Давайте цветни идеи за детски стаи - 2 част

• 65 267
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • в моя свят на мир и любов
Здравейте,мами ние детенце нямаме още но пък аз съм едно голямо дете все още Rolling Eyes все още учим и живеем в Ст.рад ето как разкрасих нашето гнезденце Laughingд www.snimka.bg/album.php?album_id=229989

От няколко дни искам да ти кажа, че си направила чудеса с панелите, използвани в Студентски град. Освен това ми припомни едни от най-хубавите ми години, макар и доста бедни.
Ако не учиш нещо свързано с рисуване, направо си похабяваш таланта.

ПП: Приемаш ли поръчки за изрисуване на детски стаи и облагородяване на балкони?

# 106
Леле  къде съм спала Rolling Eyes , че съм изтървала тази красота  Heart Eyes
 iana_palanska   идвам в твоята приказно розова страна   Crazy  Hug

# 107
  • Банкя
luda, jj_okocha Благодаря! Знам ги тези магазини, но не съм ходила сега там, защото в момента съм в провинцията. Проблемът ми е, че тези пердета, които съм си харесала (на Дисни с Мечо Пух) са само на 2м. Открих едни турски на 3м, но нищо не ми хареса. Въпросът ми беше принципен, дали изобщо има по-дълги и явно има, но не от тези, които харесвам Wink

# 108
 Embarassed-Благодаря,радвам се ,че ви е харесала нашата бърлога Grinning,нямам време от работа и учене(в СУ-Педагогика на Изобразителното Изкуство)иначе с удоволствие бих изрисувала стаята на някое детенце Hug

# 109
 Embarassed-Благодаря,радвам се ,че ви е харесала нашата бърлога Grinning,нямам време от работа и учене(в СУ-Педагогика на Изобразителното Изкуство)иначе с удоволствие бих изрисувала стаята на някое детенце Hug

# 110
  • в моя свят на мир и любов
Поне няма да те мислим, че си прахосваш таланта Grinning

# 111
на сестра ми в хола съм нарисувала един делфин ще ви покажа снимка лесно се рисува-не трабват кой знае какви умения и с бял лакетс+темперна боя за цвят и е бомба Simple Smile

# 112
iana_palanska много ми хареса вашето гнездо и аз съм пуста романтичка , сега ни предстоида си правим спалнята , хола и детската , и идеята ми са спалнята е аде нещо много романтично и това което е закачено на тавана балдахим ли е или нещо друго , как си го направила ?
благодаря преварително  bouquet

# 113
Предстои ми да обзавеждам д.стая,но поради липса на средства ще използвам старите си мебели които смятам да боядисам.Моля ви дайте ми съвет с каква боя .Смятам да ги направя с весели цветове

# 114
Предстои ми да обзавеждам д.стая,но поради липса на средства ще използвам старите си мебели които смятам да боядисам.Моля ви дайте ми съвет с каква боя .Смятам да ги направя с весели цветове

акрилна. безвредна е. Peace
 доколкото може една боя да е безвредна, разбира се.  Mr. Green

# 115
АКРИЛНАТА НЕЩО ПОДОБНО НА АЛКИДНАТА ЛИ Е

# 116
Tова харесвали ви като комбинация на цветовеhttp://www.foto.bg/data/500/thumbs/cameretta_001_4.JPG

# 117
# 118
Не знам дали не е малко офф, но все пак исках да питам тук, преди да пусна отделна тема - знаете ли къде мога да поръчам дървени плоскости с изрязани фигурки като тези на оградката на катерушката :

Решила съм на детето да му направим катерушка, но не ми се дават 3000лв при положение, че знам колко струват самите материали..
И аз се интересувам,само че ,дали някъде се продава само пластмасовата пързалка?До нас има дърводелци,които ще ми сглобят дървенията newsm78

# 119
  • София
ЧуШлИвО ЛюТе

http://www.cozirog.com/bg/indexbg.htm
заповядай, но не знам как са цените...може и в тес да провериш...
http://www.tes-bg.com/detski.htm

http://www.emirsite.com/?81&02&96215 още на тема пързалки и катерушки....

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 17:36 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт