Мнение за 38 оу В. Априлов София

• 108 281
  • 349
  •   1
Отговори
# 345
Може ли някой да сподели воечатления от учителите на настоящите четвъртокласници, които ще поемат първи клас от есента.
Оббова, Йорданова, Радославова, Игнатиева
Благодаря. Всяко мнение ще ми е от полза

# 346
Здравейте,

Много се колебая между 38 и 129-то училище, може ли някой родител да даде по-актуална информация?

# 347
Здравейте,

Много се колебая между 38 и 129-то училище, може ли някой родител да даде по-актуална информация?
[/quote

Доволни сме от 38. и го препоръчвам на приятелите си. Мисля, че и всички родители от класа на детето ми (начален курс) са доволни - децата са добре обгрижени, средата е много добра, учат, играят, щастливи са. Организацията е добра, комуникацията с родители също, има инициативи от страна на училището. Проблем е базата - сградата е паметник на културата, не могат да се правят разширения, напр.столовата е много малка и неудобна. Но от друга страна училището отвътре е уютно.

# 348
Здравейте
Моля ако някой знае да сподели!
Първокласниците от випуск 18та навярно ще са с учителите на сегашните 4ти клас..
Кои са тези класни и какви са отзивите от днешна дата.
Най важното нещо за децата са учителите!❤️

# 349
Здравейте!
Виждам, че от доста време не е писано, но ще съм благодарна ако споделите актуално мнение за 38 ОУ. Имам първокласници тази година, а има много малко информация за училището.
Също се интересувам кои са учителите, които поемат първите класове.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт