ВРАЦА - 10

• 11 967
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък в събота ще правя дегостация от 11-14 часа в Кауфлад така че и аз не мога.Но ако иска някой може да дойде да се запознаем ще бъда рекламно лице на Сами М.

# 136
По-добре да си изберем един ден през другата седмица.

# 137
Добре но само да кажете кога и в колко часа,защото Калоян тръгна на ясла и не знам как ще стане, защото исках да дойда с него но ако не здраве да е.
afroditka1783 утре в 11,20 най-вероятно ще ходя да взема каката от училище и ако не ме е  много срам ще мина да се запознаем.

# 138
досега се оглеждах в огледалото и гледам едни пъпки по лицето си Confused изглеждам ужасно,все едно не съм аз Cry и това ли е от бременността?

# 139
Ами най-вероятно да. Те хормоните ни не знаят къде се намират тия месеци Laughing Аз също имах такъв период по едно време- все едно съм пак в пубертета Mr. Green Stop Ама отшумя много бързо за щастие...да чукна на дърво да не се връща пак Laughing Laughing

# 140
през какви ли изпитания ще мина до заветния юли месец,айде ще се примирявам няма начин.все пак накрая ще имам награда- като да гушна бебешора Hug

# 141
Променят ни се телата страшно много вътрешно, че няма как да не "избие" нанякъде и отвън Grinning Дано само с тия пъпки се разминем де...
Качила съм в албумчето една снимка от периода, в който не знаех, че вече съм бременна.
Айде лек ден на всички. Сега отивам на разходка, че съм качила 3 килца от последната консултация (поне тоя кантар така смята- дано в него е причината Laughing )

# 142
слаи ще се радвам да се запознаем
А относно пъпките и аз съм така като избият та срам ме хваща, ама какво да се прави, трай булке за радост

# 143
И при мен ги има споко чат пат се появяват.

# 144
аз вече съм се примирила  hahaha

# 145
слаи ако минеш по рано (  bouquet ако нямаш работа де) може да пием кафе тука някаде, имам обедна почивка която мога да ползвам Wink

# 146
Ок дано само да е хубаво времето и ще мина ще взема каката и ще дойда, а може и преди това че тя е много нетърпелива.

# 147
Здравейте.....да взема да се включа и аз ....че досега само четях....но вече съм мама от 23.02 на една сладка мишка Галена....!!!! Laughing Grinning

# 148
да ти е честито ianitza

# 149
момичета вижте какво намерих мисля да се пробвам http://www.cashfiesta.com/php/members.php?login=afroditka1783&am … 4D4603456EA3ABDC3 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт