Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 223
  • 684
  •   1
Отговори
# 105
Liebling, най-най-най изгодно е да плащаш в долари, независимо в каква валута ти е картата. Банката ти ги смята по кръстосан курс за деня. В началната страница е обяснено за бонус точките в Саса.

# 106
Ходих да си взема поръчката от Ягодата и сега като отворих кашончето побеснях #Cussing out Бюх поръчала парфюм - Версаче Уомън. Беше си с целофан, неотваряна кутийката обаче самия парфюм изтекъл Tired От 30 мл 10 липсват Tired
Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135162&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135162&photo=7
Писах на Фема, защото чрез тях съм поръчала, но все още не ми отговарят Tired 
До сега не съм имала проблеми
Наистина е много гадно, че не е пълен. Аз както чакам и за подарък ако пристине така Embarassed
същия ли чакаш?
Извинявай сега чак видях питането ти.
Не поръчах мъжки и пристигна преди няколко дни, но още не съм го подарила и не знам вътре как е. Между другото твоя също исках да го поръчам за подарък но докато се наканя взе, че свърши

# 107
Благодаря за отговора. Мисля да си направя една поръчица тези дни, защото някои неща ми се струват доста изгодни. Избрала съм си един балсам за коса май на някаква корейска фирма, ама с доста добри съставки, та да видим какъв ще е и с него има цял комплект  бонус. А също и кремче на Олей за чувствителна кожа. Емблемата им страшно много ми напомня за Oil of Olaz, от който преди години имах много хубави впечатления. Не знам защо обаче изчезна от магазините по-късно.

# 108
Olay и Oil of Olaz са една и съща марка, мисля че са за различните пазари с различно име.

# 109
Случвало ли ви е се newsm78 поръчката да я видите в БГ пощи и пише изпратена в 19:00ч. но да я няма на следващия ден в пощата?

# 110
  • Neverland
На саса нещата нали пак минават през Русия, че взех много да се притеснявам за пратката от 7ми  Confused

Да, минават. И моята от 7-ми още не е в Русия, споко.
Моята поръчка /от Саса/ направена на 7-ми ,е напуснала Хонг Конг на 13-ти  и също не се  появила в Русия newsm78

# 111
  • София
Аз имам наблюдения, че поръчките от Саса се движат доста по-бавно от тези от Ягодка. Така че не се притеснявайте, ще дойдат  Peace

# 112
Някоя да има поръчка от ягодката изпратена от Швейцария към България на 06,03 и още да не е пристигнала? И преди съм имала голямо забавяне от там, но си го обяснявах с натоварени дни - около Коледа, 14 февруари и др. Сега няма причина за такова. Козметика, която ми изпратиха дни по-късно от Хонг Конг вече си я взех. Не ми се струва нормално в Европа пратките да се движат толкова бавно.

# 113
Случвало ли ви е се newsm78 поръчката да я видите в БГ пощи и пише изпратена в 19:00ч. но да я няма на следващия ден в пощата?
случвало ми се е в сайта да ми пише, че пратката ми е в пощенския клон и да отида два дни по късно и да ми кажат, че не е там #Crazy и да ми казват да не вярвам на сайта им / там можело да пише и че самолета е кацнал във въпросния район, но не е така / Sick и след час в къщи същите тези ми донесоха известието  такъв скандал отнесоха #Cussing out  така и не разбрах смисъла на цялата работа  newsm78

# 114
Мина, Ana Maria, появиха ли ви се пратките в руските пощи?
Моят тракинг номер остана на мейла в офиса и не мога да проверя сега.

# 115
Да, моята днес се появи в руските пощи, а вчера си взех поръчката от 2 март.

# 116
  • София
И моята потъчка от 07.03 от СаСа вчера се е появила в Руските пощи Laughing.

# 117
Момичета,четох,четох... BlushВидях,че с дебитна на ОББ не става,а с такава от ДСК може ли?

# 118
  • София
Момичета, направих си успешно първата поръчка сама от Ягодка.  Party

Сега ще ви затрупам и аз с въпроси, хихиихихихих.  Crazy hahaha

# 119
Аз си поръчах неща от САСА в петък, платих с картата, изпратиха ми номер на поръчката, а ще ми пратят ли допълнително тракинг номер?
Питам, понеже системата е по-различна от ягодката.
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт