Прокървяване през първия триместър...какво се случи след това?

• 9 362
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Аз също кървях през първите 1-2 месеца, даже в началото си мислех, че ми идва, направих си тест и се оказа бременност - не знаех къде се намирах от притеснение. Бебето се развиваше нормално, а кървенето беше кафеникаво, не беше от отлепване на сакчето. Сега имам живо и здраво момченце на 11 месеца. Братовчедка ми лежа в болница, имаше страшни кръвоизливи, диагнозата и беше vasa previa. Все пак роди живо и здраво бебенце преди 3 месеца.
Стискам ти палци  Hug

# 46
  • Плевен
Успех мила,дано всико е наред  bouquet
Мисли позитивно Peace

# 47
Аз също прокървих съвсем в началото, някъде към 5 г.с. Последствията бяха, че лежах в болница 12 дни, след което продължих да кървя по малко още близо месец и накрая родих прекрасно здраво момиченце  Laughing
Сигурна съм, че и при теб всичко ще е наред!  Peace

# 48
  • София
Здравейте момичета,аз също прокървих в понеделник-09.06.В сряда отидох на лекар-каза че засега всичко е наред с ембриона,но от снощи пак кървя и този път не е кафяво,а чиста кръв...незнам да се обаждам ли пак на докторът....той каза да не му звъння постоянно...защото другата седмица ще се разбере дали има сърдечна дейност или не /май съм в 5 или 6 г.с./...Изписа ми но-шпа и дуфастон....
Възможно ли е от вчера сутринта /когато беше прегледа-и всичко беше ок/-до днес сутринта да се случи най-лошото?
Какво да правя?
До другата седмица са ...4-5 дни. Аз те съветвам да идеш на преглед при друг лекар...спешен кабинет, платен прием...Прокървих и аз някъде по това време, знам какво ти е.Няма да забравя каква нощ изкарах, какви мисли ми минаха през главата.Резултата е в лентичката, но страха още го помня.
Данно всичко да е наред.Пиши пак.
Стискам палци. Hug

# 49
Прокървих в 13 и 15 г.с. Първия път лежах 7 дни в болница. Втория път не.Кървенето беше малко и за кратко.

Резултата се вижда Peace

Но мой съвет е да потърсиш и друго мнение.Ако е силно кървенето, защо не са те приели за наблюдение newsm78

Според мен ако продължаваш да кървиш веднага отивай при друг лекар.

Успех и здраво бебче ти желая Hug  bouquet

# 50
Аз кървях близо месец.Ту се засилваше,ту намаляваше.С лекарства се оправих, освен Дуфастон пих още Папаверин Ходих често на лекар да следим бебето и най-вероятно при мен се касаеше ,за изхвърляне на второ сакче,защотот нямаше никакви други причини за кървенето ,а то бе ярка червена кръв.
С лекарства и пазене на креватчето се оправи положението и си изкарах много лека и безпроблемна бременност.
Много е неприятно и със сигурност притеснително,но има и добри крайни резултати и то не малки.много почивка и хубави мисли.
Пожелавам ви бързо да се оправите и лека бременност  Hug

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 19:01 от mustaine

# 51
  • Стара Загора
Консултирай се и с друг доктор

# 52
Съжалявам за бебчето ти...
 И аз изкарах една такава проблемна бременност,с кървене от първия триместър и с проблеми до самия край. ooooh!
и аз така

# 53
Започнах тази тема преди малко повече от три месеца и тогава бях много нещастна от загубата,но сега,незнам дали да се похваля,пак съм бременна-съвсем в началото съм и още не мога да повярвам!Пак да ви благодаря за проявената съпричастност!

# 54
Честито!  bouquetПожелавам ти успех този път:fingerscrossed: Мисли позитивно  Simple Smile

# 55
Честита ти бременност, да е лека, безпроблемна и с много щастлив финал  Hug

# 56
  • Пловдив
Чудесна новина!  bouquet
Минала съм по същия път, а резултата е в подписа ми!
Лека бременност!!! Hug

# 57
Леко и безпроблемно бременеене!!!! Hug

# 58
Започнах тази тема преди малко повече от три месеца и тогава бях много нещастна от загубата,но сега,незнам дали да се похваля,пак съм бременна-съвсем в началото съм и още не мога да повярвам!Пак да ви благодаря за проявената съпричастност!

coolcool
newsm10

# 59
чудесна новина!лека и безпроблемна бременност Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт