ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 204
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Nip, много съжалявам и аз за случилото се!  Heart Eyes

Добре дошла на Marianaa!

Мерси на всички, които са изпратили снимки. Аз лично много се радвам и за самата среща като цяло. Всички бяха много свежи и това зарежда с положителна енергия.

Хубава седмица на всички!

# 166
  • София
Добро утро момичета,

много приятна беше срещата вчера:) Всички бяха много слънчеви и готини, аз също се заредих с много положителна енергия.
Освен една делова среща и няколко прегледи, това беше първото ми излизане за последните шест седмици и не съжалявам, че се престраших да се размърдам малко:)
В петък съм на преглед, дано доки ми позволи малко по-свободен режим вече!

Ето и снимките от моя апарат - http://july2008.multiply.com/photos/album/10
Хубав ден на всички:)

# 167
  • София
Момичета , влизам да ви пожелая хубава и слънчева седмица , много настроение и усмивки , а който може да се разхожда безцелно да се възползва от времето , че скоро ще дойде жега  Laughing
Аз и тази седмица ще съм плътно на работа и няма да мога да пиша , а не зная дали ще мога и да ви чета  Cry Определено ми липсвате  Hug Hug Hug
За протокола : с кг. съм +10 ,ама вече не се тегля толкова често , каквото стане - такова , като родя ще му мисля !
Бебчо ме думка постоянно , даже татко му измисли прякор и му викат " тропчо " . Като ме ритне по-силно  и ми подскача корема  Laughing
Май и аз имам албумин защото много се подувам , а и като си натисна крака и остава бяла следа , като след плаж като си изгорял . Мисля че доста прекалявам със соленото напоследък и трябва да се огранича .
До скоро  Hug
Хехех,и на нашето мъниче му казваме-Тропчо Laughing
А ти внимавай със солта и ако смяташ,че нещо не е наред си пусни една урина,защото това не е шега работа Hug

# 168
  • Sofia
Нип, много съжалявам Hug
За съжаление, колкото и тъжно да звучи, това май често се случва при близнаци Sad
Природата е намерила начин за запази поне едното бебче.

Сигурно ти е много тежко, но не забравяй, че другото разчита на теб и трябва да си силна мама и да направиш всичко възможно да е добре. А когато мама не е добре и бебето усеща.

Кураж и стискам палци всичко да е наред занапред. Опитай се да мислиш позитивно, много е трудно в такъв момент, но много важно за бебчо Peace

# 169
Мда, хубави бременилки са юлските софийски мами. Simple Smile Радвам се, че срещата ви е била приятна.

Добро утро и от мен. Аз вчера лежах до ранния следобед, когато излязохме на 100 метра от нас да ядем и да глътна малко въздух. С почивки буквално на всяка крачка едва се дотътрих. След това лежах още до вечерта. За снощи имахме покани за едно мероприятие и предположих, че няма проблем да идем след цялата почивка през деня. Да, ама не. Тръгнахме да излизаме и в асансьора припаднах. Sad

Кръвното ми беше 90/60 мъжът ми ми го премери веднага (такова ми е нормалното кръвно по принцип). Не знам на какво се дължи тази работа, но като се посъвзех се притесних, защото не можех да дишам. Сега не знам и аз как се чувствам. Не усещам голям прилив на сили. И явно днес ще се самосъжалявам, като гледам настроението не е на ниво.  Confused

За магнезия, кой беше питал, не усещам някакви странични ефекти, поне така си мисля.

# 170
  • Варна
Добро утро,

Хора, много ме мързи, понеделник а мен такъв мързел ме е налегнал ..срамота..
То верно че празници бяха и изморителен беше уикенда..
То бива и ядене ама моето на нищо не прилича  Embarassed Rolling Eyes.
В събота - защото беше 8-ми, в неделя - Заговезни...все прични основателни за преяждане..Днеска няма да ям много, заканвам се та да видим..
А едно хубаво време ...Да ме е яд още повече че съм на работа..В сряда съм на консултация и ще уговорим на коя дата точно ще изляза в болничен..
Лек и хубав ден на всички  Hug

# 171
  • София
Добро утро, момичета Sunglasses За малко и аз да дойда на срещата, но нещо този час 11 в неделя все ме спира. Аз още се излежавам по това време  Blush Разгледах снимките и ми стана мъчно, че не дойдох лично да се запознаем Sad Знам такива срещи как зареждат с положителни емоции.
nip, eдна прегръдка и от мен Hug Важното е сега ти и бебчо да сте добре Flowers Four Leaf Clover
Аз утре най-после ще си видя малката ритаща гъбка. Не съм я виждала почти от месец. Дуци, успех днес при Марков. Peace Трябва да му звънна тия дни и аз за час.
Да ви се похваля, за 8-ми март моят мъж ми подари едно голямо пухкаво куче. Вече нямам нужда от възглавница. То перфектно върши тази работа.
 smile3524
Pearly, явно няма да се разминем без разни гадни неразположения Sad Дано бързо се оправиш thumbsup

# 172
  • София
Здравейте и от мен!
Благодаря на момичетата качили вече снимки от вчера. Беше много приятна срещата......радвам се, че се събрахме толкова много бъдещи мами Hug
В четвъртък бях на ФМ при д-р Янкова и разбрах най-накрая пола. Ще си имаме момченце! Heart Eyes Въпреки желанието ми за момиче,в момента в който ми каза доки момче,толкова се разчувствах,че се просълзих.....Но най-важното е че всичко му е наред,спеше си човека през цялото време и не ми направиха клипче Sad
Ето една снимка на малкия разбойник с ръка върху лицето  Crazy      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5339112

Лек и успешен ден на всички!

# 173
Добро утро,

аз успях да настина май. Снощи бях доста зле, сутринта уж по-добре..ама сега така ме цепи глава и май имам температура Cry

Успях да погледна снимките набързо - много сте хубави Heart Eyes

Пърли, дано минават тия неразположения при теб. Аз преди бях писала за такива прилошаванич - кръвното се оказа нормално, но пулсът ужасно ускорен. Измери си и него следващият път ако можеш.

Ето и от мен един голям тумбак - снимката е от вчера.

# 174
Добро утро, дами!   bouquet

Днес се записах за училището за бъдещи родители в Тина Киркова в петък от 11 часа. Освен Jollity кой друг ще ходи? Много ще се радвам да сме повече.Grinning Имам още един въпрос - сами ли ще сте или ще дойдете с татковците (акошерката ми каза, че може таткото да присъства)???

Пърл, и моето кръвно попринцип е 90/60! Почивай повече и не излизай сама newsm10

Успешна седмица на всички!!!

# 175
  • София
И моето кръвно е доста ниско,но то и по-принцип си е такова.На консултацията миналата седмица беше 80/50 и това след кафе и една чаша кола...но засега не ми прилошава.Трябва да сме по внимателни с разходките,аз вчера доста се изморих и днес едвам се доклатих до офиса,но сега съм ок. с краката нагоре...като шеф Joy

# 176
  • София
Здравейте,
да се оплача, този weekend ми беше отвратителен. Имах пълен пакет удоволствия от бременността, включително и повръщах, което не ми се беше случвало повече от месец  newsm78
В резултат бях в ужасно настроение и реших да не го споделям с вас, а оставлих мъжлето да се наслади изцяло на моите нервни изблици. Ужасно зла съм... #Cussing out не се харесвам така...
Абе вие от къде си купувате дрехи, аз вече нямам какво да облека, а в магазините за бременни, в които съм била има само едни гадни убити цветове и за разнообразие дънкови дрехи. Нямам какво да облека и това ме депресира още повече.
Спирам да пиша за да не ви повлияя и на вас с моето мрачно настроение. Ако някой сподели за хубав магазин с дрешки за тюленчета, ще съм му много благодарна  Hug

# 177
  • София
Nip, съжалявам и аз за едното бебче  Hug Пожелавам ти обаче юли месец да си гушкаш най-хубавото, здраво и желано момченце на света!   Heart Eyes
Данибон, когато брат ми беше малък, мама му казваше "тропчо"  Laughing Върна ми един малък детски спомен!
Desita, Katche, тити - много хубави снимки! Благодаря! А, да, мисля, че "майката на Пламен" се казва всъщност Катерина (дано не ме лъже бременната памет  Joy) Дуци ще може да каже името - Дуциииии?  Laughing
Ine, strawberry - много сладки бебоци, пу да не им е уроки Simple Smile Даже при strawberry сякаш виждам някаква прилика  Laughing
Pearly - жалко, че не можа да дойдеш Sad Почивай повече и дано скоро се почувстваш по-добре. Впрочем, дали може това припадане да е било от ниска кръвна захар? И на мен 1-2 пъти ми се е случвало и съм си мерила веднага кръвното - и при мен 90/60 си беше (обичайното за мен), пулсът около 90 (цялата бременност около 90 се върти). Не съм питала лекаря за това, но в сряда имам консултация, може да го питам.
Стискам палци и на Весито за консултацията в сряда Simple Smile После ще показваме сигурно двете снимки на бебчета!
Майра, чудесна снимка - рядко те виждаме, но винаги качествено Wink
Добре дошла на Мариана!   bouquet

# 178
  • София
Мда,знаете ли че наистина може и от ниска захар да се получи...хипоглекимия,май се казва.На мен ми се е случвало,много е неприятно,то изведнъж ти става и ако не седнеш веднага и не лапнеш нещо..направо можеш да се гътнеш.Обаче аз си го знам това състояние и винаги имам пакетчета захар по джобовете,а и немога да го убъркам с ниско кръвно,доста е различно.При мен става ми много топло изведнъж,избива ме студена пот,разтрепервам се цялата и ме обзема ужасно чуство на глад,независимо че съм яла примерно преди 5 минути.А иначе нямам проблеми със захарта,незнам защо ми се случва. newsm78

# 179
Здравейте и от мен  bouquet
Nip,  Hug Hug Hug
Данибон, радвам се че си намерила време за нас   bouquet и не се преуморявай, аз също се подувах качествено и когато намалих солта нещата се нормализираха
Майра, изглеждаш страхотно!
Pearly не излизай  навън без бонбон в чантата
Добре дошла, Мариана!

Аз миналата седмица бях на преглед при Томова. Бебчо е супер активен и още от сега е дяволче ! Развива се чудесно и дори Томова каза , че ще е много красив  bowuu нооооо, то при мен все има и едно но, тя смята че околоплодните води са повече отколкото трябва да бъдат Sad  някои да е чувал нещо по въпроса или може би вече станалите мами ...случвало ли ви се е???

Общи условия

Активация на акаунт