Голямата тема за малките масла

• 123 833
  • 684
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз обичах много маслата, особено когато бях бременна. Hug
Измазвах неизброимо количества масла по себе си.
Масло против Стрии на Икаров и бадемово най-вече. Wink
Това против стрии има остра миризма и на някой чувствителни носленца може и да не понесе Wink. Иначе аз маже, изчаквах хубаво да попие и тогава се обличах. Peace

Сега имам цяла кутия с ампули масло от гроздови семки, които не знам, какво да правя.
Всъщност знам, пише за лице и вътрешно.. newsm78
Ползвах до скоро като нощен крем за лице, докато не се изприщих зверски  Confusedот една ампула, която бях позабравила отворена "за някой друг път" и от там вече ме е шубе да си мажа лицето с това масло, да не се появи същата алергична реакция. Thinking
Вътрешно-да, пробвах веднъж, но се сещате, че няма да повторя да изпия същата лъжица олио втори път. Joy Naughty
Та някой каза, по-нагоре за коса нещо. newsm78
Ако имате идеи за коса и как да го ползвам, моля, казвайте. Praynig

# 61
По принци това гроздово масло само него не съм го използвала, слагам го в маската с Тривитаминол, служи за регулиране на мастната секреция. Ами можеш сигурно да го мажеш по косата, но дали по цялата дължина или само на връхчетата, не съм много сигурна newsm78

# 62
  • Sofia
Това с гроздето ще взема да го купя и ще видя как ще го пригодявам Mr. Green
kopche за косата най-добре си вземи стимуланта, той е много добър. Ти сега с тая миризма на маслото против стрии съвсем ме разубеди, днес тъкмо гледах, че са почнали да ми се появяват някакви бледи все още по бедрата.. ама ефект имаше ли поне?

# 63
  • София
ама ефект имаше ли поне?
Ами трябва да е имало. Thinking
Нямам стрии, освен старите такива, но те са ми пубертетски още. Wink

# 64
  • Belgium
А какъв е този стимулант за коса? Предполагам подпомага растежа. Някой ще ми обясни ли как се ползва моля? Колко пъти дневно, на мокра/суха коса и т.н.?

# 65
# 66
  • Sofia
Само как са написали 'стои се 20 мин.' и после 'може да се изчака и няколко часа' Mr. Green Стоите докато не ви писне общо взето. После се отмива малко трудно.. ама накрая ефектът е уау, така че си струва  Whistling

# 67
Зависи от косата и начинът на нанасяне защото може и да се омазни косата, а пък го копнах сайта, че най-лесничко Laughing Peace
Сега съм именно със стимуланта, но няма да си купувам пак защото не мога го използвам достатъчно - дори до половината не е  ooooh! а след две седмици изтича срока му  Rolling Eyes
Май ще заложа само на бадемовото и на зехтинец, че да хапвам ако не смогвам с мазането Crazy Laughing

# 68
  • Belgium
Благодаря   bouquet

Обаче това седене с кърпа и т.н. май ще ме откаже  Thinking

# 69
Взех си бадемово масло на Икаров. Crazy Малко се учудих, че е синьо. Shocked А и пише, че се слага на чиста коса, като после се измива. newsm78 Доколкото четох повечето го слагате на мръсна коса  направо...и май и аз така ще правя, не се виждам да си мия косата, да се мацам, и после пак. Rolling Eyes

А шишенцето ми се вижда малко, за колко пъти стига горе долу, че да знам как да го дозирам, по колко си слагате? newsm78

И някой може ли да каже за лице кое масло е подходящо за суха, но не много, кожа.  bouquet

# 70
Масло против стрии през бременността - доволна съм.

В момента като лосион за тяло, след баня всяка вечер използвам бадемово, масло от  пшеничен зародиш или сусамово за основа и по 1 капка от гераниево, лавандула или мента за аромат - според настроението.
За лице - пшеничен зародиш и бадемово, имам свръх чувствителна кожа и не понасям никакви кремове дори медицинска козметика.

Няма значение на коя фирма.

Маслата и олио за тяло много по лесно и добре се поемат от кожата ако се мажат на мокра кожа.

# 71
А шишенцето ми се вижда малко, за колко пъти стига горе долу, че да знам как да го дозирам, по колко си слагате? newsm78
И аз така смятах,но слагам при всяка маска в продьлжение на 1 месец и все още имам!! Peace като смяташ,че правя маската 3 пьти в седмицата..

# 72
Аз стоя без кърпа и на кок, колкото искам-мисля че е добре косата да се поддържа така но всеки си знае Peace
Serendipity  достатъчно е за поне месец това количество-слага се по 1-2 суп.лъжици-зависи колко е косата ти-дължина, гъстота, дали е по-мазна и т.н.

# 73
Е, ок, като бадемовото масло се слага на косата за подсилване на растежа, как така може да се слага на лицето?! Rolling Eyes

# 74
Serendipity в опаковката има листче до тубичката.Вземи го и го прочети!!! Whistling Там  описано подробно не само за бадемовото,но и за всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт