ВРАЦА - 10

• 11 965
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
На мен нищо не ми се отваря дай пак
Добре дошла ianitza Hug
Да ти е живо здраво и палаво бебето

# 151
Благодаря ви...и на мен не ми се отваря Flutter

# 152
ianitza добре дошла сред нас,да сте живи и здрави и ти и бебка.Аз бързам да се похваля,днес купих първата шапка за бебето,много е сладка,вече мога да кумувам всичко останало,но първо трябваше да е шапка,за да излезе с главата напред(така прочетох във една друга тема)

# 153
Добър вечер мацки  Stop
Добре дошла ianitza, записах те в първата страница, но ако не искаш да те има там кажи  Peace Пожелавам много здраве на малката Галена и много да я слушкате.
 afroditka1783 и на мен не ми зарежда, а ми е интересно какво има там  newsm78

# 154
Здравей, ianitza. Имам странното чувство, че с теб си пишем и в един друг форум Laughing Или са прекалено много съвпаденията...но съм на принципа, че нищо не е случайно Mr. Green Поздрави и целувки на малката Галена и добре дошла при нас  bouquet Hug Heart Eyes
Лека нощ, мами на вас и на слънчицата ви- кои още в коремите на мамите, кои в креватчетата си вече  Grinning

# 155
лека нощ и от мен  newsm46

# 156
И аз след малко ще се ориентирам към кревата, че Валя ми изпива съня  Rolling Eyes Редя един пъзел онлайн и така ми измори очите, че ще си навивам телефона да ме събуди за следващото ядене на Валката.
Я сега кажете, има ли някой, който да не може в понеделник или в петък, да доде на срещата? Аз малко напориста  Blush

# 157
Аз прегледах албумчето. Ще ви помоля да преместите снимките с пупите в другата папка. Но ако не ви се занимава, аз мога да ги сваля и да ги кача в новата папка, но няма да е сега. След Хорейшио и аз ще лягам. Качих и аз пупата си и Валенцето Wink
Ето и клипченце на Валенцето http://vbox7.com/play:2f7677c3

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 23:32 от _baby

# 158
Добро утро от мен! Няма проблеми- ще преместя пупите Mr. Green Сега гледах и клипчето на Валя- пу пу, сладуранка голяма е  Grinning

# 159
Надявам се little_angels i afroditka не се разсърдят, че им преместих пупите- всички дебелани да сме на едно място  Grinning

# 160
добро утро,макар че за мен не е.с мъжа ми сме скарани защото исках да отида на София с него,а се натътрил и баща му. Cry развали ми настроението за целия ден.айде няма да ви занимавам,че трябва да изредя цяла тирада.желая ви хубав ден

# 161
Добро утро и от мен!!!
Аз мога всеки ден без събота и неделя ,но трябва да знам по-рано за да дойда с някое от децата
_baby голяма сладурана е тази Валя
: litle angels не си разваляй деня от рано голяма работа пък другия път ще отидете само двамата Hug

# 162
Малко е гадно наистина като си направиш планове, а после се провалят.  Rolling Eyes Но не се ядосвай, че бебчо се тормози и той. Hug

# 163
Сега моя бебок се сабуди явно и почна да се върти като пумпалче та се сетих да ви се похваля- вчера си купих едни мноооого сладки чорапки за бебо, жалко че забравих да ги снимам да ви ги покажа. И си лежа аз след разходката и показвам на пупата си чорапките и бебо дали разбра newsm78 , дали беше само съвпадение... не знам, но така се превъртя, че си показа петичката (според мен)  Laughing А аз тъкмо говорех, че не знам дали ще му станат тия малки чорапки  Mr. Green  Но мисля, че съм уцелила номера му   Mr. Green

# 164
mi6ence -аз четох някъде че те след 3-4 месец почват да чуват и да различават звуци. Аз не смея нищо да му купя, но вече на заплата маи и аз ще почна харесах едни костюмчета от търговска като тръгнеш към 9 и 99има едно гарашче

Общи условия

Активация на акаунт