Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 229
  • 684
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, нормално ли е пратка от 07.03 все още да не е влязла в Русия?
Предполагам, че е ОК, но все се шашкам...
Възможно е, да е така. Всеки момент ще се появи там!

# 91
Моята от 4.03 я получих днес Peace

# 92
Понякога две пратки от един и същ ден пристигат по различно време, много странно  newsm78
В началото на януари и аз бях изпаднала в криза, че пакетчето на моя прителка вече бе за обработка в Русия, а моето не, макар че ни бяха шипнати на една дата. Но паниката бе излишна и в крайна сметка си го получих малко по-късничко.
Моята пратка също е от 07.03, но пише, че на 9 e влязла в Русия, а на 12 е тръгнала за България.
Нямам търпение вече, защото течният ми сапун от трите стъпки свърши преди седмица, а чакам тъкмо него.

# 93
Фема ми отговориха, писали са писмо до Ягодката Peace Дано се оправи проблема Crossing Arms Някой имал ли е подобен случай newsm78
Аз имах такъв проблем, само че аз си поръчвам сама от Ягодка, не през Фема.
Пращах им снимки.След дълги дебати ми сторнираха половината пари.
Същото ми се случи и с един парфюм от Бютив. Те ми изпратиха нов.
Така,  че пожелавам ти късмет
Все още нищо......а парфюма така си стои в шкафа Tired Дали ще е проблем, че изхвърлих кашончето, в което ми беше доставен newsm78
Никой няма да ти иска кашонче, нито да го връщаш. Или ти връщат част от парите или ти изпращат нов. Прати ли снимки? Мен много ме мотаха.

# 94
proly искам да те питам как си следиш пратките от бютив, вчера за първи път си поръчах от там и сега незнам къде да следа newsm78

Малко са по-мудни с известяването. Може да проверяваш статуса на поръчката си в сайта, като влезеш с акаунта си(my account-> overview). След като го шипнат пратките се следят по същият начин като в ягодка.Швейцарски пощи или Български.

# 95
  • Варна,морето ...
и аз имах проблем с прословутите серумчета на биотерм -уж щяха да ми върнат парите после станах половината .и така и нищо не съм получила писах им отговори ми друг човек , айде пращам първото писмо с което ми е обещано да ми върнат парите... и така може да пия една студена вода

# 96
На саса нещата нали пак минават през Русия, че взех много да се притеснявам за пратката от 7ми  Confused

# 97
На саса нещата нали пак минават през Русия, че взех много да се притеснявам за пратката от 7ми  Confused

Да, минават. И моята от 7-ми още не е в Русия, споко.

# 98
proly, Фема ми писаха писмо, че искат да им пратя снимки и им пратих Peace Сега ще видим какво ще стане. Ще чакам, няма да пипам парфюма

# 99

Моята от 08.03 е вече в София

# 100

От Саса ли?

# 101
Момичета, имащи опит с поръчки в САСА -
нормално ли е поръчката да е в статус Processing вече 4-ти ден?
 Имам ли основание за притеснение ? ooooh!

# 102
Момичета, имащи опит с поръчки в САСА -
нормално ли е поръчката да е в статус Processing вече 4-ти ден?
 Имам ли основание за притеснение ? ooooh!

На мен първата ми поръчка я бавиха 4 дена. Мисля че е нормално, още повече нали до 12-ти не обработваха поръчки и сигурно имат много събрани.

# 103

От Саса ли?
Да, от Саса е. Сега погледнах, че е от 05.03. На 08.03 напусна Хонг Конг

# 104
Здравейте, дами!
Отдавна съм се регистрирала тук и редовно следя форумите, но досега само като четяща участничка.
Намирала съм отговор на повечето си въпроси, но сега макар и да изчетох подробно темата, не узнах това, което ме интересува.
Та да започна с изложението си....редовно си пазарувам от Ягодката и досега съм доволна, не съм имала никакви проблеми. Пласщам си с дебитна карта и това, което ми харесва там е, че могат да ми пресмятат цените в местна валута.
Въпросът ми е дали в САСА могат да отчитат разликата във валутите, защото картата ми в никакъв случай не е с доларова или евро сметка. Казано просто - по какъв курс горе-долу ще конвертират валутата и в долари или в Евро излиза по на сметка да ми смятат цената. Май в долари ми излиза по-евтино.
Вторият ми въпрос- там събират ли се бонус точки, както в Ягодката?
Очаквам вашите мнения. Money

Общи условия

Активация на акаунт