Голямата тема за малките масла

• 125 937
  • 684
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Сусамовото може да се маже директно - аз си мажа лицето и няма проблем Simple Smile

# 376
А има ли масло което е подходящо за сенките под очите? С какво е хубаво да се мажа там,та да изчезнат най накрая тези сенки Sick?

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 16:55 от gudza

# 377
Сусамовото може да се маже директно - аз си мажа лицето и няма проблем Simple Smile

А не запушва ли порите?

# 378
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сусамовото масло е добро за суха кожа, има анти-оксидантни съставки и забавя стареенето на кожата. Има естествен слънцезащитен фактор 2. Добро е и за маски за коса.

това вече го пробвах Simple Smile
направих си маска на косата, намазах я цялата със сусамено масло, стоях 2 часа.
изми се много лесно, само с 1 миене, косата ми стана копринена - по принцип е много суха Rolling Eyes

изпробвах и някакви масла против целулит - т.е. няколко, които се продават смесени  плюс екстракт от бреза.
също съм много доволна, след масажа вече 3ти ден кожата ми е като бебешка Party

# 379
Как точно използвате бадемовото масло за косата.Слагате в маска или самостоятелно?Колко време е добре да стои?

# 380
Как точно използвате бадемовото масло за косата.Слагате в маска или самостоятелно?Колко време е добре да стои?

И по двата начина. Когато мажа само масло, първо затоплям косата със сешоар, след това се намазвам, слагам найлон, кърпа, престоявам два часа и се измивам. Маската я правя с един жълтък, 1с.л. кисело мляко, 1 с.л. ракия и 1 с.л. масло. Увивам се по същият начин, стоя 1 час и се измивам.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 16:13 от tety

# 381
Може в маска, може и отделно - поне 20-30 мин се стои до към 2 часа  Peace колкото време имаш.
Може само по дължината, може и в корените да се нанася  Peace

# 382

Благодаря ти много -   bouquet  bouquet  bouquet

# 383
Tety,iguanka,благодаря ви!

# 384
  • Sofia
Tety,iguanka,благодаря ви!

Както и да си я правиш тази маска, задължително си мажи и краищата на косата, защото според мен ефектът там е най-добър, особено ако са ти сухи и склонни към цъфтеж.  Peace

# 385
  • Sofia
...
изпробвах и някакви масла против целулит - т.е. няколко, които се продават смесени  плюс екстракт от бреза.
също съм много доволна, след масажа вече 3ти ден кожата ми е като бебешка Party

Това антицелулитното масло на Икаров ли е? То не беше ли само с хвойна? Embarassed

# 386
Както и да си я правиш тази маска, задължително си мажи и краищата на косата, защото според мен ефектът там е най-добър, особено ако са ти сухи и склонни към цъфтеж.  Peace

М даа.Сухи са ми връхчетата,всеки ден използвам преса и сешоар.Засега се справям с масло на Лореал.Ще опитам обаче и с бадемово.

# 387
  • София

А не запушва ли порите?

Не съм забелязала такъв ефект. А аз съм склона по принцип към запушване Wink

# 388

М даа.Сухи са ми връхчетата,всеки ден използвам преса и сешоар.Засега се справям с масло на Лореал.Ще опитам обаче и с бадемово.
слагам на връхчетата бадемово масло и съм много доволна  Grinning

# 389
Не съм забелязала такъв ефект. А аз съм склона по принцип към запушване Wink

Тогава, ще взема да се жертвам.

Общи условия

Активация на акаунт