БЕБЕТА ЮНИ 22 :-)

• 12 076
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • София
MISHAa ти ще вземеш да ми излезеш и съседче Wink. Само дето аз трябва да пътувам до офиса повечко.
А фолиевата киселина и аз съм я спряла, но във витамините които пия пак си я има като съставка.

# 31
вероник, за сватбата си купих специално една дълга черна пола (от тази тежката коприна, не съм много по платовете  Blush и не им знам добре имената) и сатенена блузка (черно-розова), която беше с ластик под кръста, а нагоре широка и с голо гръбче. Е, пригодена е за по-фини мадами, ама и за бременни става  Peace А иначе си купих розов сатен и си ших сакото по поръчка (за 4 дни ми го направи жената  Wink), че по магазините нищо подходящо не успях да си намеря. Като станат готови снимките, ще кача задължително в албумчето, но за съжаление ще трябва да почакам сигурно поне една седмица, докато фотографът ги обработи, че май са над 1500  ooooh!

# 32
  • София
maristuta, дай снимка на канапето, че аз сега търся също Simple Smile

# 33
  • Стара Загора
  Здравейте момичета! Току що се връщам от преглед и разбрах, че ще имаме момиче  newsm44 . Така че слагайте ми розови гащи. На госпожичката всичко си и е наред и съм много щастлива. Взеха ми кръв и за антитела, защото съм RH(-). В петък ще чакам резултати.
  Сега отивам да дочета какво сте писали!
Честита ти девойка, и розовите гащи ги имаш!  Hug

# 34
maristuta, дай снимка на канапето, че аз сега търся също Simple Smile
Можеш да го видиш на сайта на фирмата, откъдето си го поръчахме: цък
Както виждаш, на по-евтин вариант сме се спряли (дори не можех да повярвам, че е толкова евтино), но на нас много ни харесва, тъй като по принцип харесваме семпли неща с изчистен дизайн, а това определено е такова.  thumbsup Поръчахме си го в тъмно кафяв вариант с бежови възглавнички.
Иначе останалите им канапета можеш да погледнеш тук цък
Има едно, което е 440 лв. (мисля доста добра цена също), което ми се струва много удобно, но на нас ни идва масивно.  Thinking
Хайде, дано да си харесаш нещо, marvele!   bouquet

# 35
  • София
Благодаря ти много Simple Smile

# 36
Здравейте, мами! Честито на всички, които са разбрали пола на бебетата си и добре дошли на двете нови мами!  Simple Smile

Sleeping Beuty, аз мога да добавя по въпроса за твоите контракции, че и на мен ми се случиха точно такива веднъж - придърпване и остра болка ниско долу. Беше след като ходих за първи път на гиманстика и много се уплаших. На другия ден бях на лекар и тя ме успокои, че е нормално, няма страшно, а инструкторката от гиманстиката каза просто да внимавам да не си напрягам корема и да се стремя да дишам нормално - явно се получава от някакво претоварване!
По въпорса за киселините, аз пробвам и с прясно мляко, по съвет на Трънче и съм много доволна!  Peace Освен това пия и Talcid, на Bayer е и също много ми помага, лекарката каза, че е напълно безвреден, а в същото време на уврежда стомаха!

Ние се пренесохме в Студентски град след най-експресния и уморителен двуседмичен ремонт! Сега краката са ми яката оттекли, защото макар и да не съм мъкнала багажи, все пак доста се поизморих покрай обикалянето по магазини за липсващото ни обзавеждане и покрай опаковането и разопаковането на багажа. А има още толкова много кашони и чували да преглеждам и разопаковам! Но това вече ще става бавно и лека полека  Naughty

Приятна вечер на всички!

ПП: Някой ако знае нещо за оттекли крака освен студената вода и безсолна храна, да свирка!

ПП: Извинявам се за дългия пост, но отдавна не съм писала, а и имах нужда се оплача за местенето и краката! ooooh!

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 16:43 от Meg_H

# 37
Хоп, ето ме пак Mr. GreenНаразходих се наядох се, сега ви пиша и смятам да полегна...
Офиоли, коланчето е от един магазин от Бс. Струва ми се че ще е много по-хубаво когато не съм с корема , ама и така става WinkПосле пак ще си го нося Heart Eyes
daniela nikolova, честити ти розови гащи  bouquet
Рони, кръвната захар ти е супер Peace Не знам защо се притесняваш Wink

# 38
честити розови гащури на daniela nikolova    bouquet

надявам се днес всички сте се насладили на хубавия ден Simple Smile навън беше поне 20 градуса....

# 39
Къде сте всички?
аз викам сега сте изписали няколко странички и ще имам да чета...а то няма нищо Crossing Arms
 Днес се изморих... Вие какво смятате да правите на 8ми март?
Ние ще излезем с моята любов някъде, ама през деня,че вече всичко е резерве. Даже  смятам да отидем до Созопол или някъде по черноморието, може и Несебър и там да седнем и да си хапнем Blush и да се разходим...
То и без това и да имаше свободни маси някъде, то ще е много одимено и няма да ми понася...

# 40
Добър вечер, и аз да се оплача Sad

Днес в офиса беше ужасна жега (южно изложение), а климатикът не работеше. А навън направо късна пролет. Кошмар Shocked.
Честно казано, надявам се утре да е малко по-хладно, иначе не знам как ще издържа.

Maristuta
, много ми хареса диванчето. И ние сигурно скоро ще сменяме нашето. Знаеш ли дали тази фирма има представителство и в други градове, Варна например?

Daniela Nikolova
, честито за малката сладка госпожичка Wink

Хайде засега толкова от мен, приятна вечер Hug

# 41
ЗДравейте и от мен ! Hug И аз прекарах деня си навън.Даже чакам таткото да се прибере и да направим още една разходка и да хапнем сладолед Peace

Daniela Nikolova
,  честито и от мен!!!Страхотно Hug

# 42
Ех ,този сладолед Мишаа Joy Май всеки ден си похапваш ми се струва, голяма си сладурана Grinning

# 43
Здрасти и от мен.
Честити розови гащи на Даниела Николова!

уф, днес най-после се уредих с час за фризьор - ще си сложа някой друг лек кичур на главата, че на нищо не приличам.  #Silly  А откога не съм се подстригвала, поне от Септември или Октомври, то затова и момък се пръкна нашия, така и не му отрязах пишката. Сега като отида на 20 Март, дали има шанс да се превърнем в госпожичка? Едва ли Crazy

Катенце, ние на 8ми Март ще седим вкъщи пред телевизора, много ключова баскетболна игра има не е за изпуЩане. (Нали съм добра съпруга, айде от мен да мине. А и напоследък ако си седим у нас, ми готвят вкусни неща - не мога да се оплача  Crazy.)

Мег_Х, честито преместване и приятно подреждане! Ако това го имаш за дълъг пост, аз с моите новели да взема някъде да се скрия  Mr. Green

# 44
Кратко записче от мен, за да следя темата, че нямам никакво време да пиша повече...  ooooh!

Само да кажа - блазе ви за готиното време! Тук е студ на кутийки и сняг...

А да, и да се похваля, че днес една леличка (може и какичка да е) ме посети с едно куфарче-подарък, пълно с разни намаления, купони и мостри - всичко за бебето, мама и татко. Много готино.  Flutter Така че си имам вече първото шишенце (на Авент) и биберонче на което пише "Papa is the best" (а мама?). И така...

Приятна вечер ви желая, явно всички са пред големия екран да гледат Мюзик айдъл. Аз ще го гледам утре на запис. Айде

Общи условия

Активация на акаунт