"Сладки думи вече казва, ДЕКЕМВРИйчето на мама"

• 17 009
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Много ви благодаря  Hug
Ето нашия подарък за бабите : Честит осми март!
И ние спим по веднъж, мноооого рядко по два пъти - ако се моткаме сутрин с колата, веднага заспива  Rolling Eyes А когато сме навън по цял ден, спи когато си поиска  Crazy На мен хич не ми се щеше да спи по веднъж толкова малка, но тя сама си го наложи  Peace
Сега като кърмя само веднъж, се чувствам много по-спокойна Embarassed Нашето кърмене се беше превърнало в непрестанно дъвкане на зърната на мама  Rolling Eyes особено нощем  #Crazy  

# 76
  • Vaudreuil Canada
Ох въпроса със спането ми е болна тема - отдавна спим по веднъж на ден при това рядко спим по повече от час - а доста често се случва да е само 30-40 минути.  Tired  Направо кошмар.  ooooh! Завиждам на майките с поспаливи деца.

# 77
  • СОФИЯ
      Привет и от нас !
 Благодаря на гадното време,успях да си свърша някой неща вкъщи,защото последните седмици нещо не ми остава време.
Относно спане аз незнам какво да кажа,всеки ден е различно.Един ден ще спи един път,на другият ден 2 пъти,един път ще си легне в 20.00ч,друг път 24.00 със ставането по същия начин Cry
Лятна количка ние имаме от миналата година и съм много доволна. Спрях се на нео нато,много е лекичка и удобна. Често нямаме асансьор и я използвам, и в по студено време,свалям я през затруднения.  Има и по леки колички,но са с много малки гуми пък аз не съм привърженичка на тях Mr. Green
  Чибураторче дай да ви видя джапанките Praynig любопитството не ме оставя на мира Mr. Green
 Трябва да купя и аз на Йоана някакви за банята  bouquetпо обикновени.
  Утре съм решила да бъде половината ден лично мой Laughingсутринта ще ходя на кафе с любима моя приятелка,след това ще направим малко шопинг.  За вечерта нямаме планове,мъжът ми незнае дали ще бъде свободен,ако е свободен ще решим нещо  в последният момент.
Вие ще празнувате ли?
 За мен този ден не е нещо специално,получавам подарък,но не ми е на сърце.

di_ много оргинален подарък за бабите,аз още нищо не съм купила,но утре като излизам ще измисля нещо.

Чао ви за сега!

# 78
Привет и от нас Hug
При нас всичко си е по старо му освен, че Еленката се храни вече сама с вилица Heart Eyes....боцка си и сама си слага в устата Heart Eyes,
Благодаря на Поли за клипчето на Дани с храненето....Елена като видя Дани как боцта и схвана как стават нещата Mr. Green
Сега ще започна да я уча и с лъжица, но си представям какво цапотене и мятане на манджа из цялата къща ще става ooooh!, ноооо няма как  Peace
Иначе тича наша Еленка по цял ден от стая в стая и навън, изобщо не желае да я водя за ръчичка, оформя се като доста самостоятелна личност Mr. Green
Много съм доволна, че вече се заиграва сама и то по половин час и повече и не ми виси на панталона или в скута Peace
Вече имаме 7 зъба - 4 отгоре, 2 отдолу и един кътник отдолу в дясно Grinning
Ходихме и на консултация - 10,600 кг. и 78 см.
Хайде да дам малко теми за размисъл Grinning

1. Каква е любимата играчка на дечицата Ви?
2. Сушите ли косата със сешуар след къпането?
3. С какво ходят дечицата Ви в къщи - по чорапки, пантофи......
Елена много обича да си ходи по чорапи и така си ходи вкъщи, но педиатърката каза, че сега вече след като ходи стабилно, е добре да е с пантофи newsm78

Целувки от мен и Елена  bouquet

# 79
Диде, веднага отговарям:
1. Мама, обаче ходеща и подаваща посочени повелително шарении, а най обича забранените работи - в същия тандем, вилици, ножове, чаши...
2. Не, не сушим, но в топла стая спим!
3. По чорапи, обувки - в никакъв случай! Абсурд! Обаче и мама е от стара коза яре, та избродира буйките с шарени мъниста, дето висят и дрънкат. Та, с тях ходи - когато не ги гризе, естествено!

