Мнение за 38 оу В. Априлов София

• 108 407
  • 350
  •   1
Отговори
# 90
Да точно за нея става дума според мен тя не е наред но училището си е много добро бе хора не го плюйте така!  bouquet

# 91
Liebesbaer ти направо ме успокои   bouquet, тъй като и ние не сме от най кротките, аз се бях попритеснила ка ще я караме в първи клас и дали ще трябва честичко да се срещам с госпожата  Laughing

Може ли да попитам само как се казва вашето дете? Embarassed

# 92
  • София
Най-после са оправени тоалетните!!!!! Simple Smile
Ние сме 7-ми клас.
От1-ви до 4-ти кл учихме при г-жа Истилянова. Много съм доволна. Добра преценка за децата, сплоти класа, добър метод на преподаване. Оправяше се с деца и родители. Simple Smile  bouquet

# 93
Здравейте моят син догодина ще е 1клас в 38  моля да ме посъветвате коя учителка да избера

# 94
Здравейте,
някой знае ли дали приемат  документи за записване в първи клас.
Имат ли изисквания за местоживеене, месторабота  и т.н.

# 95
Здравейте,
някой знае ли дали приемат  документи за записване в първи клас.
Имат ли изисквания за местоживеене, месторабота  и т.н.

Здравейте, документи ще се приемат от месец Май! По принцип записват първо децата от района и след това други желаещи.

# 96
Скъпи мами на деца от 38 ОУ,
Надявам се да се съберат достатъчно хора, които да се опитат да променят нещо и най-вече директорката г-жа Игова.
Колко още трябва да ескалират нещата и до колко ниско ще стигне тя при съсипване на иначе доброто училище, ако не бъде спряна?

# 97
  • София
Майа, съгласна съм. Нещата не вървят на добре. На род. срещи се дискотира най-вече как да се съберат пари, а не как да се подобри учебния процес и дисциплината. Това все пак е у-ще, а не финансова институция. #Crazy

# 98
Здравейте, нещата не стоят точно така. От януари месец насам се записват деца както се казва "ПОД МАСАТА" . Обаждат се на директорката и молбите им влизат в папката! Още по- лошо е , че тези деца са от другият край на София. Директорката отрича категорично, но моята информация е от 100% сигурен източник. Защо поставяме децата в неравноправно положение, особено когато става дума за едно обикновено училище в центъра на София. Понятието "елитно училище" означава , че учителите са най малкото добре платени!!!!
Живея в квартала и мога да Ви споделя, че имах голям проблем с приема на синът ми в градина и предучилищна. Същият проблем тегне и предстои за записването в 1 ви клас. Ще се наложи да се борим с ВРЪЗКАРИТЕ. Цялата тази "помиярска" история я забърква директорката. Така се пресяват заможни родители , а страдат от това децата!

# 99
  • София
За съжаление не е само това. Има и много други нередности.
Да не говорим, че има голям спад в дисциплината и подготовката на учениците. А това е най-важното. Това все пак е у-ще.

# 100
По телефона категорично твърдят,че няма записване в момента,а от 3май.На чий телефон...на директорката ли...?

# 101
Ще се наредя ако трябва от 1 май, но ще вляза първи да си запиша детето и ако не е първо в листа ще и докарам толкова медии, че ще я заболи главата! А сега търсят само такива като нея - дребни риби !

# 102
  • София
За първа, ще сте първа. Обикновено се скриват номера. Да не са първите трима, но да са в началото. Сблъсквала съм се на много места с тази практика.
А тук не знам newsm78

# 103
И ние живеем да училището и изобщо не смятам да ходя да чакам от 01.05. При положение , че сме в района на училището, не виждам как деца от другия край на града може да бъдат приети, а ние -не! Всъщност, възможно е, разбира се, но ако това стане ще и се види града тесен на директорката.
Дъщеря ми учеше в училището и имаха едно дете, което живееше в Банкя и ставаше сутрин в 5.30, за да дойде на време. Това си е чиста извратеност.

# 104
В район Средец ли се води училището?

Общи условия

Активация на акаунт