Прокървяване през първия триместър...какво се случи след това?

• 9 357
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
чудесна новина tolo!Много се радвам за теб! Стискам палци всичко да е наред!
А аз от вчера /с изкл.на сутринта/ не съм кървяла и се поуспокоих малко. В понеделник трябва да отида на работа и си мисля,че от напрежението там-може пак да се случи нещо....но няма как-трябва да се ходи на работа...Стискайте палци да няма повече притеснения...

# 61
Аз също бях с кървене.До колкото си спомням пих Дуфастон newsm78,но-шпа но на инжекции,Аугументин- антибиотик(мисля ,че него ми го предписаха за да се изключи някаква инфекция).
Аз лично не мръднах от леглото до края на 3 месец
Кървенето ми продължи 6 дена.
Надявам се при теб всичко да завърши с здраво бебче

# 62
  • гр.Сливница
Не познавам твоето положение,както и  на всички които са го преживели,но ти съчувствам.С теб съм и стискам палци.Само се опитай да си спокойна,защото проблемите тръгват от психиката.Живо и здраво бебе ти желая.УСПЕХ!

# 63
Честито tolo   bouquet!!!Чудесна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност този път и да гушнеш едно живо и здраво бебоче накрая Hug

# 64
Честито tolo   bouquet!!!Чудесна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност този път и да гушнеш едно живо и здраво бебоче накрая Hug
Hug Praynigвсичко да е наред!!!!

# 65
прокърви ми в 9 г.с , след което ми направиха серклаж.В болницата където лежах имаше момичета със силни кръвоизливи и въпреки това износиха успешно децата си

# 66
  • Между гори и планини
Кървях почти от самото начало - 5г.с. до началото на 4 месец... съпроводено и с много ужасно повръщане  Sick
Пиех Дуфастон, Магнерот, Но Шпа и лежах. Обаждах се на гинеколожката ми почти всеки ден, за да й кажа "днес прокървих ли".
Ходех често не видеозон , за да се успокоявам, че бебето е живо, има сърдечна дейност и добре.
Имах продължително кафеникаво червеникаво течение в дните на цикъла също.
Пазех се, лежах и си почивах. Към 4-ти месец кървенето спря, към 5-ти и повръщането. После бременноста ми беше лека и безпроблемна, дори пътувах 2 презокиански полета.
Сина ми сега е 2 годишен.

# 67
Прокървих в 11-та седмица. Приеха ме в Мйаичн дом и ми казаха, че съм си въобразила, че съм бременна.

Дъщеря ми скоро ще прави 4 г.

# 68
  • при Arctic Monkeys
прокървих във 2-ри месец. лекарката ми каза, че не съм бременна и си въобразявам, че имам кървене (беше съвсем слабо) на др. ден ме взеха в болница, чух тоновете на бебето си, надупкаха ме с инжекции и ме изписаха. родих си здраво и хубаво детенце. Peace

# 69
И аз прокървих на два пъти - макар и не обилно - през 3-ти месец. И хапчета пих и инжекции - и двата пъти по 3-4 дни почивка в къщи. После нямах никакви проблеми през цялата бременност, нито веднъж не повърнах, до последно търчах, даже последния месец най-много. И въпреки всичко /наднормено тегло, тесен таз и др. подобни/ родих много бързо и лесно /за около час /10-ина дни преди термина, едно сладко здраво бебче.
Знам, колко се бях ошашкала, когато прокървих, затова ще те посъветвам да не се притесняваш - това, че в момента кървиш не означава задължително нещо лошо за бебето или по-нататък през бременността. Това с прокървяването май е често срещано явление напоследък
Горе главата!
Лека бременност и здраво бебче!  bouquet

# 70
Дано всичко да се оправи и да нямаш повече притеснения.Почивай си повече и мисли позитивно.Имаш подкрепата на всички мами.  bouquet
с теб сме newsm10

# 71
  • София
Кървях си упорито в първите няколко седмици (дори и това беше причината да си направя късно теста за бременност - все си мислех, че ми идва МЦ). След като се установи бременност - ми предписаха Дуфастон, Но Шпа и няколко инжекции Прегнил.
Резултата, вече на 6 месеца, е в подписа ми  Heart Eyes.

Гледай да си почиваш повечко, не се товари и остави домакинстването на бъдещия татко. И при проблем - на лекар!

Желая ти успех, лека бременност и прекрасно бебче на финала!
И най-важното - пази се и никакви притеснения!
Успех  Hug!

# 72
Да...и аз прокървих,но не помня коя г.с. е било.
Изписаха ми Утрогестан и повече почивка.
Резултата е в подписа ми ...на 5г. Grinning

Честито tolo   bouquet!!!Чудесна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност този път и да гушнеш едно живо и здраво бебоче накрая Hug
Честито и от мен! Hug

# 73
  • Oslo
Прокървих в 11-та седмица. Приеха ме в Мйаичн дом и ми казаха, че съм си въобразила, че съм бременна.

Дъщеря ми скоро ще прави 4 г.

Ха-ха, и аз така! След кръвоизлива ми казаха, че съм изгубила бебето, но аз знаех, че не е така. Седмици наред обикалях гинеколозите в града, никой не виждаше плод, "откриха" ми куп болести, наричаха ме симулант и какво ли още не... големи мъки бяха.
Детето, което според лекарите си бях въобразила че нося сега е на 11 години.

# 74
Здравейте момичета, от три дни не съм имала никакво кръвотечение и се поуспокоих. Днес се върнах на работа и ако няма проблеми ще си работя.
Сега обаче имам други две "проблемчета" на главата- как да кажа.....докторът забрани какъвто и да е секс при това прокървяване...но мъжо....като че ли още повече иска откакто съм бременна....толкова ми е гадно...аз естествено му казах,че докторът е казал да не правя секс до следващия преглед, което е другата седмица и той като чели се поуспокои. Вие какво бихте направили в моята ситуация...излишно е да казвам,че при кървенето което имах не съм си и помисляла за секс...
А другото е - пак свързано с мъжо....иска да ходим на море края на юли, но аз се притеснявам,че тогава още няма да са минали първите 3 месеца...и ме е страх....но той твърдо е решил...като чели ни е последното море...

Общи условия

Активация на акаунт