ВРАЦА - 10

• 11 957
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
ianitza Моята Валя спеше първите два три месеца нон стоп. Защо казваш, че като стане на 40 дена ще спи? Интересно ми е, защото не съм чувала нищо по въпроса. Аз в първите месеци разполагах с толкова много време, което с тия зъби сега ми липсва много  ooooh!

# 196
ianitza Моята Валя спеше първите два три месеца нон стоп. Защо казваш, че като стане на 40 дена ще спи? Интересно ми е, защото не съм чувала нищо по въпроса. Аз в първите месеци разполагах с толкова много време, което с тия зъби сега ми липсва много  ooooh!

Някои бебета по-трудно се адаптират в големият свят след раждането,не могат да си направят режим по-чувствителни са и т.н...а и ни натиснаха колики та е тегло ,иначе споменавам 40 като дни....защото това е някакъв особен период..знаете ,че има поверие бебето да не се показва до 40 дни,на 40 ден се води в църква за очистителна молитва и други такива къде бабини дивитини ,къде не.И аз знам,че децата спят ама моята неще...седи с една биба в устата и гледа и в момента баща й я гледа и тя гледа него те това е .....днес спа като никога  няколко часа.

# 197
Валя на 13-ия ден я изведохме, че тя нали на изписването я изведохме, че и до Враца да се доберем и те така  Laughing

# 198
Валя на 13-ия ден я изведохме, че тя нали на изписването я изведохме, че и до Враца да се доберем и те така  Laughing
И ние излизаме,а това с 40 дни да не се показва бебето ..няма шанс още като се роди и докато бяхме в болницата при мен беше превървица от хора..... не че се оплаквам....хубаво е да имаш приятели Winkсамо нощем май бяхме сами LaughingТо е и грехота в хубавото време да я държа вътре..дано и утре да е топло...иначе в петък топло,студено ще ходим да ни мерят.

# 199
Ние всичко си купихме от Мечо Пух- и там си избрах количката по каталог, в момента нямаше в наличност. Докараха ми я за 1 седмица. Но като чета, ще взема да отида до ОКС да видя там какво има.

# 200
ние преди малко се прибрахме и вече съм в леглото.от мен лека нощ,утре пак сме на линия Wink

# 201
И от мен лека нощ на вас и на коремчетата и бебоците ви Hug До утре... по някое време, че до обяд ще ходя да си правя изследванията за преди раждането Rolling Eyes Стискайте палци всичко да е наред.... пък и дано бебо се покаже да видим рокли да купувам ли още  newsm78 Laughing

# 202
Добро утро  Flutter
Загледала съм се в повторението на предаването на Милен Цветков и съм потресена от това, което се случва в дома за деца  ooooh! Sad Аз знам, че по домовете стават такива неща, но когато започват да стават публичен проблем и ми става едно такова мъчно  Confused Дано станат по-малко жените, които си изоставят децата Praynig

# 203
Добро утро и от мен Hug
_baby много си права, и аз като гледах новините вчера се ужасих. А вчера сутринта като влезнах тук  толкова плаках. Много мъчно ми стана за тези дечица. Моля се за тези, за които още не е приключила кампанията да оздравеят. Praynig Praynig Praynig

# 204
Добро утро и от мен.
Да съгласна съм много е жестока съдбата за някой деца аз онзи ден гледах за едно детенце за което бяха събрали пари и го пратиха в Германия да го оперират и то милото не издържа операцията и почина  Sob направо ужас.

# 205
Сложих малко снимки в албумчето, сега ще търся да сложа и от двете си бременности да ме видите каква съм пупалана мецана!

# 206
Добро утро и от мен !!!
Страшно е това с дечицата по домовете.
Цитат
Дано станат по-малко жените, които си изоставят децата Praynig
И добавям да станат повече тези които осиновяват даже да си имат свои(гаден е стандартът ни и едвам смогваме за нашите)иначе бих гледала още две ако имах възможност.Но евала на Анджелина и Брад Пит
В България има хора които не си знаят парите ,а не си помръдват и малкото пръстче за благотворителност и др,такива неща.Защо ни е такъв манталитета? newsm78

# 207
Слаи много е сладък Калоян на столчето, а като гледам обича и да се къпе  Simple Smile Валя също обича да я къпем и плаче, като я вадим от ваната.

# 208
къде е това албумче...да се изтипосам и аз там..пък и малката скора ще има фото сесия!!!

# 209
В първия ми пост пише със светло сини букви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт