Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 213
  • 684
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Задължително ще ти пратят. Само че това им отнема повече време, отколкото сте свикнали да чакате при Ягодка. Хубавото в Саса е, че получавайки номерата получаваш и списък на продуктите. Така имаш артикули и цени винаги подръка в кутията си, в случай че вече си забравил какво си поръчал и не ти се влиза в сайта.

# 121
Емел, благодаря  bouquet
Аз още същия ден получих номер /на поръчката/, но когато проверих по номера в my account, пише - "Verifying", та мисълта ми беше дали ще получа втори номер /на пратката/, както е в ягодката?

# 122
  • София
Ще получиш. Peace

# 123
  • pomorie
здравейте на седми март направих първата си поръчка от ягодка изпратиха ми писмо от което нищо не розбрах(с моя испански) и някакъв номер.като го напиша в ягодка на статус ми излиза Payment confirmation is pending  какво означава.днес за втори път ми изпратиха това писмо с номера да не би да чакат аз нещо да потвърдя...нямам идея какво трябва да направя.а си мислех че нещата вече пътуват.моля някой да ми обясни newsm78

# 124
здравейте на седми март направих първата си поръчка от ягодка изпратиха ми писмо от което нищо не розбрах(с моя испански) и някакъв номер.като го напиша в ягодка на статус ми излиза Payment confirmation is pending  какво означава.днес за втори път ми изпратиха това писмо с номера да не би да чакат аз нещо да потвърдя...нямам идея какво трябва да направя.а си мислех че нещата вече пътуват.моля някой да ми обясни newsm78
Може би искат да потвърдиш данните на кредитната карта.Опитай с преводач.

# 125
# 126
  • pomorie
Може би искат да потвърдиш данните на кредитната карта.Опитай с преводач.
а някаква идея къде и как да потвърдя.ето това всъщност е писмото Dear Radostina Ivanova,

Thank you for your order through Strawberrynet.com.

Please note we're still awaiting confirmation via e-mail of your correct billing address and your credit card security code (the last three digits on the back of a Visa or Mastercard, where the signature strip is; or the four printed digits on the front for American Express). Please DO NOT send your complete credit card number via e-mail.

Being asked for the security code is similar to being asked for your signature when purchasing in a shop and helps verify that the billing details are correct and that payment can be received.

The charge has to be confirmed by us before payment can be transacted, to do this we require the security code to ensure the transaction has been verified.

Please note that sending the security code by e-mail is totally safe as long as the credit card number itself is kept secure.

Thank you again for your assistance. Your order will be processed once your billing address and security numbers have been verified, so your prompt reply would be appreciated.

Yours Sincerely,

Kitty Wong
Customer Service Manager
www.strawberrynet.com

# 127
la_chicita_linda пускаш реплай на този мейл и пишеш billing address and your credit card security code твоя адрес  и секюрити код на картата(3 или 4 цифрен).

# 128
  • София
la_chicita_linda Отговори им на мейла, като им напишеш отново билинг адреса и секюрити кода си, за да ти изпратят поръчката......това е стандартна процедура
не им изпращай целия номер на кредитната карта, а напимер:
card number: **** **** **** 6708
security number: 2398
billing adres:  е адресът, който си дала на банката при откриването на сметката

# 129
  • pomorie
vi4ito и Antoniya-route мерси за помоща пратих ги да видим сега.аз поръчвам от ЛА Редут ама там такива неща няма не ги интересува направо си ти вземат паричките....

# 130
момичета,къде ги намирате тези тестери в sasa*(ваобште в ягодка има ли тестери)кога ги пускат,и как излизат като всички продукти ли,каде да гледам,4е голямо тарсене ги търсих.

# 131
В Ягодка няма тестери .В Саса аз си разглеждам продуктите по марка,  може да ги пусниш да ти излязат от най-ниската цена така първо ще ти излязат тестерите

# 132
  • pomorie
здравейте пак съм аз получих ново писмо от ягодка ако може някой да ми помогне с превода че на преводача излизат едни смешки.......Dear Radostina Ivanova,

Thanks for your e-mail.

Your order is now processing and the package will be dispatched immediately.

Please note that the initial charge made to your account when the order was submitted was reversed when your order was suspended for the security check, so in order to process your order we had to submit another charge. Please note that the second and final charge is for the same amount as the initial charge. For a short period there may be two charges appearing on your account but the first charge will disappear within the next few days.

An automatic shipment status e-mail is sent when ever an order ships, plus you can always check the status of your order on our homepage.

We sincerely apologise for the inconvenience and if you have any further queries, please feel free to contact us again.

Yours sincerely,

Kitty Wong
Customer Service Manager
www.Strawberrynet.com  мерси предварително

# 133
здравейте пак съм аз получих ново писмо от ягодка ако може някой да ми помогне с превода че на преводача излизат едни смешки.......Dear Radostina Ivanova,

Thanks for your e-mail.

Please note that the initial charge made to your account when the order was submitted was reversed when your order was suspended for the security check, so in order to process your order we had to submit another charge. Please note that the second and final charge is for the same amount as the initial charge. For a short period there may be two charges appearing on your account but the first charge will disappear within the next few days.

An automatic shipment status e-mail is sent when ever an order ships, plus you can always check the status of your order on our homepage.

We sincerely apologise for the inconvenience and if you have any further queries, please feel free to contact us again.

Yours sincerely,

Kitty Wong
Customer Service Manager

Пишат ти, че вече подготвят пратката и да не се притесняваш, ако за кратък момент имаш 2 блокирани суми от тях, едната ще я освободят.

С две думи - всичко е ОК  Peace

# 134
  • pomorie

Thanks for your e-mail.

Yours sincerely,

Kitty Wong
Customer Service Manager

Пишат ти, че вече подготвят пратката и да не се притесняваш, ако за кратък момент имаш 2 блокирани суми от тях, едната ще я освободят.

С две думи - всичко е ОК  Peace
голямооо благодарско за помощта

Общи условия

Активация на акаунт