВЕ!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, А НА ИВЕТО БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ Wink

# 217
  • sofia
Честит рожден ден Силвърстар! Само щастие и здраве ти желая, мамче  bouquet
Момичета - помагайте!!!!
  Записах Стефи на държавна детска кухня преди около месец - казаха ми да се обадя другата седмица евентуално да ни дадат купони за храна, но ми казаха да отнеса бурканчета , като старите асеновградски от пюрета Tired
  Боже, нито знам какви са старите, нито знам откъде да ги намеря...
  Моля, мамите които са на държавна детска кухня да ми кажат откъде да намеря бурканчета и колко да са големи горе-долу..
  Много ви благодаря предварително..
   Гледам, обсъждате децата, а по-напред и занаятите на техните мамита Crazy
   Ами аз съм юрист в голяма държавна институция, пазя си мястото и за това се върнах толкова рано на работа..
   Иначе да ви се оплача, че детето ми ме наказна със целенасочено хапане когато реша да му взема някоя неподходяща според мен "играчка".. а уж щяхме с баща му много да го възпитаваме Crazy Иначе по цял ден повтаря мама-мама Heart Eyes

# 218
За капак и щерката днес вдигна температура 38.5.И сега сме на АБ.Дано малкият да не се зарази че вече ще се  #2gunfire

Защо пие АБ, ако има само температура ?! Дани също беше два дни с 38.8, 37.8, но при липса на зачервено гърло и чисти гърди и консултация с педи, не съм му давала АБ, а само температуропонижаващи.
Пеца какво е при вас положението ?

# 219
Честит Рожден Ден Silverstar  newsm59

Много здраве, щастие, любов и успехи в живота!  newsm10

Ето статия за които се интересуват за Кампанията “Ние чакаме бебе” се удължава с два месеца

http://az-jenata.com/?page=article&aid=6119

Peace

# 220
Привет,
Включваме се на живо от Бургас Simple Smile
Ще допиша после като изчета всичко.  Hug

# 221
  • Под Сините камъни
При нас положението е следното-освен температура сме и с кашлица и хрема.В началото се оплакваше че я боли гърлото давах ме чайчета с мед и лимон,но вчера като вдигна и температура я заведохме на лекар и диагнозата е остър катар на горните дихателни пътища и съответно АБ.Дано по бързо да ни мине и да овардим малкият човек.

# 222
ЧРД, Силвърстар! Много здраве и късмет!

# 223
 SadИ Стефания нещо е болничка...Прави ми темперетура, сигурно някой зъб я мъчи...милата.

Поздрав на всички Рожденници с пожелание за здраве и щастие!  bouquet

bouquet  bouquet

# 224
  • Варна
И ние вече 2-ри ден пием антибиотик. Имахме температура цели 4 дни и с нищо неможех да я саля под 37.6 , имахме си чисти гърди , носле и така . Накрая като ни казаха зачервени уши  #Crazy се предадох . Та сега чедото ми вече е сефтосано с антибиотик . Ама Т моментално спадна и вече втори ден ми спи до 10.30 сутринта  , че и аз покрай нея  Whistling .

Искам да ви питам относно миенето на зъбките . Колко време ги потърквате , защото ние повече от минута не траем мама да бъркоти из устата . То и това си е рекорд де . А всичко на всичко си имаме 6 зъба !

Общи условия

Активация на акаунт