ВРАЦА - 10

• 11 963
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
А аз съм чела, че обичат да слушат класическа музика. Пусках на Валя от време на време, но аз я харесвам  Flutter

# 166
  • с/у ОколоМръсТното
Бонбони със сол, да почерпи! Честит празник, мила!

# 167
Здравейте и от мен,
_baby на мен ми е удобно всеки ден без събота и неделя, но ако на всички ви е удобно през уикенда ще гледам да дойда, иначе ние излизаме след 13ч. и до към 17ч. сме навън.
mi6ence, толкова мило ми стана като прочетох за чорапките Laughing , да знаеш че чуват- нашата така е свикнала с хъркането на баща си, че като се наложи той да не спи при нас няколко дни, и тя спа неспокойно. Просто явно и през корема си го е слушала и й звучи като преспивна песен  Joy
litle angels, не се притеснявай, наистина и бебчо се влияе, кажи на мъжа ти,че ти дължи една разходка из София Simple Smile
ianitza, добре дошла Hug

Хайде весел ден на всички

# 168
Честит празник Бонбони със сол
Много здраве,любов и късмет!!!
Чудя се къде изчезнаха всички отпреди Сиска,Скорпионка,Габи123,margi_vr,toni_ls и още др.за които не се сещам

# 169
Честит празник и от мен на Бонбони със сол

За toni_ls знам, тя каза че си отива в София и няма да има възможност да пише във форума  Sad За другите не знам Thinking
Да ви се похваля, получих си плаващото патенце на Фишър Прайс от играта на Памперс  newsm44 Качвам снимка в албумчето.

# 170
Здравейте и от мен.
Честито на ianitza   bouquet
Аз да ви се похваля преди малко пристигнах от консултация.Мериха ми корема,разстоянието до пъпа,слушахме сърцето на бебчо и докторката го гледа какво е,но каза на 27.03 да ида пак да го погледнат да порасне още малко за да е сигурна.Каза за кой пол е много сигурна че е ,но иска да порасне още малко, за да е напълно сигурна и каза за сега да не казвам за какъв пол става на въпрос.Нямам търпение да дойде 27.03 да видим какво ще стане.
Bubeto79 това за хъркането е много забавно,ако е така детето няма да има никакви проблеми за в бъдеще ако трябва да се сблъсква с такива хора  Joy

# 171
Здравей, ianitza. Имам странното чувство, че с теб си пишем и в един друг форум Laughing Или са прекалено много съвпаденията...но съм на принципа, че нищо не е случайно Mr. Green Поздрави и целувки на малката Галена и добре дошла при нас  bouquet Hug Heart Eyes
Лека нощ, мами на вас и на слънчицата ви- кои още в коремите на мамите, кои в креватчетата си вече  Grinning

Вероятно е съвпадение на имена......целувам я !!!

# 172
Добро утро (вече ден) на всички
Ние преди малко си дойдохме от доктор... биха ни 2 ваксини- в крачето и в гръбчето.. така плаче това дете, че направо сърцето ми се къса. Спи и проплаква.
ianitza здравей, аз съм весето от касата. Честита ти Галена, да ти е жива и здрава и много послушна.

Чакайте да ви кажа какво ни се случи вчера с Бубето_79. Влиза тя в магазина Бебчо, който е над романс да си търси на бебчето дрешки, а продавачката моля ви се застанала до равтовете и си пише в една тетрадка нещо (явно стоката си преглежда), ама няма добър ден, няма искате ли нещо да ви покажа, пък да речеш че има и други клиенти .. не тя сама в магазинчето.. абе ужас. И Бубето се въртя, въртя пък най накрая излезе, а аз отвънка с количките и си говориме, че продавачката не е обърнала никакво внимание и аз и казвам тъкмо, че и аз предишния път като съм отишла пак така е било и че много гадно се е отнесла продавачката с мене и тая явно ни чу, защото ние се оправяме с количките да тръгваме надолу и сме по бавни, и като се развика.. Че аз да не съм длъжна да ходя по вас и да ви питам какво искате я?  #Crazy и после продължи да си вика по гърбовете ни, ама ние вече бяхме пред романса и не можах да я чуя точно какво ни е похвалила още. Направо съм не възмутена ми незнам какво. Не стига че е най скъпия магазин за бебета във враца, ми вместо да си пазят клиентите те ги гонят, и хем вижда че сме с бебнцата и вместо по бързо да я обслужи тя изобщо не обърна никакво внимание на Бубето, аз така миналия път седях на щанда пред нея вие знаете колко е тясно там, единствена клиентка очите и ще извадя ама се прави че ме не вижда 5 мин я чакам да ми обърне внимание и то не за да ми помогне нещо ми да почне да лае нареща ми все едно съм виновна че съм отишла да си пазарувам там.. аз втори път там няма да ида. Вече всичко ще си копувам от мечо пух там поне са любезни и мили продавачките, да ти е кеф да си пазаруваш от там.
Незнам сега тя собственичка ли е там или просто продавачка.. защото ако е продавачка веднга бих се оплакала от нея #Cussing out.

# 173
Добър вечер мацки  Stop
Добре дошла ianitza, записах те в първата страница, но ако не искаш да те има там кажи 

Няма проблем добре си направила........

# 174
.
ianitza здравей, аз съм весето от касата. Честита ти Галена, да ти е жива и здрава и много послушна.

Здрасти Весето от касата .....аз съм знаеш коя де Яница от 4 етаж Laughing Heart Eyes Stop

# 175
Аз също съм доволна от Мечо Пух, а и на магазина срещу болницата познавам собственичката,не знам дали и двата магазина ги държи един и същ човек.Когато ходихме с майка ми да разгледаме какво има,да видим цени и т.н. собственичката тъкмо пристигна обаче веднага почна да пита какво търсим да обяснява.Каза по на там, че мога да ходя да я питам каквото ме интересува ще ми обясни всичко,абе обслужване да ти е кеф да се върнеш.

# 176
Red_Sonya и аз нямам хубави спомени от това магазинче. Ще вземем да го сложим в черния списък  hahaha
А Мечо Пух ми е един от двата любими магазина. И не само продавачките, а и шефката е готина. Отношението е на едно много добро ниво и определено знаят как да вземат на хората парите  Peace
Бубе една е собственичката и на двата Мечо Пуха. И съвет също могат да ти датат там. Винаги когато съм се колебаела за нещо, са ме посъветвали (компетентно). Хайде стига съм го хвалила, че ще му направя голяма реклама  hahaha

# 177
Да и в двата Мечо Пух са много готини... на един собственик са.
Аз за мене си реших че вече ще си пазарувам само от там, първо има абсолютно всико което може да се сетиш за бебчето и второ добре се отнасят към клиента. Всичко съм си купла от там, от коритото до ножичката за рязане на нокти

А лошата продавачка е от Бебчо,  тоя магазин е на друг собственик ама незнам на кой. И кво си мислят че като магазина им е на центъра и са надули цените до тавана може да се отнасят така с хората? Ужас някаква застаряваща лелка (да не кажа и бабка) да си изкарва яда на клиентите #Cussing out. Кракът ми няма да стъпи вече там.

# 178
На мен другия мечо пух ми е далече,най-удобен ми е този на болницата.Red_Sonya не се ядосвай.Аз също като видя в някой магазин,че нямат добро обслужване и айде да си гледат работата.

# 179
не се сещам кои е този магазин за  които приказвате но като видя лошо държание спирам да ходя в такива. А от мечо Пух съм доволна Hug ходихме да гледаме за креватчета и жената ни обърна много внимание и в симба добре обясниха до позара поне така си мисля че се казваше newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт