Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 033
  • 684
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Здравейте момичета!Сайта на руски пощи ,работи нормално .Това за 14 цифрен код ,и преди си го пишеше.Днес си проверих двете поръчки-тръгнали са за BG.Сайта  на BG пощи и при мен  не се отваря.
Аз пак да питам, номера на фактурата ли въвеждате за проверка?
RA123456789HK
тракинг номера

# 346
  • София-Младост
Здравейте момичета!Сайта на руски пощи ,работи нормално .Това за 14 цифрен код ,и преди си го пишеше.Днес си проверих двете поръчки-тръгнали са за BG.Сайта  на BG пощи и при мен  не се отваря.
RA123456789HK
тракинг номера
А от къде го взимате? При проверка статуса на фактурата ли е изписан, защото освен че ми пише, че е натоварено няма никакъв номер.

# 347
  • София
Момичета, направих си първата поръчка преди седмица и нещо от Ягодка.
Пробвам да пусна нова поръчка, но все още дава че ми е първа.

Не трябваше ли вече да са ми отчели едната поръчка ?  Thinking
Така ще получиш пак подарък като за първа поръчка, ако поръчаните продукти са ти за над 25$. Laughing

# 348
  • София
Момичета, направих си първата поръчка преди седмица и нещо от Ягодка.
Пробвам да пусна нова поръчка, но все още дава че ми е първа.

Не трябваше ли вече да са ми отчели едната поръчка ?  Thinking
Така ще получиш пак подарък като за първа поръчка, ако поръчаните продукти са ти за над 25$. Laughing

Да, но няма да ми отчете повече брой поръчки, а все на първа ще си стоя или не е така ?  Thinking

# 349
Благодаря ти за отзивчивостта.
Аз съм в шах обаче, защото току-що получих най-после след 10 дневно ходене по мъките, пращане на мейли, факсове, банкови извлечения, офиц. писмо от Банката издател им пратих даже, че имам карта, сметка, оправомощен картодържател съм и т.н.,така чакания втори мейл със Shipment Status взе че дойде. Това какво означава, че хем може би ще ми върнат парите и че ще ми изпратят и поръчаните продукти. Нещо съвсем се обърках. #Crazy newsm78
Това ,че ще ти върнат парите не означава ,че ще ти пуснат и поръчката .При мен 6-7 пъти правих опит за поръчка те блокираха и после отблокираха сумите .
Регистрирах се в ПейПал явно това ще единственият ми начин да поръчвам от Ягодка без посредник.

# 350
  • sofia
RA123456789HK
тракинг номера
А от къде го взимате? При проверка статуса на фактурата ли е изписан, защото освен че ми пише, че е натоварено няма никакъв номер.
нале са ти изпратили потвърдителен мейл,от там

# 351
  • София
Благодаря ти за отзивчивостта.
Аз съм в шах обаче, защото току-що получих най-после след 10 дневно ходене по мъките, пращане на мейли, факсове, банкови извлечения, офиц. писмо от Банката издател им пратих даже, че имам карта, сметка, оправомощен картодържател съм и т.н.,така чакания втори мейл със Shipment Status взе че дойде. Това какво означава, че хем може би ще ми върнат парите и че ще ми изпратят и поръчаните продукти. Нещо съвсем се обърках. #Crazy newsm78
Това ,че ще ти върнат парите не означава ,че ще ти пуснат и поръчката .При мен 6-7 пъти правих опит за поръчка те блокираха и после отблокираха сумите .
Регистрирах се в ПейПал явно това ще единственият ми начин да поръчвам от Ягодка без посредник.

Ами ще почакам и ще видя какво се случва. Имам си вече тракинг номер, а утре ще си проследя и по сметката към картата какво се случва. Чакам си 4 цифреният код от Пейпал(вчера се регистрирах), и като го получа чак тогава ще поръчвам, че още едно такова мотаене ще ми дойде много.

# 352
  • София
Имам питане към плащащите чрез Пейпал. Когато в Ягодка се даде опция за плащане чрез Пейпал пише да се въведе и мейл адреса който е посочен при регистрацията. После какво се случва.
А 4 цифрения код кога се използва, за потвържедие на плащания над 100$ ли беше.

# 353
  • Бургас
Момичета, имам един бърз въпрос: мога ли да регистрирам Виртуална Виза на ДСК в ПейПал и да плащам чрез ПейПал на Ягодка?
Може би пише някъде из темата, но нямам възможност да прочета сега.

# 354
С Antoniya-route  сме на един етап с Пей Пал тъй ,че се присъединявам към въпроса и  Laughing

# 355
  • София-Младост
RA123456789HK
тракинг номера
нале са ти изпратили потвърдителен мейл,от там
Няма тракинг. Пише Air mail и никакви номера. Нищо ще си чакам без да проверявам Wink

# 356
  • София
С Antoniya-route  сме на един етап с Пей Пал тъй ,че се присъединявам към въпроса и  Laughing
После ще се съветваме взаимно. Peace

# 357
Момичета,някоя от вас поръчвала ли е във Саса след 12 март и има ли подобно на моя проблем?Направих поръчка на 12,шипната е на 18,но все още е във Хонконгските пощи.Там ми излиза само това -The item is being processed for departure from Hong Kong as at 20-Mar-2008.
За пръв път ми се случва да има забавяне и в техните пощи,на руските съм им свикнала,на БГ пощи също им познавам много добре методите на обработване на пратките.
Някакви идеи да имате какво да правя? newsm78

# 358
  • Варна,морето ...
Имам питане към плащащите чрез Пейпал. Когато в Ягодка се даде опция за плащане чрез Пейпал пише да се въведе и мейл адреса който е посочен при регистрацията. После какво се случва.
като  отидеш на плащане с пей пал- ел адрес е този с който си се регистрирал в страницата на пей пал.  аз например в пей пал използвам един адрес а   за регистрация в ягодката е друг/не знам защо/.  За 100-те $  при самамата регистрация в пей пал ти отдържа пробно 1.5е.когато минеш 100$ нзависимо колко плащания си направила  от пей пал ще ти даде съобщение че неможеш да платиш и ти иска код за верификация.отиваш в банката и искаш този код-кода са  четири цифри които се съдържат в извлечението на 1.5е които ти удържаха в началото.  ако има въпроси питайте

# 359
  • sofia
Веднага щом го получиш от банката го вписваш в ПП,за да си верифицирана и да нямаш лимит за плащане от 100$

Общи условия

Активация на акаунт