Давайте цветни идеи за детски стаи - 2 част

• 65 255
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички.С голям интерес следя темата. Купихме си ново жилище и предстои да обзавеждаме детската. Имам момченце на 5 год., но живот и здраве може и второ.Дайте ми идея за универсална детска стая, за момиче и момче например.

# 76
Nadia79, а не можеш ли да си избереш сама материалите и цвета съответно и някой майстор да ти направи точно каквото искаш Peace По натам мисля да направя това...понеже и на мен ми харесва обзавеждането да е бяло, а никъде не съм намерила само един цвят  Confused[/tt][/size]
Ще ми излезе в пъти по-евтино, а и по-бързо да го взема готово от Икеа.
Правела съм запитвания преди като обзавеждах хола колко би ми излезнало тук да се направи по поръчка нещо от техния каталог.
Например етажерка за 90 евро ми искаха около 850лв тук.
Вярно не от същия материал, но на външен вид щяха да са еднакви...

# 77

Правела съм запитвания преди като обзавеждах хола колко би ми излезнало тук да се направи по поръчка нещо от техния каталог.

...тогава не се замислям, ами тръгвам към Икея Wink
Карменчето - снимките са много хубави и жалко, че не стават за момченца Confused

...такива идейки имам за момиченце, ама на....за момче ми е толкова трудно да измисля Tired

# 78
# 79
  • София-Лагера
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229557&photo=1

Ето и нашата.Трябва ми 1-2 картини и килим.Но по натам.
На каката е изчистена стаята.Нали е тинейджърка.

# 80
и аз се записвам за темичката супер е  newsm10

# 81
  • Казанлък(Бургас)

...тогава не се замислям, ами тръгвам към Икея Wink

А как и къде човек може да си поръча мебели на ИКЕА?

# 82
yanac, прочети темата зи ИКЕА.

# 83
Момичета, посъветвай те ме, моля Hug
Ще поръчваме обзавеждане за детска стая,която е предварително боядисана. Сестра ми ми прати фриз с едни симпатични овчици, но е в розово и светло-синьо... Rolling Eyes Нямаше как да не го сложа, за да не я засегна и се вързах с тези цветове, като съответно стената е боядисана в два цята- отдолу под фриза синьо, отгоре- розово..... Та питането ми е за цвета на мебелите, които мисля да поръчвам др. седмица. Ще бъдат от МДФ, така че няма ограничения в цветовете. Посъветвайте ме с какво най-добре бих могла да съчетая тези цвята, като ми се иска малко да избягам от розовото. Очакваме второто си дете, което какво ще е не се знае за сега.
Очаквам съвети!  bouquet

# 84
  • Монреал
Момичета, посъветвай те ме, моля Hug
Ще поръчваме обзавеждане за детска стая,която е предварително боядисана. Сестра ми ми прати фриз с едни симпатични овчици, но е в розово и светло-синьо... Rolling Eyes Нямаше как да не го сложа, за да не я засегна и се вързах с тези цветове, като съответно стената е боядисана в два цята- отдолу под фриза синьо, отгоре- розово..... Та питането ми е за цвета на мебелите, които мисля да поръчвам др. седмица. Ще бъдат от МДФ, така че няма ограничения в цветовете. Посъветвайте ме с какво най-добре бих могла да съчетая тези цвята, като ми се иска малко да избягам от розовото. Очакваме второто си дете, което какво ще е не се знае за сега.
Очаквам съвети!  bouquet

newsm78 Освен за бяло или шоколадово кафяво друго не се сещам да отива и на двата цвята. Дано да се включи някой друг с по-хубави идеи.

# 85
  • Варна
избелен дъб Peace

# 86
  • София
Ми може и лилави, може и сини , миже и зелени(резедави) ....ама то зависи и от нюанса - ако са бебешките тези - може и жълтичко...цветове бол...квото ти е на душа....

# 87
Здравейте,мами ние детенце нямаме още но пък аз съм едно голямо дете все още Rolling Eyes все още учим и живеем в Ст.рад ето как разкрасих нашето гнезденце Laughingд www.snimka.bg/album.php?album_id=229989

# 88
  • Разпиляна във въображението
Наистина си едно голямо дете. Рисуваш страхотно. Една стая, която чака да приюти едно истинско малко бебче

# 89
Simple Smile само тази рисунка дето пише BABY е в апартамента на сестра ми....а в нас само мъжа ми не е розов по негови думи Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт