ВРАЦА - 10

• 11 959
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък в тоя бебешкия магазин над романс ходя доста често ( в последно време) ама не ми се е случвало да не ми обърне внимание. Явно си мени настроението Laughing Даже ми направи впечатление, че си бях харесала една пелена от плюш- синя с едно зайче, абе много сладка, ама искам да има и възглавничка и реших да мина през Мечо пух да видя как са там с пелените. Ами същата пелена беше 33 лв., а в тоя магазин със гадната продавачка Laughing беше 27лв. Затова не съм съгласна, че са надули много цените там.

# 181
някои ще ми обасни ли по точно къде е този магазин, нещо по извесно покраи него Praynig, че аз като не съм от града Thinking

# 182
mi6ence -аз четох някъде че те след 3-4 месец почват да чуват и да различават звуци. Аз не смея нищо да му купя, но вече на заплата маи и аз ще почна харесах едни костюмчета от търговска като тръгнеш към 9 и 99има едно гарашче
Ами аз отначало също като теб се чудех да почвам ли с покупките, да изчакам ли  newsm78 Thinking Ама като се замислих, че бабите ще взимат каквото на тях им хареса....предпочетох аз да си избирам- все пак вкусовете ни се различават. И по малко, по малко сега купуваме необходимото поне за първо време. Grinning В тоя магазин дето казваш ти не съм влизала, ама ако има хубави неща на добри цени, свиркай  Party

# 183
някои ще ми обасни ли по точно къде е този магазин, нещо по извесно покраи него Praynig, че аз като не съм от града Thinking
Мечо пух или магазина с гадната продавачка? Grinning А от къде си?

# 184
магазина с гадната продавачка, мечо пух го научих вече,  Naughty
от Търговищенска област едно малко градче което малко хора са го чували, Опака се казва близо до гр.Попово е

# 185
Магазина (не знам как се казва) с  гадната продавачка е точно на пробива. Като отиваш нагоре ( към площад Ботев) се пада в дясно. А точно до него има едно кафе- Романс. Наистина магазина е много малък и вътре е тесничко. Срещу магазина има едно фото, а до него е една книжарница. Дано съм ти го описала добре и да се сетиш къде е. А ти във Враца си женена ли? Тук ли живееш или в Опака?

# 186
Магазина с гадната продавачка се казва Бебчо- пише го с големи букви отвън.

# 187
да сетих се но не съмзнаела как се казва не ми се е налагало да влизам там, но знам че е скъпо.  bouquet мерси много добре ми го обясни. Приятелят ми е от враца Joy - понеже все още не сме женени с бащата на нашето дете, и вече от лятото живея тук при него

# 188
и аз харесвам мечо пух,от там купих шапката вчера Grinning гледах и за колички но нямаше богат избор.да имате идея къде на друго място има?и още нещо съм се сетила,от няколко месеца имаме миялна машина,но все още не е инсталирана,знаете ли някой майстор който да викнем да я свърже?иначе ходих на софия днес,но никаква работа не свършихме,ще е друг път...

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 17:29 от litle angels

# 189
В индустриалната зона на Враца или по известното ОКС има два детски магазина един срещу друг ,намират се в началото ако идваш от ж.к Дъбника.....добре са заредени....даже в единия има и неща необходими за майките пре постъпването в родилно,може да си поръчате креватче,количка и т.н....дрешките са български ....и цените са нормални.Отношението е супер и обесняват какво ще ти трябва особено ако си начинаеща майка...аз някой неща за Галена преди да се роди от там ги взимах...и съм доволна ,че не ми набутаха неща които няма да ми трябват само за да ги продадат.С изключение на камизолките ..тип прегърни ме....уж в родилно искали от тях ,но се оказа че няма такова нещо...но като се стопли времето ще си ги носим....Иначе за Мечо пух сте прави...обслужването е супер...въпреки че съм контактувала с тях само служебно и още не съм пазарувала от там за бебка.

# 190
Радвам се, че ти бях полезна. Но това, че е скъпо не съм съгласна. Нали ви казах днес, че една и съща пелена я видях в тоя магазин БЕБЧО с 5-6 лв. по-евтина от Мечо пух. Явно не за всички стоки важи, че е по-скъпо. Thinking
Браво, little_angels, все пак отиде на разходка до столицата Grinning Е това, че не сте свършили работа е повод да отидете пак  Wink Joy  Айде лека вечер. Отивам да готвя нещо... вие какво мислите да хапвате тая вечер, мами?  newsm78 Аз приемам всякакви идеи за манджи  chef Mr. Green

# 191
Да, съгласна съм, ianitza. Особено в единия магазин избора е голям. Аз от там си взех комплект за креватче- олекотена завивка, долен чаршаф, възглавничка+ калъфка само за 13 лв. #Crazy И е един сладък жълт цвят с едни мечета и пеперудки и цветенца....  Party Наистина са много любезни магазинерките и търпеливо ми показваха и обясняваха всичко, за което питах Wink

# 192
Отивам да готвя нещо... вие какво мислите да хапвате тая вечер, мами?  newsm78 Аз приемам всякакви идеи за манджи  chef Mr. Green

Ох, откакто се роди малката нищо не знам ,не готвя,не пера ...къпя се по нощите в най-невероятни часове..абе нещо не мога да се организирам...добре ,че е мама ...че с с моя живи загиваме....!А той човека ходи на работа и обича да се кипри..та добре ,че е маминка да го пере и глади. EmbarassedНадявам се ,че Галена като стане на 40 ще спи ...та да вляза в час.

# 193
аз няма да готвя тази вечер,Ачо взе заплата и ще ме води на вечеря,понеже на 8-ми март пропусна Grinning ще взема да отскоча скоро до ОКС-то може да взема още нещо за бебо baby_neutral от въпросния магазин,знам го къде е,снаха ми най-редовоно пазаруваше от там за племенницата

# 194
litle angels Нашето креватче е от ОКС-то и е за скромните 115 лв, което по мои наблюдения над магазините във Враца и София си е еФтиния. За количка, според мен най-богат избор има в магазин Симба срещу у-ще Ботев. Освен наличните има и каталози, само трябва да попиташ да ти ги покажат. То във всеки магазин има каталози, но ти имаш предимство като имаш нет, че можеш да погледнеш там. Тук във форума също има много теми за колички. Аз лично гледах много често в продавалника, че там също има разни коментари, а и снимки, но нищо не съм си купувала от там. Ето сайта prodavalnik.com.
mi6ence аз много често правя гювечета, откакто ни подариха. Сега ще правим грах, а любимото ми е мусаката на мойто мъж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт