Предложете хубав хотел в Сандански

• 53 126
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
Пирин е най-хубав, разбира се, няма две мнения. В Тайм Аут хората бяха много мили и много, ама много любезни. Но това все пак е тризвезден хотел, не можете да очаквате кой знае какво. Къде ще сравняваме три звезди с пет... Като за тризвезден обаче Таим Аут е ок, това имах предвид.

А относно минералната вода - доколкото знам, в Медите (който също много ми харесва като отношение към клиента и по едно време много често ходихме) също не е минерална водата. Само в Пирин е истинска минерална вода. Поне така са ми казвали местни.

# 61
  • На черешата
 В хотел Сандански е наистина минерална и наистина топла. Peace

# 62

Потвърждавам  Peace Освен това има готин тунел и можеш да излизаш навън. В студа е много яко ти да си в топлата водичка и да излиза пара около теб. Ние миналата година и малкия така го извеждахме навън във водата.

# 63

Потвърждавам  Peace

и аз  Peace

а, за Медите ни бяха казали от самия хотел, че вътрешния басейн е с минерална вода  Rolling Eyes

# 64
Привет,  минерална вода има само в Св. Никола, Интерхотел Сандански и Паркхотел Пирин. В Медите има бутилирана минерална само. Ако имате въпроси питайте , от града съм

# 65
Имам един въпрос само за Паркхотел Пирин - колко топла е водата в басейна????
В интерхотел Сандански наистина е много топла - дали и в Пирин е така????

# 66
В парк хотел Пирин водата във вътрешния минерален басейн не е много топла- около 29-30 градуса е. В Интерхотел Сандански е около 33 градуса.

# 67
Здравейте!

Може ли някой да даде отзиви за този хотел в Сандански: http://www.10km.hit.bg/

Хотел Панорама също ме интересува като цени и мнения: http://www.panoramahotelsandanski.com/bul/

Благодаря!    bouquet

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:56 от tini-mini

# 68
От Хотел Панорама имам само хубави впечатления.
Бяхме там през октомври миналата година. Обслужването е страхотно, хотела е на супер удобно, но и тихо място, има паркинг. Интериора на ресторанта е много уютен, стаите са хубави. Изобщо всичко беше на 6. Simple Smile
Басейн не сме ползвали, защото е външен, а вътрешен няма.
Цените ги има в сайта им: http://www.panoramahotel-bg.com/accommodation.php?lang=1

# 69
Привет!
Аз съм от града, но лятото ходим на басейн в хотел` Панорама`.
Лично аз съм с добри впечатления от там. Паркът е много близо. Въздухът е чист и е тихо. Намира се по пътя за балкана.  Simple Smile

# 70
Привет,  минерална вода има само в Св. Никола, Интерхотел Сандански и Паркхотел Пирин. В Медите има бутилирана минерална само. Ако имате въпроси питайте , от града съм

madnez , чудя се за почивка на семейство с две деца  -едното малко, другото - голяма, кой хотел за избера:Панорама, св.Врач или Интерхотела?

Ако и steffi_k  се включи с мнение - благодаря  bouquet

# 71
Привет!
Разбира се, че ще се включа с мнение. Хотел Сандански според мен е най-добре, понеже там условията са най-хубави, в ресторанта кухнята е много хубава, съсвсем близо е до парка, има открит и закрит басейн. Относно хотел `Свети Никола` - намира се на площада, на удобно място е, често се събираме с приятелки в ресторанта. Има закрит басейн, където ходят мъжат ми с децата да плуват през зимата. Цените му са по-приемливи, отколкото в хотел `Сандански`.  Относно хотел `Панорама`, писах - той е по-далеч от центъра, но се намира на тихо и спокойно място. Има само открит басейн. Ако нещо друго те интересува - питай! Няма проблем! С Madnez ще се радваме да помогнем!
Свети Врач е също далече. От него конкретни отзиви нямам.

# 72
Здравейте. И според мен Интерхотела е най-разумния избор, има и детски кът:)

# 73
  • София
tini-mini  този хотел 10-ти километър е доста км извън Сандански и е...бардак Sick

# 74
Дилемата ми е между Медите и Пирин. Кой препоръчвате? Ще бъдем с деца, най-голямого е та 10г.

Общи условия

Активация на акаунт