Мнение за 38 оу В. Априлов София

• 108 285
  • 349
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, отново съм аз. Имам още един въпрос към теб,bewitched. От коментара, който си дала, разбирам, че ти не си бивша учиничка в това училище или не е така? Защото след две години детето на моя приятелка ще е първи клас, и ако отдавна си учила в това училище можи би нещата са се променила. Просто искам да знам дали в момента това е подходящият избор на у-ще. Simple Smile javascript:void(0);

# 61
Извинявам се, че пиша с толкова правописни грешки, но ми се налага, защото в момента бързам. Надявам се да не ме помислите за някоя селянка. Laughing

# 62
  • София
E, щом се налага...
Добре, че уточни, защото тук отговарят само на гражданите.
 ooooh!

# 63
Здравей,bewitched. Исках да те попитам какво точно е вътрешното ти чувство, когато влизаш в 7...(а извинявай не разбрах коя паралелка си а, б, в или г ) и как постъпваш при нападките на съучениците си?

7б клас (=
вижте, госпожо, за тези години съм свикнала с всеки един съученик и особено сега не се впечатлявам oт нападките, въпреки че има дни, в които направо ми се иска да не ги бях виждала. децата стават все по-жестоки и по-жестоки, но трябва да се научим да оцеляваме, за съжаление -.-

мисля, че училището е почти перфектно. не съм запозната добре какви са останалите столични училища, но гарантирам, че 38 ОУ е едно от най-добрите, в които може да се учи. гордея се, че след две седмици го завършвам с пълна шестица. и не съжалявам за нищо.

# 64
  • София
Здравейте,
 няма училище, от което всички да са доволни, без значение дали ще е кварталното, или супер елитна гимназия. Моето дете учи в 38-мо , сега ще е четвърти клас. Учителката и е  г-жа Лишева . Мога да кажа, че е строга с тях, без да прекалява, което за мен е много важно. Материалната база не е най- доброто на света, но в крайна сметка по- важно е децата да могат да усвоят учебния материал , а не да седят в лъскава обстановка.

# 65
Здравейте,пише ви ученичка от 38 ОУ! За мен това училище е едно от най-добрите в София .Това е мойто мнение не защото уча там ,а просто от наблюдения през годините ,които съм била в него.Колкто до новата директорка през тази една година (2008-2009) тя направи максимума.Създаде училищен съвет,направи грандиозен концерт за училището ,а също така дочух че през лятото ще прави ремонт на тоалетните, стаите и дограмата. Идеята беше тя да се смени по-рано(дограмата),но времето попречи,както и изработката на PWC дограма по поръчка.Тя е по поръчка, защото трябва да се запази автентичноста на училището.За 15 юни направи чудно празненство за изпращането на 7 клас,а може и да не знаете ,но от нашето училище ученик за 2008-2009 година спечели национален конкурс по история.Това доказва ,че за горен курс госножата по История и Цивилизация е добра. Дисциплината ни за мен също е на ниво.Понякога не е честно да обвинявате училището ,като не знаете как се чустват децата в него. Това е мойто мнение! Ще следя с интерес темата!
Bewitched съгласна съм с теб училището ни е перфектно!!!
                                      Ученичка от бъдещите 7 кл (2009-2010)

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 21:41 от nepoznatka

# 66
аз пък съм току-що завършила седмокласничка и нямам думи за празненството!
раздадоха балони с хелий в различни цветове на всяка една паралелка на 7-ми клас, които тържествено пуснахме след това на церемонията.
дори отпечатаха годишници със снимки на учениците и учителите специално за седмокласниците.... изобщо тази година се въведоха нови, но страхотни идеи.
госпожа Игова, директорката, се погрижи всеки един седмокласник, завършил с 6.00, да получи специална грамота и подарък - нещо като стъклена плочка с изображение на патрона Васил Априлов и надпис на кого и за какво се присъжда. много, много хубава идея.
освен това моя съученичка беше още веднъж наградена заради това, че е национален победител на състезанието по БЕЛ за 7-ми клас и победител за София-град по биология. така че нашето училище тази година дръпна много напред. доста хора от випуска са приети в Американския колеж, а няколко души дори ще учат там догодина. надявам се и следващите випуски да са толкова успешни, колкото нашия, че дори повече. (:
38-мо е НАЙ-хубавото училище!

# 67
Здравейте,случайно попаднах на тази тема.Аз съм на 14 години и сега завършвам това училище (38 оу).Мога да кажа ,че обожавам това училище.Също така родителите ми са много доволни.Учителите са много квалифицирани и добри.Препоръчвам на всички вас да запишете децата си в това училище. 

# 68
Здравете.Моята дъщеря у4и в 38мо.Сега ще бъде 5 клас и досега сме много доволни от там и особено от класната г-жа Нинова-мила,справедлива и добър професионалист.Също така от бившият ни класен и настоящ зам. директор г-н Христов.За средния курс не мога да давам мнение,но живот и здраве наесен ще видим.На бъдещите първолаци,които ще бъдат при г=жа Нинова само ще кажа,че са уцелили 6ца от тотото с нея.

# 69
Пиши ми по-подробно за г-жа Нинова, моля! Ането ще е при нея наесен.

# 70
Здравейте на всички мами, които се интересуват от мнение за 38 СОУ .Моята дъщеря тази година ще е във втори клас там и ние като цяло сме много доволни от училището.Г-жа Радостина Влайкова е нашата класна, от която също сме много доволни.Изискванията към децата са високи и смятам че така е редно да бъде.Както е казал народа - кучето скача според тоягата, но това е само образно казано.А иначе , това че учителите са взискателни е един голям плюс за децата ни.Що се отнася за подхода на останалите учители не мога да дам кокнкретно мнение, но мога да похваля много организаторите на празника на училището, който се проведе в сградата на ВИАС- беше страхотен.Вярвам , че това е показателно  за това, че има добра ортанизация в екипа който ръководи училището.В края на учебната година пуснаха анкета ,с която се искаше да се чуе мнението на родителите по наболели, въпроси свързани с  предстоящите ремонти, със свободното време на децата и извънкласните дейностти , бяха отворени за наши предложения и мнения, което е похвално.Що се отнася за спорсорствата, ако събирането на пари в началото и края на годинита за подпомагане на ремонтите в училище със сумата от 20лв можем да  го наречем така здраве му кажи.Все пак това са суми който ги даваме за да се чувстват децата ни добре, да прекарват времето си в добра среда, а на който му се вижда много да помисли все пак много ли е ?????И между другото само, направихме избора за дъщеря ни да учи в това училище след прием в 136 еврейското училище и 18 "Уйлям Гладстон", тя избра това и ние я подкрепихме и сега не съжаляваме  chef

# 71
Здравейте на всички, някой може ли да сподели мнението си относно г-жа Миронова, тъй като ние ще бъдем в нейния клас и живо се интересувам дали е добра като преподавател и дали децата я харесват?

# 72
  • София
Г-жа Миронова беше нашата класна от 1-4 клас. Прекрасен педагог! Децата я обичат и уважават, бяхме първи по успех след заключителните изпити в края на 4-ти клас, а в първи започнахме като най-палавите и с най-лошата дисциплина. За 4 години тя възпита в децата ни желание за знания и изява. Желая много успехи на всички първокласници и ви поздравявам за избора на училище!

# 73
zdrasti az sum kalo biah tam ot 1vi do 4ti klas az biah v g klas pri gospoza buleva,btw mn me drazne6e nvm,bih iskal da popitam koia si ti za6toto sig te poznavam,sega 6te sum za 7mi klas

# 74
Вижте какво ще ви кажа.Аз съм момиче, което тази година (2009) завърши това у-ще. Училището е страхотно. От първи до 4-ти клас ми преподаваше госпожа Лишева.Много добра госпожа.5-7 клас бях с различни учители и всички те бяха страхотни.От учители няма дете което поне веднъж да не се е оплаквало (дори вие-големите-сте се оплаквали като малки).Но от опит ви казвам,че когато децата се оплакват в повечето случаи до украсяват или не казват всичко,което са направили преди да им се скарат. Признавам,че от време на време учителите изкукуригват,но това е нормално при всички тези деца.Преди време имаше проблем с учителите по английски език,но и той бе решен.Прави сте като казвате че училището не участваше в извънкласни мероприятия,но това беше със старият директор.В момента имаме отбори по футбол, волейбол, баскетбол и др,правят се обновления ,ремонти и тн. В момента единственият проблем на училището е храната в стола но директорката се опитва да прекрати договора на Люси(готвачката).Относно занималнята там ако искаш можеш съвсем спокойно да си научиш и на пишеш домашните даже после и да те изпитат.Но повечето от децата нямат такова добро желание учителите от занималнята да ги изпитват,а учителите не са длъжни да ги гонят за да го правят.
И като обобщение училището е много добро не случайно е едно от най-желаните в София.Учителите са добри нямат пристрастия не подаряват оценки така,че успеха  на един ученик зависи само от него.И като бивша ученичка там го препоръчвам на всички майки, които искат добро у-ще за децата си.

Общи условия

Активация на акаунт