ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 218
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
За тези, които се интересуват от болница ВИТА:

на 18 март, вторник от 14.00 часа във Вита ще има Ден на отворените врати! Ако има желаещи да присъсътват, телефоните за записване са: 96049 75, 0885227763 - аз вече се записах  Mr. Green

Знам, че ТоНи_79, тити, Jollity, julie.k и rita_zita ходят там на консултации, дано не съм пропуснала някой!  Grinning

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 11:44 от Katinche

# 181
Мерси на всички. Характерното когато ми прилошава е, че ми изтръпват краката и ми пресъхва устата изведнъж и губя ориентация преди да тупна (а, и врата и тила ми изтръпват. После като се съвзема ме боли главата). Не знам дали сладко може да ме оправи да ви кажа, защото като ми падне кръвната захар, се разтрепервам и ми причернява - по друг начин се чувствам, а не така. Това, което ми се случва е по-скоро е - не ми достига въздух и сърцебиене получавам. Пия доста вода, не се обезводнявам, но в такива случаи като ми пресъхне устата и ми прилошее трябва да пия веднага вода, иначе още по-зле става.

Абе не знам дали го обясних разбираемо...

# 182
  • София
Ей внимавай,и вземи се консултирай с някой компетентен Peace

# 183
  • София
Здравейте,
като чета явно последните дни за никой не са били от най-добрите Sad. И при мен е така, чувствам се ужасно изморена, нямам сила и настроение за нищо, с две думи - пълен бушон  #Crazy. Вчерашната среща ми подейства освежаващо, но само за кратко следобедът пак бях като смазана. Явно ми се е натрупала доста умора, пролетна ли, бременна ли, незнам каква ама май няма да устискам дълго. А и тия моите шефове незнам какво си мислят, от миналата седмица са ме оставили да работя сама, не съм почивала като хората от началото на февруари  #2gunfire, то ясно че всеки си гледа интереса ама все пак... Лошото е че не ги знам доколко са склонни на компромис, а неискам още отсега да си взимам болнични Sad. Оф сори, че ви надух главата ама ми е крив света.
Пожелавам ви по-хубава и усмихната седмица на всички Hug

# 184
  • София
...тя смята че околоплодните води са повече отколкото трябва да бъдат Sad  някои да е чувал нещо по въпроса или може би вече станалите мами ...случвало ли ви се е???

Shada, със сигурност в едната от книгите съм срещала за повишено количество околоплодни води. Довечера след работа ще потърся, ако дотогава другите момичета не са намерили инфо.

Katinche, и аз ходя на консултации във Вита (при д-р Хаджиев), но съм на работа и... чак май-юни бих могла да отида на отворените врати Sad

Pearly, що не звъннеш да питаш лекаря си? Доста подробно успя да опишеш какво и как се случва, може би ще успее да ти обясни какво и защо се случва и евентуално да ти пусне изследвания?  newsm78 Аз ще питам моя лекар в сряда, че и на мен ми се е случвало - и то веднъж докато си седях в тоалетната!!!  Embarassed Не е да кажеш, че права съм била  Mr. Green

# 185
Абе вие от къде си купувате дрехи, аз вече нямам какво да облека, а в магазините за бременни, в които съм била има само едни гадни убити цветове и за разнообразие дънкови дрехи. Нямам какво да облека и това ме депресира още повече.
Спирам да пиша за да не ви повлияя и на вас с моето мрачно настроение. Ако някой сподели за хубав магазин с дрешки за тюленчета, ще съм му много благодарна  Hug

За съжаление не мога да ти помогна, защото и аз си търся нещо по-елегантно и не го намирам. Затова ще помоля и аз другите мами за консултация по този голям проблем. Praynig

Пърли, пази се!  bouquet
Всички се пазете! Hug
Искам и аз да кажа няколко думи за софийската среща: Всички бяхте много очарователни и ми беше адски приятно да ви видя и да си поговорим. Ще чакам с нетърпение другата среща.

# 186
Pearly, що не звъннеш да питаш лекаря си? Доста подробно успя да опишеш какво и как се случва, може би ще успее да ти обясни какво и защо се случва и евентуално да ти пусне изследвания?  newsm78

Да, смятам да ида. Не чакам тук диагноза... просто си се оплаквам.

# 187
  • София
Да,иди...по-скоро за собствено успокоение

# 188
  • София
Katinche, благодаря за информацията за деня на отворените врати във Вита. Аз повече искам да се запознаем, отколкото да оглеждам отделенията, но май няма да стане и този път. Не мога да отсъствам от работа, шефа ми почна да се дразни от постоянните ми закъснения и прегледи.  Mr. Green
Следващия ми преглед е на 07.04, дали случайно няма да се засечем тогава?  newsm78

# 189
  • UK
Pearly- сигурно ти пада и кръвното и захарта...Аз съм постоянно с 90/70 кръвно СЛЕД като съм пила кафе, а ако не пия направо мога да припадна седнала....Сега съм му намерила цакат и сутрин задължително пия портокалов сок с кафе и пълнозърнеста филиика намазана с Нутела.Simple Smile Засега деиства добре!
Иначе, аз се чувствам относително добре, но корема ми е порастнал за дни... Вече съм с размерите на къща, а само като си помисля още колко много време има да раста, направо лошо ми става. Crazy Но да сме живи и здрави- за каузата си струват всички мъки и неразположения Hug

# 190
Здравейте момичета  Simple Smile
И моето кръвно е 90/70 постоянно, още от преди бременността и съм му свикнала.

Какво представлява този ден на отворените врати във Вита ? Идва ми се, за да се запозная с вас, понеже изпуснах срещата вчера.

Искам и друго да ви питам : имате ли проблеми със запек? Аз напряво се мъча с това  ooooh! а дуфалакът, който ми изписа доктора не ми помага. Сега ми препорача да ям слабителни шоколадкчета, ма се съмнявам в ефекта, защото съм ги пробвавала преди време.
Вие как се справяте с това ? Някакви бабешки лекове ? Аз иначе ям сухи сини сливи, сладко от рози, пия мляко с кафе ....

# 191
За тези, които се интересуват от болница ВИТА:

на 18 март, вторник от 14.00 часа във Вита ще има Ден на отворените врати! Ако има желаещи да присъсътват, телефоните за записване са: 96049 75, 0885227763 - аз вече се записах  Mr. Green

Знам, че ТоНи_79, тити, Jollity, julie.k и rita_zita ходят там на консултации, дано не съм пропуснала някой!  Grinning

Katinche, какво представлява? Аelia също ще ходи в петък на училището.

Pearl, я каква си бойна мацка - няма да се даваш на тия неразположения  Hug Довечера и аз ще се разтършувам да видя дали някоя от книгите ми може да помогне.

И на мен много ми хареса срещата!!! Надявам се скоро пак да се видим, ама май ще трябва да сменим мястото с някое, на което ще ни е по-удобно за толкова много мами  Wink

Днес бях на ЖК и изнудих лекаря да ми направи цитомаска и микробиология.

А вчера не знаех дали да плача или да се смея. Епилирам си краката. Обаче нещо се затрудник с епилирането отзад на прасците. Какви ли не чупки правих, обаче едно място не мога да го стигна и това си е - корема ми ми пречи. Та викнах мъжо и му връчих епилатора. Той обаче щеше да припадне от ужас и като взе да повтаря "Страх ме е, ще ти причиня болка". И не иска и не иска да пуска епилатора. Та накрая ме подбираше да седя в 45 градусов ъгъл, за да мога да достигна онова местенце на крака  Joy

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 12:41 от jollity

# 192
Явно всички сме имали неразположения тези дни! Аз си направих една 3 часова разходка из града и после... цяла нощ контракции и болки! Щях да откача. И сега си лежа пак и почивам. Да ви се похваля, вече имам първата снимка на порасналото си коремче.  Simple Smile  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226462
Много разплута изглеждам, но се бях размазала от ходене вече. Пазете се всички!  Hug
P.S. Аз като ходих да си търся "бременни" дрехи имаше доста приятни моделчета. Весели туники и ризки, както и панталони. Но не ги разгледах по- обстойно, защото и без това си нося предимно дънки. Магазинът е "Рени" и е във Варна. Сигурно има други  на тази фирма и в другите градове.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 12:46 от 6milianka

# 193
Привет,мамчета!Днес явно повечето сме с леки неразположения-и аз от сутринта нещо съм отпаднала,главата ме боли,по-скоро ми тежи и такъв жесток мързел ме е налегнал...Добре,че съм в къщи и си почивам.Пожелавам на всички днешните болежки по-скоро да отшумят и да сме отново с ведро настроение!Оф,щях да забравя да попитам имате ли оплаквания като болки в гърба,скованост?

# 194
Здравейте, всички!
В петък се присъединих към компанията ви, но сега се представям по обстойно.
Казвам се Калина, живея в  Кюстендил и съм на 42 години.
Бременна съм в 21 седмица, като вече си имам син на 20 години и дъщеря на 18 / да са ми живи и здрави/ .
Пола все още не са ми определили/ днес съм на ЖК/ - не че има някакво значение - по-важното е всичко да е наред.
Желая на всички приятен и хубав ден!!!!
И до скоро

Общи условия

Активация на акаунт