ВРАЦА - 10

• 11 976
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от нас Hug Как сте? Аз станах по-раничко да закуся, да простра дрехите и нещо почва да ми се доспива пак Rolling Eyes Laughing Май много бързо почнах да се уморявам. Afroditka, като гледам мойто коремче беше мааалко по-голямо от твойто на тези седмици. Аз започнах да "раста" изведнъж на корем в началото на 7ми месец, а преди това много малко се личеше през дрехите. Сега няма как да го скрия... вече не мога да се оправдая, че съм пила предната вечер повечко бира  Mr. Green

# 121
Ха добро утро и от мене.
Хубаво има слънце ама що е тоя гаден вятър?
Чакайте сега да ви разгледам коремите  Mr. Green.. пък по нантъка може ако изровя някоя снимка от архивите и аз да си покажа пупата

# 122
Бройте ни и нас на срещата,нищо че сме големи.
Понеже се разправяте за коремчета да разкажа и моята история .Когато забременях с Миранда имах проблеми още в самото начало и поради тази причина всички разбраха че ще си имаме бебе.А когато забременях с Марти тъкмо се бях върнала от отпуск по майчинство с Миранда и ми беше много неудобно да съобщя веднага,че ще си имаме второ бебе и си замълчах.
На шефа дъщеря му правеше свадба (Весето)и всички колеги отидохме.Вече бях в шестия месец,а въобще не ми личеше.И реших да се наточа като за последно малка къса черна рокля и едно нежно коланче от камъни .Изглеждах невероятно до момента в който хапнах (имах страхотен апетит)като за световното и като ми се наду изведнъж корема направо се стъписах освободих колана и не се стърпях и станах на хора.После подучух отзиви ,че съм била закръглила баджаци(защото винаги съм била слаба)А като отидох до тоалетната счетоводителката направо ме попита да не чакаме бебе  JoyВ понеделника  след свадбата веднага отидох в кабинета на шефа и му съобщих новината а той не можа да повярва. #Crazy
Във фирмата нямаше никакво текучество и шефа много се гордееше с това .но дойде момент и се изредихме много бременилки наведнъж и оттогава му е слабото място на шефа и затова afroditka1783 те попитах в началото как е приел новината,но явно вече го е преминал
Извинете за дългия постинг

# 123
ZuzyM, аз пък от други съображения не исках да разпространявам новината. Само близките знаеха до скоро...някъде до преди месец-два. Ами първо от злонамерени приказки не ми се искаше да споделям. Не че сега ги няма, напротив. Малък град сме и всички се знаем, а понякога е криво, когато чакаш такова хубаво нещо да ти се случи и да чуеш зад гърба ти как те "одумват".  Naughty

# 124
Това с одумването зад гърба е много грозно нещо  ooooh! Аз много се дразня, но вече не обръщам внимание на разни коментари зад гърба ми. Не им обръщай внимание mi6ence, радвай се на това което ти предстои  Flutter

# 125
да ви кажа и аз в началото докато се съмнявах го криех и на никои не казах, после казах само на тези които трябва  Outta Joint но сега вече почна да ми личи и започнах да казвам на всички а те ми се сърдят че не съм казала по- рано, newsm78 и понеже не сме правили още сватба та прикаски до безкрай

# 126
Ние и не мислим да правим сватба, но си живеем от доста време заедно та поне това не питат- той ли е бащата  Laughing Грозно е много, съгласна съм _baby и много ме е яд, че им обръщам внимание.... #Cussing out или поне им обръщах. Като почна да ми личи повечко и времето стана по-топличко, та да не съм се навлякла с много дрехи, много ми харесва да се разхождам и да си показвам пупата  Mr. Green  хихи...пък да си говорят вече каквото искат- да са ни живи и здрави бебчетата и ние също да можем да си ги гушкаме доволно  bouquet Hug

# 127
Здравейте и от мен,
те хората са за това да приказват.Аз такива за които съм чула че говорят зад гърба ми,а пред мен са много мили и все едно нищо няма им казвам ако имат нещо да казват да ми го кажат на мен а не да говорят пред другите хора,които въобще не са на ясно с живота ми.С това приказване никой не може да се пребори,така че да не ви пука.

# 128
Искате ли в събота да излезнем? В сайта на BTV го дават най топличко и без дъжд.

# 129
ето ме и мен Simple Smile снощи бебето пак  ме ритна,баща му  смята че това ще е новия Бербатов Laughing аз още се излежавам в леглото.за събота ако излизате няма да мога да дойда с вас и през двата почивни дни имам лекции Sad

# 130
Знаете ли в събота има вероятност да отворят Приказката,стига да е хубаво времето тази седмица и да успеят да го довършат.

# 131
звучи чудесно,може след училище с Ачо да отидем Simple Smile прати ми и на мен цените,сега ще ти изпратя на лс имейла

# 132
Хайде предложете друг ден, но да е слънчев Flutter

# 133
_baby ако другите са съгласни за събота няма да се съобразявате с мен сега,друг път ще дойда и аз.трябва да чистя с прахосмукачката,а ме мързи но няма начин.следобед може да ви мерна някъде из града,ако сте излезли на разходка 1stroller

# 134
в събота мога но след 13ч. че до тогава съм на работа Cry но ако решите по рано после ще се присъединя към вас Praynig

Общи условия

Активация на акаунт