"Сладки думи вече казва, ДЕКЕМВРИйчето на мама"

• 17 009
  • 282
  •   1
Отговори
# 90

Честит празник, мили дами!
Бъдете здрави, лъчезарни и обичани!

# 91
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!  bouquet

при нас е просто невъзможно да се изсушим без сешоар #Silly Лора много обича (явно има спомени от коликите Joy) и много се кефи, любимото и е да бяга из стаята гола а аз да я гоня със сешоара - голям смях пада  Rolling Eyes
играчките ни са ПРЕДИМНО музикални, на други мнооого рядко обръщаме внимание,да не кажа хич. трябва поне да тракат  Crossing Arms

# 92

Бъдете обичани Мами и желани Жени!

# 93
  bouquet Честит празник, момичета!   bouquetОбичани, обличани и събличани по подходящия начин!
За протокола-любимите играчки са книжки-имаме и в тоалетната, защото "бебешко гърне" у нас вече е мръсна дума. Приспиваме се с музикален мечо и шише топъл чай, а сешоарът е нещо любопитно, но страшно. в къщи ходи с терлици, като стане стабилен ще ходи с пантофи.
Весел празник!

# 94
Честит празник, мили момичета!   bouquet
1. Любимата ни играчка е една къща, която има формички на животни и като се сложат вярно, издава съответния звук, отстрани има пиано Laughing
2. Още сушим с хавлийка;
3. Оня ден за първи път й купих пантофки с подметка, защото се стреснах, че си криви единия крак навътре Confused До сега в нас беше с меки пантофки от естествена кожа. Май от тях почна да си криви крака  Confused

# 95
Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди жена!

# 96
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ! НЕКА ВИНАГИ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ, ОЦЕНЯВАНИ И ОБОЖАВАНИ!

di_, ако имаш съмнения за изкривена походка може би не е зле да ви види ортопед. Нашият по принцип ни каза като се научи да ходи стабилно да я заведем за един контролен преглед. Чувала съм, че в началото при склонност да се кривят крачетата просто се разменят обувките на двете крачета. Дано всичко да си е наред.  Hug

# 97
  • Варна
в къщи ходим с пантофки с твърда гумена подметка (или обувки). на теракот и паркет сме и много се пързаля с меки подметки Confused
аз днес и утре съм сама  Whistling родата отидоха да садят череши на село, а малката е при баба си, та ще си отпразнувам празника като бял човек  Sunglasses

---------
забраих да са пофаля Sunglasses
мъж си купи нова кола - Audi A6, и Ситроен-я го оставя на мене  newsm44 вече всички сме "мобилизирани"
ама като си помисля че ще го изплащаме 7 години и направо  smile3544
много мразя да дължа пари  Confused , най обичам га зимам и га ми дават  Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 09:51 от Virginity

# 98
  • София
Честит празник майчета, много обич и щастие bouquet
Ние от днес имаме ново умение: развинтваме капачките на бутилките #Crazy Joy

# 99

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА
Да дам отчет Ния е вече с 12 зъба (4 кътника), 10,115кг и 80см, само мама и е в устата, не признава татко, баба, вуйчо, че чак понякога вече полудавям като го чуя това МАМА  ooooh!
Ние ходим в къщи с чорапи с подметка, сушим се с хавлийка и любими са ни прасчо от мечо пух и един мечок (с тях спи и ги водим на разходка с нас, нищо, че няма място в количката за всички)
Едно от най новите ни забележителни умения е да се покланяме, когато ни пляскат и ни кажат БРАВО   bowuu Mr. Green
Весел празник и дано успеем днес поне малко да си починем   bouquet

# 100
  • София
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

# 101
                                                                          Честит  8 ми март !

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ЖЕНИ !
                                                   НЕКА СМЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И СЪУМЯВАМЕ С ЛЕКОТА ДА БЪДЕМ И ДВЕТЕ !

# 102
http://www.vbox7.com/play:b73a65c4

Верджи, честита ви кола!Безаварийно ползване!

# 103
  • Под Сините камъни
честит 8ми март.пожелавам на всички жени винаги да се чустват желани и обичани и най вече специални.  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
newsm51
Честит 8 март на всички момичета, мами, баби!
newsm67

mamma

Да сте живи и здрави и много щастливи!   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт