Давайте цветни идеи за детски стаи - 2 част

• 65 260
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,мами ние детенце нямаме още но пък аз съм едно голямо дете все още Rolling Eyes все още учим и живеем в Ст.рад ето как разкрасих нашето гнезденце Laughingд www.snimka.bg/album.php?album_id=229989
smile3501 smile3501 smile3501
Браво!!!

# 91
  • софия
Един сайт с … 89;ти. За съжаление е американски и по-голяма част от нещата са за техния пазар, но пък идеите са страхотни.

# 92
  • Някъде на път....
Един сайт с невероятни прекрасности. За съжаление е американски и по-голяма част от нещата са за техния пазар, но пък идеите са страхотни.

Ееее, много красиво!   bouquet

# 93
Оох-оох-ооххххххх-красоти.Записвам се-искам да прочета всичко.Скоро направихме нова детска на нашия юнак-6г.Но-иска още нещица.Супер сте!  newsm10

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 18:09 от barboranova

# 94
Един сайт с невероятни прекрасности. За съжаление е американски и по-голяма част от нещата са за техния пазар, но пък идеите са страхотни.

Ееее, много красиво!   bouquet
Страхотни неща.  bouquet

# 95
  • Sofia
Тук има разни идейки и шаблончета, които могат да се използват за рисуване на стената:
http://picasaweb.google.bg/mirellashelligan/EVA100

# 96
Искам да  ви покажа,някой интересни идеи,като си мисля,че с малко повече желание и фантазия/за материялите/можем и сами да сътворим         

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 23:51 от barboranova

# 97
  • Банкя
Здравейте!

Страхотни неща показвате тука! Peace

Тъй като и ние в момента правим детската стая на малкия и имам малък проблем, реших да го споделя с вас. Дано може да ми помогнете - питала съм в много магазини за пердета и навсякъде ми казват, че пердетата с детски мотиви са 1,5-2,0м дължина, а аз искам да са до пода, тоест искам да си купя плат на 2,8м като другите пердета. Виждали ли сте детски пердета на такава дължина и къде?

Предварително ви благодаря!

# 98
  • Разпиляна във въображението
Аз също съм виждала само по-къси пердета

# 99
Акси  провери в Бриколаж ,Практикер /за тези се сещам засега/ там има пердета с детски мотиви и са на метър  Wink  вземаш и правиш както искаш  Peace  /само незнам какви точно герои търсиш ама дано да има от тях  Wink /

# 100
запис и за мен, снимки ще пусна по-късно

# 101
Не знам дали не е малко офф, но все пак исках да питам тук, преди да пусна отделна тема - знаете ли къде мога да поръчам дървени плоскости с изрязани фигурки като тези на оградката на катерушката :

Решила съм на детето да му направим катерушка, но не ми се дават 3000лв при положение, че знам колко струват самите материали..

# 102
Не знам дали не е малко офф, но все пак исках да питам тук, преди да пусна отделна тема - знаете ли къде мога да поръчам дървени плоскости с изрязани фигурки като тези на оградката на катерушката :

Решила съм на детето да му направим катерушка, но не ми се дават 3000лв при положение, че знам колко струват самите материали..

Имаме същата. Даже люлката е по-хубава Wink
Цената беше 1500.
Ще ти пиша на лични да ти да координати ако се интересуваш

# 103
Акси, гледа ли в магазините за пердета на Пиротска, м/у Хр. Ботев и Женския пазар?

# 104
  • в моя свят на мир и любов
Акси, гледа ли в магазините за пердета на Пиротска, м/у Хр. Ботев и Женския пазар?

Всъщност богат избор има и по Екзарх Йосиф - отдясно на Централни хали в отсечката между Женския пазар и Мария Луиза.

С една дума тръгваш от Мария Луиза покрай Халите към женския пазар и после се връщаш по Пиротска. Сигурна съм, че ще намериш каквото търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт