Давайте цветни идеи за детски стаи - 2 част

• 65 269
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря и аз за линковете.
Учудих се страшно много, че на Стройкото тази година въобще нямаше изложени детски съоръжения, само една единствена фирма на която цените започваха от 6000 евро за модел подобен на този, който съм показала #Crazy

# 121
Абе явно цените са скочили безумно
Баси 3000 за една пързалка  Shocked
При положение, че имаме същата, купена от същото място на половин цена и то само преди година #Crazy
Тия хора не са наред ooooh!

# 122
..да се позапиша и аз  Party

# 123
iana_palanska много ми хареса вашето гнездо и аз съм пуста романтичка , сега ни предстоида си правим спалнята , хола и детската , и идеята ми са спалнята е аде нещо много романтично и това което е закачено на тавана балдахим ли е или нещо друго , как си го направила ?
благодаря преварително  bouquet
[/quтова

това над леглото е балдахин(Уж)купих го от кауфлан за 10-20лв и стой много хубаво пуснат

# 124
Току що намерих тези сайтове  Wink
http://www.dommebel.com/
http://www.vse.ru/dir/1050100/show/all/   -този незнам дали е даван  Rolling Eyes /ама за всеки случай/

# 125
  • София
Предстои ми да обзавеждам д.стая,но поради липса на средства ще използвам старите си мебели които смятам да боядисам.Моля ви дайте ми съвет с каква боя .Смятам да ги направя с весели цветове

акрилна. безвредна е. Peace
 доколкото може една боя да е безвредна, разбира се.  Mr. Green

Ивиче, някъде в друга тема четох, че си боядисвала за вашата детска ПДЧ мебели - някаква предварителна обработка преди да нанесеш боята правила ли си? Ти с акрилна ли боядисва?

# 126
Моята съседка е боядисала с някаква #сатенена# боя и стени и стари мебели - невероятни  са станали.

# 127
Намъквам се...

# 128
Предстои ми да обзавеждам д.стая,но поради липса на средства ще използвам старите си мебели които смятам да боядисам.Моля ви дайте ми съвет с каква боя .Смятам да ги направя с весели цветове

акрилна. безвредна е. Peace
 доколкото може една боя да е безвредна, разбира се.  Mr. Green

Ивиче, някъде в друга тема четох, че си боядисвала за вашата детска ПДЧ мебели - някаква предварителна обработка преди да нанесеш боята правила ли си? Ти с акрилна ли боядисва?

не съм аз. баща ми, бояджията. Mr. Green
шегувам се - мъжа ми ги боядиса, утер ще го питам и ще ти пиша. Peace

# 129
# 130
lilfi, в нашата детска е рисувано и боядисвано върху МДФ, не върху ПДЧ.
при МДФ-а трябва да се шкурне леко, за да се заоблят ръбчетата - иначе няма специална подготовка.
при ПДЧ-то обаче, търябва да се изшкури по-силно, защото то си има фурнир с цвят.

# 131
  • София
Мерси много Ивиче  bouquet

# 132
  • Казанлък(Бургас)
lilfi, в нашата детска е рисувано и боядисвано върху МДФ, не върху ПДЧ.
при МДФ-а трябва да се шкурне леко, за да се заоблят ръбчетата - иначе няма специална подготовка.
при ПДЧ-то обаче, търябва да се изшкури по-силно, защото то си има фурнир с цвят.

Ако е с фурнир! NaughtyА ако е с ламинат?!А и кантовете обикновенно са ламинат или 2,5 мм пластмаса.Но и в двата случая няма нужда от такава подготовка.Напрово се боядисва! Naughty

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 14:46 от yanac

# 133
не знам, това ми обясни мъжът ми.  не разбирам от тези неща, аз само казвам какви цветове искам.  Laughing
ако няма нужда да се шкури - още под-добре.  Peace

# 134
Не знам дали не е малко офф, но все пак исках да питам тук, преди да пусна отделна тема - знаете ли къде мога да поръчам дървени плоскости с изрязани фигурки като тези на оградката на катерушката :

Решила съм на детето да му направим катерушка, но не ми се дават 3000лв при положение, че знам колко струват самите материали..
И аз се интересувам,само че ,дали някъде се продава само пластмасовата пързалка?До нас има дърводелци,които ще ми сглобят дървенията newsm78

Пързалка, т.е. само улей от стъклопласт, можете да си поръчате от "Металпласт Инженеринг". Фирмата е русенска, но могат да ви доставят пързалката с куриер. Цените им са доста по-поносими от тези на други такива фирми. От миналата година проучвах въпроса, защото и на нас ни трябваше само улей за една детска къщичка на два етажа, която баща ми и мъжът ми направиха за децата, но все на разни скъпари попадах. Накрая се натъкнах на сайта на въпросната фирма, където имаше публикувани актуални цени. Звъннахме им, направихме поръчката и за четири дни се сдобихме с вълнообразна пързалка, висока 1.80 м и дълга около 3.60 м, за 320 лв. Доставката от Русе до Пловдив ни струваше някакви си 26 лв. Изобщо много съм доволна от скоростта на обслужване. Пързалката ни е едва на петнадесет дни и сме я използвали само през двата предишни уикенда, но изглежда не само хубава, ами и здрава - става дори и за пораснали деца - самата аз се спуснах по нея многократно и издържа дори моето тегло, а ме е срам да пиша колко тежа...   Embarassed
Ето го и сайта:
http://www.mpi-bg.com/index.php?a=2&b=3&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт