Гоблени-19

• 46 453
  • 525
  •   1
Отговори
# 480
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дейзииииииииииииии - тоз котак, дето ти Й лапнал мишката май все натиска бутона "Айде пак"  Joy Joy

марулкаааааа - и аз ще ходя натам скоро, казвай къде да пъпля, ще те отменя ако трябва   Hug

кой беше писал, че мадейра звучи мъжествено  newsm78 - ама, че подсъзнанийцееееее,  Stop засрами се и се скрий под стола веднага - мадейра е остров и май беше пиенЬе няк'во,  Crazy даже мЪ ФанЪ

конците май са немски и в гоблените пише това:
Цитат
Конците Мадейра вече се продават и в България. По-скъпи са от DMC и Anhor, защото са в опаковки по 10, а не по 8 метра.

я вижте на какво попаднааааах http://www.himera.com/  Thinking дали е актуална информацията? много ще е сладко да е така  Heart Eyes

имам и питане - реших да почна златната мадона - някъде в по-предните странички дадох схемата, но мога да я пусна пак, ако трябва  Hug тя е с ДМЦ и има номер, който не намирам в каталога 3773 - не е цвят между 3772 и 3774,  защото те са в различни гами  Confused Помагайте, мооооооля.  ooooh! Някой беше споменавал нещо за промени в цветовете на ДМЦ  ooooh!

# 481
  • ГР. ВАРНА
МОМИЧЕТА,ХАЙДЕ И НИЕ СЕДЯЩИТЕ ПРЕД КОМПА НА РАБОТА ДА СИ ПУСНЕМ ПО ЕДНО КАФЕНЦЕ,,,,,,МАКАР ЧЕ ТУК ПРИ НАС Е МНОГО МРАЧНО И ГАДНО ТУ ВАЛИ ТУ СПИРА НО ЗАСЕГА САМО ДЪЖД.
А ВИЕ КОЙТО СЕ НА КАФЕНЦЕТЕ ИДВАЙТЕ И РАЗПРАВЯЙТЕ НОВИ НОВИНКИ И КЛЮКИНКИ ОКОЛО ГОБЛЕНИТЕ ДЕ , А МОЖЕ ДРУГО.
ОФФФ ДНЕС Е ГОЛЯМА СКУКА ПРИ МЕН ИДЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА БОЦКАНЕ

# 482
  • Бургас
 Laughing Blagodarya za suvetite i obyasneniyata!  Blush

To ako beshe samo edin problem, s med da go namazhesh. Pisha ot kompyutur, na koito nyama kirilitsa, taka, che...   baby_neutral

Rabotya predimno na komputur i ne sum tolkova nekompetentna, kolkoto izglezhdam, no tuk naistina mi e trudno da se orientiram...  newsm78 , sigurno zastoto burzam, che sum na rabota  #Crazy .....i ste me  #2gunfire

Taka i ne razbrah kak da kacha snimki tuk i nakraya ste se otkazha.   Rolling Eyes

# 483
  • Бургас

To ako beshe samo edin problem, s med da go namazhesh. Pisha ot kompyutur, na koito nyama kirilitsa, taka, che...   baby_neutral

Rabotya predimno na komputur i ne sum tolkova nekompetentna, kolkoto izglezhdam, no tuk naistina mi e trudno da se orientiram...  newsm78 , sigurno zastoto burzam, che sum na rabota  #Crazy .....i ste me  #2gunfire

Taka i ne razbrah kak da kacha snimki tuk i nakraya ste se otkazha.   Rolling Eyes

smile3515 Sega puk ne mi priema pismoto, che nyakoi publikuval nov otgovor po temata...  newsm45

# 484
дейзииииииииииииии - тоз котак, дето ти Й лапнал мишката май все натиска бутона "Айде пак"  Joy Joy

марулкаааааа - и аз ще ходя натам скоро, казвай къде да пъпля, ще те отменя ако трябва   Hug

кой беше писал, че мадейра звучи мъжествено  newsm78 - ама, че подсъзнанийцееееее,  Stop засрами се и се скрий под стола веднага - мадейра е остров и май беше пиенЬе няк'во,  Crazy даже мЪ ФанЪ

Цитат
Конците Мадейра вече се продават и в България. По-скъпи са от DMC и Anhor, защото са в опаковки по 10, а не по 8 метра.

