БЕБЕТА ЮНИ 22 :-)

• 12 086
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
panterkata66 честити сини гащи!!! Hug

# 211
panterkata66  честито синче!

# 212
   Честито момченце на panterkata66.

# 213
Трънче мой съвет изпратете им колет от там. До колкото имам спомен си някъде в САЩ  newsm78,  нашия татко ни праща всеки месец колети и до сега никога не е имало проблем с получаването. Пратката идва на отдел "Митници" /Столична митница зад новата Автогара/ и единствено се плаща такса 4лв. Аз съм направила списък на любимия какво да ми купи от там защото на този етап се установяваме в БГ, но нещата на Фишер Прайс са уникални, а разликата в цените е просто..... Shocked...туко що се връщам от Хиполенд и там сравних,че едно от нещата което съм поръчала в САЩ е 60$ а тук 195лв...Незнам ти от къде пазаруваш ,но в http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957 направо съм като луд с картечница Joy

отивам да си взема едно кафенце че е почти два и ми падат клепачите

# 214
panterkata66  честити сини гащи

# 215
mu6oron нема да спиш на поста ! Ще звънна на шефа!  smile3534

Имате много поздрави и добри пожелания от Пършинг, каза че няма промяна и си остават в болницата, но пък и това е хубаво щото бебчо расте...

Аз ям толкова много шоколад напоследък, че ме е срам от себе си  newsm56 И тоя сникерс ,който го е измислил... само да ми падне  Mr. Green

Честити сини гащетки  panterkata66

# 216
panterkata66, честити сини гащи   bouquet Ти май че точно това си искаше - второто да е момченце  Hug

# 217
Добрутро! Как ми се спи.... добре че е петък!

Да кажа първо на МИША, че ще забравя - ми как няма да се върти милото бебе като лежиш по гръб, бе жена (нали говорим откога че не е хубаво по гръб да се лежи - това намаля и кръвоснабдяването на матката) - лягай си спокойно на една страна (най-добре на лявата), ако ти е неудобно - една или две възглавници пред теб и качвай горния крак там, сгънат в коляното, като леко се накланяш към възглавниците. Това е най-добрата поза за бебо, а и наистина е удобно, така спя от месеци вече Peace

Да си призная обаче, всяка вечер полежавам по гръб 1-2 минутки, колкото да ме порита бебока, че ми е голям кеф.  Heart Eyes Като се обърна, човека и той се кротва.

Маргарет, мерси за вестите за Пършинг, много хубаво че има кой да ни държи в течение!

И честити сини гащи на Пантерката! Увеличава се броя на свекървите!

Кака Мая, това да помоля някой познат в София да купи подарък вместо нас е добра идея, но така не ми се иска да притеснявам хората....  Thinking Неудобно ми е да накарам някой да похарчи 200 лева, които ние да им дадем евентуално може би чак Декември месец... Може пък да видя дали да не препратим пари по банков път  Thinking

А Мушорон, ти си смела - аз не бих рискувала с пощите, особено с неща които са толкова скъпи в БГ, дано да си ги получиш, разбира се  Peace  Само да ти кажа че на нас заради загубен багаж от авиолиния (и после нали го доставят до дома, в Бургас), ни свиха лаптоп, дигитален фотоапарат и апаратче за кръвно. Вярно че трябваше тези неща да са в ръчния багаж, не в чантите, ама мъжа ми като пътуваше сам с 1000 неща... ей като се сетя така се ядосвам, страшна цигания е това.  #Cussing out

Иначе от Babies R Us напоследък пазарувам гифт карти за бебета, че се народиха сума ти само в последния месец  Heart Eyes Heart Eyes В НЙ обаче магазина не е от най-добре поддържаните, има по-хубави и мъжа ми напоследък само по тях го мъкна да гледаме. Като дойде време да поръчваме - всичко по интернет. Не ми се носят чанти и кутии...

И да ви кажа, влюбих се в кошарка... Цък.
Кофти че само по интернет я предлагат, не можем да отидем да я видим на място. И масата за смяна на пелени е отделен шкаф и не знам къде ще го поберем в спалнята ни, но кошарката толкова ми хареса, май ще стане наша в най-скоро време  Crazy

# 218
Честито на panterkata66   за сините гащи   bouquet

# 219
panterkata66, честити сини гащи!!!   bouquet  Хубаво е когато на човек желанията се сбъдват!  thumbsup
И аз така след време си се представям гушнала някоя малка кукличка и хвалеща се с цвят на вторите гащи - син! sohappy

Трънче, кошарката е страхотнааааааааааааа! Адски много ми хареса!  coolcool

Хубав ден и вечер, момичета! И хубав уикенд!  Hug  newsm68

# 220
  • Стара Загора
Пантерката честити сини гащи!

# 221
  • И аз не знам къде...
Пантерката, честити сини гащи!

Маргарет, благодаря за вестите за Пършинг   bouquet! Много поздрави от нас и да лежат и растат с госпожицата Peace!

samimami, ми той много важен твоя малък мъж  Joy! Напречно си полегнал чак  Crazy, да му е широчко  Laughing!

Meg_H, а как ще те изоставя сама да се напиеш от бонбони  Mr. Green! Аз за компания  Laughing! Ама без майтап ме  хвана от тях  Blush! Загубила съм тренинг явно  Mr. Green!

# 222
Мояте бебок сега беше с главата надолу,но има да се върти още....За един месец съм вдигнала 1 кг и за сега съм +7.Направо незнам после как ще свалям.
Миша,ТРЪНЧЕ мн правилно го е казала за лежането по гръб.на мен доктора ми забрани.каза само на ляво и отвреме на време на дясно.Ама и аз понякога си лягам по гръб да се поразмърда бебчо.Иначе не бих казала че спя само наляво,въртя се накъдето ми е удобно.
Маристута   bouquet,пожелавам ти и ти да имаш едно момиченце ,а след това твоят мечтан СИН.Моята щерка мн искаше бебето да е момче и сега мн се радва( е ,тя искаше да е батко ,но... Joy)

# 223
Ей, тумбачета, как сте днес?

Само минавам да се "похваля", че вече и аз съм в отбора на госпожите. И учудващо приятно премина цялото тържество. Аз съм много доволна, мъжа също. Geneva, до мятане на жартиера не можахме да стигнем, защото той си изпадна междувременно от крака ми, и шаферката ми си го взе, много й хареса, чудеше се какво е и откъде е паднало, през цялото време го пазеше много грижливо. А аз срам... Embarassed. Но без изцепки няма как.
Ще сложа някоя друга снимка в албумчето тези дни. Днес не знам дали ще успея да ги прехвърля, цял ден не съм станала от леглото, нещо ми е...уф  cry. Ама, нормално, от днес съм във Варна и го оставих мъжлето сам да прави ремонт вкъщи, та не знам за него ли ми е криво или от пътя. Така, че може и някоя срещичка на дебелите ни тумбаци във Варна да спретнем. Много ще се радвам да ви видя майчета.

Танита, нямаш ли запис на шоуто, да убием скуката с нещо приятно за гледане. До колкото разбрах си била подложена под обстрел от гадни въпроси, не ги е срам, но надявам се да е останал приятен спомен!

Пантерката, честит "малък батко" на каката. Хайде още един момък в отбора!

Прегръдки на всички и само усмивки, все пак е петък вечер!

# 224
Пу първа да честитя на Инчока новия семеен статус!   bouquet
Да сте живи и здрави и много щастливи - и таз година булка... таз година - люлка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт