Мнение за 38 оу В. Априлов София

• 108 402
  • 350
  •   1
Отговори
# 75
Liebesbaer ти направо ме успокои   bouquet, тъй като и ние не сме от най кротките, аз се бях попритеснила ка ще я караме в първи клас и дали ще трябва честичко да се срещам с госпожата  Laughing

# 76
Днес минах оттам и погледнах да видя как вървят ремонтите. Нашата класна стая е ремонтирана, НО
тоалетните са в безобразно състояние. А имаме приятели от горните класове и знам, че отдавна са събрани парите за целта.
Бясна съм.

# 77
Дъщеря ми у4и в 38 мо и по въпроса с тоалетните- в края на у4. година събрахме пари за ремонта,защото ни казаха,че общината е отпуснала 60000 лв за тоалетни и запо4вали веднага,но какво е станало пак........................незнам дали ще разберем.Наистина въпроса с тоалетните не търпи отлагане повече.Дъщеря ми миналата година стискаше,че я било гнус.По същият начин седи въпроса със стола.

# 78
не мисля, че трябва да се примиряваме.
Инспекторат?

# 79
не мисля, че трябва да се примиряваме.
Инспекторат?

Анда, пробвай се с инспектората, но не таи големи надежди! Peace
Но, аз съм ЗА да си търсим правата.
Преди време се сблъсках с така наречения Инспекторат - много тромава институция, която в крайна сметка се "помръдна" и направи една проверка. След което се оказа, че няма доказателства Mr. Green и не излезе нищо. Обаче, аз съм доволна, защото малко или много това оплакване стои там в дебелите книги, но вече е отчетено. И ако някой друг като мен си направи труда да се оплаче за същото нещо, след време ще постигнем ефекта.
Така, че действай смело! Peace

# 80
Уф, проверих - имало обжалване на процедурата на търг за изпълнител, затова не можели да ги започнат.
Елфа, дано не стиска все пак до занималнята Simple Smile

Иначе инспекторатът е мудна работа, обаче само това е институцията, която може да стресне училищно ръководство.

# 81
Anda, надявам се да не се стига до там Mr. Green и да тича до занималнята. Макар, че е доста близо Joy

# 82
Започват ги! Звъних вчера на учителката - беше пратила писъмце на детето, та да й благодарим - и тя каза, че се забавили, ама ги почват! Слава богу.
И стаята нещо щели да доразкрасяват, макар че на мен красивичка ми се видя.

# 83
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Загубих си списъка с бр. на тетрадките , които трябва да купя за 1- ви клас. Бихте ли ми помогнали. Спомням си само за тетрадки с тесни и широки редове 10бр. Но по- математика не си спомням с какви квадрадчета трябваше да бъде. Благодаря предварително.

# 84
Не е вярно нито едно мнение тук!Аз уча там вече 4години и сега съм в 4ти клас.Мога да кажа че това е едно добро училище да събират по 10 лв.И какво като се преместите ще е по-добре ли.Там е уникално.Особено сега оправиха долу стола и стана още по-добре.Учителките са много добри даже на мен ми се падна най-добрата класна в цялото училище.Държът дисциплина и вътре е много хубаво.Оправиха и тоалетните и вече е още по-хубаво да наистина директорката не е толкова добра колкото стария директор но се превъзмогва.В стола не продава зрънчовци и такива неща а съм сигорна че в много други продават.Хубавое и наистина си струва да се запишете!!!!В училището всички учителки са много добри и знамче и в 5ти клас са също защото почти всички от моето семейство е учил там!Хора запишете децата си там защото аз съм много доволна от това училище!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Peace txtloves

# 85
В нашето училище дисциплината е по- добра.Математическата.Въпреки че са 30 деца,учат руски и всички слушат и внимават,а някои са го учили 4 години и пак им е интересно и не шумят.Понеже сега сме 5 клас и това ни е първата година с такъв език. До 4 клас  в 38-мо
училище е добро но след това учителите се държат ужасно и са страшно некомпетентни.Сегашната директорка е изключително груба,арогантна и безпардонна.След 4-ти клас намерете по-добро училище за децата си-СМГ,107мо,125то.Като чели това са най-добрите след 4 ти клас, разбира се след успешно издържан изпит.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 18:44 от AMINA4

# 86
  • София
Ще успокоя тези които биха се разтревожили от "некомпетентността" на учителите след начален курс. Ние сме в 5 клас, дъщеря ми харесва всичките си учители и учи с удоволствие по всички предмети  Peace Единствените ни забележки към училището бяха свързани с ремонта на тоалетните и конкурса за училищния стол. Неестествено ми е да изтъквам безспорните достойнства на това училище!

# 87
Искам да кажа на всеки, който се оплаква от 38мо, греши. Аз съм там от 6 години.Нямам никакви оплаквания относно преподавателите.Всичко е супер! Сега има нови тоалетни, стол за хранене, нови чинове в класните стаи ... Изобщо нещата стават много хубави там. Относно директорката... Тя е директорка от 2-3 години, а и изобщо не е вярно, че не е направила нищо с училището. Тя направи много неща.Четох едно оплакване, че нямало извън-класни занимания. Тази година ученическият съвет работи по въпроса ( в него участвам и аз ) . Мога само да кажа на майките и бащите да записват децата си, защото ще останете доволни. Все пак училището е страхотно!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 88
Кога заседава ученическият съвет? Имате ли връзка с настоятелството? Пиши ми, моля те, имам предвид нещо конкретно.

# 89
Относно директорката... Тя е директорка от 2-3 години, а и изобщо не е вярно, че не е направила нищо с училището. Тя направи много неща.
http://vbox7.com/play:94ab7922
За тази ли директорка става дума?

Общи условия

Активация на акаунт