я вижте на какво попаднааааах http://www.himera.com/  Thinking дали е актуална информацията? много ще е сладко да е така  Heart Eyes

имам и питане - реших да почна златната мадона - някъде в по-предните странички дадох схемата, но мога да я пусна пак, ако трябва  Hug тя е с ДМЦ и има номер, който не намирам в каталога 3773 - не е цвят между 3772 и 3774,  защото те са в различни гами  Confused Помагайте, мооооооля.  ooooh! Някой беше споменавал нещо за промени в цветовете на ДМЦ  ooooh!

Goody  погледни тук http://www.goblenite.com/colors.html
има 3773 и ще видиш и какъв цвят.

# 485
  • Бургас

smile3515 Sega puk ne mi priema pismoto, che nyakoi publikuval nov otgovor po temata...  newsm45

# 486

Цитат

Goody  погледни тук http://www.goblenite.com/colors.html
има 3773 и ще видиш и какъв цвят.

# 487

Цитат

Погледни тука http://www.goblenite.com/colors.html има 3773 има и  цветовете
Нешо не ми изпраща написаното, май има някакъв проблем.

# 488
ха-ха-ха на мен се смеете ами  вий сладурани hahaha

# 489

ето кафенце Simple Smile даже с усмивка  Heart Eyes

миангелова - веднага ще се метна, аз имам листовка и там не го намерих, а за гоблените.ком не се сетих, сраааааам  Blush

илианор (ако така се чете  Blush ) - снимката трябва да е в нета, копираш адреса и натискаш бутон вмъкни изображение (първия на втория ред).  Hug Не се стягай, приема писмото ти, но те информира, че има нови отговори и ти дава възможност да коригираш ненужното или да добавиш нещо - удобство е  Hug .  Thinking А когато започнеш да пишеш на латиница не ти ли излиза едно малко квадратче с EN на него? ще опитам и пак ще допълня  Flutter

допълвам Simple Smile Simple Smile Дъмпиииии - имай милост, скоро и носа ми ще спре да се подава от купчината схеми. Тонера свърши, търпението на моя също  Blush

# 490
  • Севлиево
ilinayor
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Тази тема гледала ли си, дано ти помогне за снимките че не съм и аз по обясненията.
Благодаря за ценичките, ориентирах се. Май този вид конци е Пъпетс доколкото видях.
Благодарим за кафенцето ще се възползвам. Hug

# 491
Извинявайте за повторението, но нещо май става със сървъра .Дава че не е изпратено написаното а след това го изпраща. Май нещо се е....а с мен Embarassed
Deizi  определено вината не е в теб. Времето се развали и техниката и тя започна да дава отклонения. Laughing

# 492
Goody и аз благодаря,много добре ми дойде,който не може да стигне до срещата,ще пие тук...

# 493
 аз изпих вече 2 кафето но то не пречи още 1        абе само  всофето ли се шият тез гоблени-в бургас никой ли     яяяяяя бургас стегни се и се размърдай-дайте и ний да се организираме за среща-какво ще кажете питам аз Naughty

# 494
kiтааааа - изкарвам си боя  Joy http://picasaweb.google.com/suellenwengrat/FantasiaDeBallet
илианооооор - ако започнеш да пишеш на латиница горе (до изход) се появява бутонче с надпис ЕН и ти дава възможност да смениш клавиатурата с кирилица БДС или фонетична (май се казва кредор  Crazy или поне в другите форуми съм го виждала така  Peace )
миангеловаааа - когато ти каже, че иа нов отговор погледни от кого е  Wink защото може да е твоя  Mr. Green - така поне става с моите писания днес  Hug
 hahaha вярно има 3773 - новия му номер е 407  Heart Eyes
 Hug ГУШ - спирам със съветите и хващам натюрморта, че имам да шия едно квадратче и един ред и все не успявам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт