ВРАЦА - 10

• 11 974
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Ние на заведение ходихме, при свекито също и на гости и вече сме си в нас.

# 91
Добро утро, ще има ли разходки днес  Simple Smile Дано само да не завали някой дъжд.

# 92
Добро утро и от мене, като гледам времето ще е хубаво, ще чакам мамите да доидат в парка да се радвам на дечицата  Laughing

# 93
Здравейте и от мен !!!И малко на патерица
Във стих и рима-несъкрошима ви пожелавам аз -нещо за празничния час!!!
Честит да ви е осмомартенският ден
за всички мили дами празник съкровен!
Бъдете финни  глезли,фръцли и кокони смели
така на всеки мъж акъла бихте взели!!
Бъдете майки ,приятелки ,любими
бъдете корави,амбициозни и несъкрошими!
Нека в семейството ви страстно
на всекиго да стане твърде ясно
че като два гълъба -нежно се обичате
и на любов вечна се обричате.
Какво ли още да ви пожелая
че то на стихчетата да се види края.
Най побир наричам аз
да сте винаги във час
след дечурлигата да тичате
и мъжо си яко да обичате!!!
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ МАДАМИ

# 94
Еее ZuzyM, много добре казано  smile3521

# 95
добро утро и от мен.снощи имахме тежка програма,ходихме в кумовете и се прибрахме чаак в 00:00.едвам станах от леглото преди малко,и сега се запътвам към кухнята за закуска Wink

# 96
Я вижте какво си намерих любимата ми снимка hahaha Joy

# 97
 Joy hahaha страхотна е  Joy
Ние вчера също направихме един маратон,ходихме до майка ми ,после при баба ми,при кумовете и накрая вкъщи,бях гроги.
Пожелавам ви хубав ден днес,като гледам времето е приятно и погрейва слънчице.

# 98
Малии направо съм бясна.. гледах си сега сметката за тока в страницата на ЧЕЗ България
 12.02.2008     302.40     302.40    неплатена     302.40    БП - ЛЮДМИЛА ЛУКАНОВА ПЕТРОВА    мес.отчет 02.2008 ДФ 25142623/12.02.2008
Бах му ... това е невъзможно! Днес ще ходя да плащам и да питам за какъв срок по точно е това, защото ми се струва голяма сума за един месец..
Ми ако бях самотна майка с майчинство от 220 лв?

# 99
който иска да види пупата ми да влезе в албумчето ни,и другите мами да не си крият коремчетата а да снимат и да качват Laughing

Red_Sonya как проверяваш сметката да видя пък нашата колко е 302,40 е мнооого нещо,тия луди ли са Shocked

# 100
на касовата бележка като плащаш има един номер ИТН
влизаш в страницата на ЧЕЗ и избираш  проверка на сметка на битови потребители (то в второрто от горе надолу) и пишеш там ИТН номера и ти излизат всички сметки

# 101
видях сайта само,сметките ги плаща свекър ми и не намерих касова бележка у нас Sad аз така и така ще излизам днес,ще мина само да проверя на касата

# 102
Red_Sonya при нас е същото положение 300 и нещо за януари.Ние когато разбрахме направо не можахме да повярваме.

# 103
litle_angels много сте пораснали,ще бъде хубаво ако можеш да го хванеш крачето му когато рита  newsm10

# 104
litle angels  newsm44  Hands Clapмного сте пораснали и ти май ще раждаш големи бебета като мене.Казаха ли ти колко горе долу кг. е бебето?На мен преди да родя Махинава ми каза да се подготвя за голямо бебе около 4 кг., а той взе че излезе 4,450 голям мъж.Ама като ти гледам пупата май ще е мома, ама хайде  да не се правя на врачка.
Red_Sonya вие на ток ли се отоплявате?Свекито и те са платили 200 лв. за януари а са си само двамата не знам какво са правили?!
Да ви кажа и аз нещо ново при нас Калоян е вече на ясла и мама ще си търси работа/намерена е вече ама да видим как ще потръгне/.

Общи условия

Активация на акаунт