ВРАЦА - 10

• 11 977
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Ай здравейте и от мен днес.  Аз почивните дни не можех много да седна на компа, защото много задачи се струпаха- гости имахме на 8ми, после реанимирахме на другия ден до обяд, после на гости, после пак вкъщи и направо се чувствах смазана.  Tired
Да споделя- на 6ти ходихме на курса за бременни в Монтана и лично на мен много ми хареса. Бяхме само 4 мами и 2ма татковци, но си беше интересно. Little_angels, не ми дадоха да взема още едно календарче, съжалявам.  Sad  Видях ти пупата....лелеееее, мойта сега е така Embarassed Rolling Eyes Направо ме разби #Crazy Като си дойде тати ще свалим от тела му снимки на мойта пупа да кача и аз  Mr. Green  Айде лек ден,мамички  bouquet

# 106
Според мен ако бяха направили един такъв курс и във Враца щеше да има много повече хора,така и не можах да разбера защо чак в Монтана го направиха,но както и да е.Радвам се,че сте прекарали добре.Разажи на кратко какво правихте.

# 107
Казаха, че това го правят само в по-малките градове, по-западнали, където интернет няма и майките няма как да се осведомят... значи мислят Враца за по-развита в това отношение Laughing Ама нямаше логика наистина да не направят и във Враца.  newsm78
Както и да е- ще ви разкажа кво правихме ние. Пита ни за какво искаме да си говорим- раждането, гледането на бебето първите месеци, кърменето и т.н. и ние си избрахме за раждането. Обясни ни много много подробно всички процеси, които настъпват в организма на жената преди да почне да ражда и по време на раждането, какво става, как да се диша на контракции, кога точно да тръгнеш за болницата. Ама супер изчерпателно и ме поуспокои, че там не отивам да ме убиват, а да се срещна с бебчето си. (Че аз й казах, че много ме е страх от раждането Embarassed Embarassed  ) Дадоха на всички майки списание 9 месеца, някво друго списание и една дрънкалка за ръчичка за бебчо Grinning Много беше мило. А да и календара за бременни и едно тефтерче на Еврофутбол. За двамата татковци, които бяха дошли дадоха по една тениска на Еврофутбол и един календар Mr. Green Не ги оставиха без подарък и тях милите. Аз много се радвам, че успях да ида, защото наистина ще ми е от полза да знам какво да правя по време на раждане, за да е по-лесно както на лекарите, така и на мен и бебчо да излезе Grinning

# 108
Ето и мойто коремче с бебчо е в албумчето Mr. Green Тази е по-стара, ама по-новите не са свалени. Айде мами, качете и вашите коремчета да си ги запознаем бебчовците  Laughing

# 109
Сложих и моето коремче, като гледам маи моето е доста по малко  Sad

# 110
Сложих и моето коремче, като гледам маи моето е доста по малко  Sad
В коя седмица си на снимката?

# 111
Аз моето не съм го снимала,но май моето ще е най-малко понеже съм само в 19седмица,най-малко бременна от всички.Аз обаче не съм се виждала от страни и не знам как изглежда.Ще хвана да се погледна и да видя ще мога ли да направя снимка с GSM-a.

# 112
Бубе, моето в 19 г.с. беше като все едно леко ми се е подул примерно от бира Laughing Нямам снимки от тогава да сравним за съжаление. Снимай се на огледало- аз така правя като няма кой да ме снима Wink

# 113
Така и мисля да направя,само където нашето огледало е малко криво на места  Joy ще го изследвам къде не се вижда криво  Joy hahaha
Моя мъж казва,че корема ми расте,по дрехите и аз го виждам, че расте ама като го снимам от страни ще го видим как е.

# 114
когато ходих на 18.02 д-рката ми каза че съм 24 седмица или 6-ти месец значи на снимката съм към 26 седмица newsm78 снимката е правена в началото на март Thinking

# 115
благодаря на всички за отзивите за мойта пупа Hug но да си кажа,че преди да забременея си имах малко коремче,и сега затова изглежда така Embarassed не ми каза Петкова онзи ден колко тежи,другия път ще я питам.ние днес с bubeto79 и Red_Sonya си направихме разходка Grinning и двете имат мноого сладки бебета:baby_neutral: после излизах с  мама и преди малко се прибрах.сега ще видя нещо за вечеря,утре щяхме да ходим до София,но ще е в друг ден от седмицата не утре Sad а така се бях наканила

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 19:30 от litle angels

# 116
Ето ме и мен. Напоследък се позатрих, но в това хубаво временценце гледаме да излизаме, че да поспи и да подиша въздух бебчо. Аз мислех, че ни е излязло зъбчето, но то само се било белеело. Сега вече разбрах и аз какво е като избива зъб, че даже още не е избил качествено. Горките комшии и те ще преживяват заедно с нас избиването на първия зъб  ooooh! Преди мразех зъби, а сега двойно повече ги мразя, защото ми тормозят детето  Sad А на всичкото от горе от киселото мляко я е запекло. Аз от една седмица си мисля че се е сгъстило акото и е станало жълто, сухо и тронливо. Днес ходихме при Доки и се оказа че има запек, че и кръвчица  Confused Скри се мойто кротко бебче и сега не спим, мрънкаме... абе чудо е. Дано да свърши по бързо, че ми се къса сърцето. Сега ще я почвам на Дуфалак и ще я почна пак на АМ ако не се оправи.
Я вие сте се виждали тайно  Wink и не казвате  Whistling Та кога ще излезнем всичките, да запълним някой парк  hahaha

# 117
Добро утро  Stop
Още ли се излежавате? Завиждам ви.

# 118
Добро утро и от мене,казвате и аз съм първа пушка на срещата  _baby - donesi i malkata da i se poradwam Hug

# 119
Без нея не тръгвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт