ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 212
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Болки в гърба имам от месеци, особено вечер. Чудя се дали да не си взема от тези колани за бременни, може да облекчават.
А от опитите да спя правилно сутрин са ми схванати краката Confused

# 196
Добре дошла, prolet42Hug Предполагам, че ти си майката героиня за която спомена Pearly ! Леко бременеене и хубаво здраво бебче на финала!

# 197
  • София
julie.k,благодаря за пожеланията и искрено ме разсмя с това , че виждаш прилика Joy Таткото да го е яд Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Преди малко и аз се записах за училището в Тина Киркова.От за всички който се интересуват продължителността е от 11.00ч. до 13.00ч. Ще се радвам да се видим там в петък момичета. Мислех си и друго - ако нямате ангажименти преди това може да пийнем по едно кафенце newsm78

prolet42   bouquet

# 198
Благодаря!
Не знам защо ме определяте за героиня.
Ако е геройство да си изпълниш желанието и да се чувстваш прекрасно - тогава приемам да съм героиня. Grinning

# 199
  • Варна
I nie 6te si imame iulsko beb4e.kazvat 4e 6te e mom4e Laughing

# 200
Ако е геройство да си изпълниш желанието и да се чувстваш прекрасно - тогава приемам да съм героиня. Grinning

Точно така, аз подкрепям и се радвам на такива хора Simple Smile

kris_iv, честито! Ако си кажеш термина, годините, града и коя бременност поред ти е, ще мога да те включа в списъка на нашите мами   bouquet

jollity, и ние бойните се скапваме понякога.  hahaha

# 201
  • София
Ухх,на мен днес ми става все по-зле #Crazyту ми се повръща,ту се изпотявам и се разтрепервам...какво е това???На всичкото отгоре след седмици наред запек,сега пък имам ....абе,обратното...което също е отврат.И въобще искам да се прибера и да си легна smile3518

# 202
Май днес наистина не е ден. Току що се връщам от обедна почивка. Като отидохме в заведението където обядваме изведнъж получих ужасно сърцебиене и и едвам си взимах въздух направо имах чувството че ще се задуша. Беше много гадно.

Иначе сутринта бях в такова настроение защото днес влизам в 6-ия месец Laughing Laughing Laughing

# 203
Здравейте Hug
Дано всички се оправите бързо от неразположенията. Аз пропуснах всички срещи, но постоянно съм на работа CryОт януари месец до сега ми се събират 3-4 почивни дни #Cussing out.
Искам да попитам тези момичета, който вече са в болничен, каква диагноза ви пише на болничните листи. Аз трябва да излизам в болничен около 15 май, но няма да издържа до тогава на работа и си мисля да си взема болничен от по-рано, но не знам дали личния лекар или от ЖК следва да ми го дадат. След 2 седмици съм на ЖК и ще питам лекарката, дано да се съгласи да ми издаде болничен newsm17, защото вече се чувствам толкова изморена...

# 204
И аз още ходя на работа но няма да е за дълго. От 04.04 излизам в платения си годишен отпуск до 30.04. От 01.05 си взимам болничен до 26.04 и от 27.05 излизам 45 дневния болничен. Обаждах се в НОИ и ми казаха че тъй като май месец бил месеца на правото заради 45 дневния болничен изобщо няма да ми влиза в базата за изчисление на майчинските, независимо дали ще си взема болничен на 01.05 , 15.05 или когато било.

# 205
    Здравейте и добре до6ли на новите мами   bouquet
  Пърли,дано не  припада6 ве4е и да има6 пове4е сили.  Grinning   4увала съм,4е  състояния като виене на свят и световъртеж, били нормални zа бременни,но zа припадането  трябва доктор да каже  Wink
  Много сте хубави на сре6тата  Grinning  
тити,много е сладак малкия  Hug
  Ние в4ера бяхме на басейн и бе6е мнооого  хубаво.Михи бе6е много 6тастлив и се опитва6е да плува   Grinning
  Притеснена съм ,4е корем4ето ми е много малко.Моят доктор все ми каzва,4е бебето върви с една седмица по_малко и сега съм много притеснена  Confused   пък и онова скапано кървене.  Непрекъснато се пъ4а,но съм само сме6на.О6те си нося старите дре6ки и старите дънки,а новите ми не6та не са zа бременни.
  В 4етвъртък съм на дуг доктор и дано вси4ко е наред и бебето да е пораснало колкото трябва  Praynig

# 206
Malkonosle, не се тревожи за малкия корем! И аз съм с много малък корем и като гледам тук на другите майчета коремчетата и се плаша - дали пък нещо не е наред с моето човече?  newsm78 Днес съм на преглед при Марков и се надявам да ме успокои!  Praynig

Julie.k, гледам те на снимките и много ти се радвам, защото се познаваме Simple Smile Аз съм Милена Генова от АИИ!  Heart Eyes Много се радвам, че чакаш бебче през юли и ти желая само хубави емоции и страхотна госпожичка след някой и друг месец!
Поздрави!

# 207
Добре дошли на новите ни попълнения  bouquet

Перлената, бързо да се оправяш Hug

Аелия, извинявай, че забравих книгата вчера, но съм голям заплес. А я приготвих Embarassed В петък ще я взема в Т.Киркова. Някой предложи кафе преди това, но там наоколо няма къде newsm78 Има една сладкарница точно на ъгъла на двата булеварда, ама не знам как се казва. Може след това всички да се занесем, тамън ще е време за обяд  chef hahaha
Малко ме е яд, че не се запознах на срещата с всички, но бяхме кофти разположени, а и аз закъснях. Майката на Пламен се казва Краси и с нея карах първата си бременност Heart Eyes
Майра, Шмилианка, много сте готини bouquet
Пумичка, мерси Heart Eyes Дано днес Марков не каже, че се е объркал и бебето е момче Joy

# 208
  • София
Здравейте момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да напиша някой ред, че съм се домъкнала до компютъра Laughing
Нова бъдеща мама  аз мисля да си взема от потдържащите колени newsm78 Дали ги има в детските магазини newsm78

Искам да питам мамите , които са на легло Rolling Eyes Как издържате психически, защото аз ще откача Crazy и как се раздвижвате? Казвам ви ще полудея , като в усмирителна риза се чувствам Rolling Eyes
Като отида на лекар този седмица ще си купя моливи и пастели да рисувам LaughingДано ме поразсее. Ако родължа да си купувам списания за бебета, по евтино ще ми е да се взема Лаптоп на изплащане Joy

Друго какво да ви кажа. Аз съм без котракции вече, пия си Магнерота, но ако се поразчистя и веднага ме стяга Rolling Eyes Като лежа ми е добре, ама не се издържа Rolling Eyes а има още точно 4-ри месеца Shocked

# 209
Кetito, еми как издържам - с лаптопа цял ден  Laughing и аз не чистя - забраниха ми! Правя малки разходки до магазина, да изхвърля боклука, до преди няколко дни имах кола и снея ходих до пазара на раходка и така. Надявам се скоро да имам нова и да ходя по парковете!

ТоНи_79, работодателят ти по закон е длъжен да те пуска, когато имаш нижда и колкото пъти се налага! Съжелявам, че няма да можеш да дойдеш във Вита! Hug
Иначе на консултация на 04.04., очевидно пак ще се раминем за малко! Не ти пиша на лични защото ти е пълна пощата и не можеш да ги получаваш!

Jollity, и аз не съм напълно информирана за Деня на отворените врати, но това което знам със сигурност, е че ти позволяват да разгледаш болницата, да се запознаеш с условията (родилно, операционни, болнични стаи)!

Общи условия

Активация на акаунт