# 80
Здрасти!
Хайде, и аз да отговоря:
1.Мече-от тези за куклен театър.Разнася го навсякъде.
2.Косата я суша, защото обикновено се къпем преди лягане.Пък и сега е студено, та и да не си ляга, пак я суша.
3.Със сандали с твърда подметка на "Денди".С чорапи се хлъзга по теракота и пада.Може би при друга настилка би се получило.От нашата педи знам, че било по-добре да ходят по чорапки.

# 81
Диде, ето ги и нашите отговори:
1. Изразена любима играчка нямаме, но често си играе с една кофа с плодове и зеленчуци, а винаги като иска да ми висне на крачола успявам да я разсея с Меденосладката енциклопедия на Мечо Пух с животните.
2. Костата не сушим с нищо освен с хавлийката. Не че Зори позволява много  Laughing
3. Ходи си по чорапки. Не мисля, че има по подходящ начин. Но у дома нямаме теракот и е нормално топло - около 20-тина градуса. Когато сме на гости при приятели със студени апартаменти я оставям с буйките. Като порасне ще си носим пантофки.

# 82
И ние нямаме изразена любима играчка.Но май най-обича да разглежда книжки(и да ги погризва лекичко).
Косата я сушим със сешоар винаги защото ние бая пораснала и трябва вече да се подстригваме.
В нас ходи по пантофки(обаче много често ги събува и постоянно се караме)

# 83
Любима играчка - сешоара
Обаче не дава да го суша-шубе го е.
Ходи с обувки, че е по- стабилен.

# 84
  • Варна
вече имаме лятна количка  Sunglasses  Mr. Green
ей такава Bertoni Foxy , само че оранжева

# 85
Ехааа, Вержи, а пък нашата е точно в тези цветове - съвсем същата. И чадърче в същия цвят й купих (пак на Бертони).

# 86
  • София
Почвам ви в обратен ред, Вержи честито- да си я търкаляте със здраве Wink
Диде по твоите въпроси:
-имаме един автобус с батерии, разхожда се из стаята и пее,има мн копчета с мелодии и звуци на животни(понякога по 1 час е откарвала с него)
сега не чак толкоз,но май той и е любим,както и книжки със животни
-суша с хавлийката само
-пантофки ползваме,но са с цип и постоянно ги събува(сега разбрах Вмиткова като се жалваше как Зори си събува чорапките колко е неприятно Mr. Green #Crazy
Аз за утре нищо не предвиждам,но в Неделя отивам на Хъшове в Народния и после бирка с тайфата и хайманосване Wink
Шемет с тия 30-40 мин сън не знам как издържа детето,днес моята ме побърка,следобяд заспа в 13.30 и в 14.19 ококорена и повече не заспа,а само белички и мрънкане Shocked
Шаменет стига пуска само тийзъри, дай инфо, че народа се изпопритесни за вас Hug

# 87
  • Vaudreuil Canada
Шемет с тия 30-40 мин сън не знам как издържа детето,днес моята ме побърка,следобяд заспа в 13.30 и в 14.19 ококорена и повече не заспа,а само белички и мрънкане Shocked
Ти питай как издържа майка му на детето - направо е убийствено!!!

# 88
  • Варна
Айде и аз да се включа с малко отговори .
Темата с играчките ми е болна  ooooh! , имаме 3 пълни торби с дреболии във всяка стая по една , отделно от това музикални маса , барабани , къщички и т.н. , но.... маймунето не ги и поглежда . Любимата ни игра е да вадим всичко от чекмеджетата , да дърпаме всичко което докопа от маса , шкафове и така докато пода стане труден за преминаване . Накрая ми висва на крачола и докато не я взема не спира да хленчи ! Имаме си обаче една любима кукла на Чико без , която не заспиваме ! Naughty
Косата суша само с хавлиика защото се страхува много от сушоара , но сега съм се заела постепенно да се запознаваме с него , че косата доста порасна и използването му става наложително !
Вкъщи ходи задължително с пантофки , че иначе се хлъзга и пада . Даже вече амортизирахме един чифт !

Аз докато си пиша , то станало вече време да ви кажа

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ

Пожелавам на всички да бъдат винаги усмихнати и щастливи майки, обичани и ухажвани жени !!!

# 89
  • Бургас
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ МАЙЧЕТА!

Приемете моите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

Общи условия

Активация на акаунт