Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 057
  • 684
  •   1
Отговори
# 330
упс, колко пъти съм го пуснала ooooh! даде ми грешка на сайта и затова сигурно така се е получило, сори Embarassed

# 331
Здравейте Simple Smile Голям зов виждам с този английски ooooh! много искам да се регистрирам и да поръчам от Саса, но и идея си нямам как Cry вече трети ден вися в този сайт, харесах сумати и неща, а нали съм си блондика - съм до там Rolling Eyes
Моля някой да ми помогне Praynig

# 332
Направих си онлайн заявление  Peace До 5 работни дни ще имам картата Flutter Хубаво е че точно този клон работи и в събота и неделя Peace

# 333
  • Варна,морето ...
а някой знае ли дали  в пай пал може да се добави и друга  дебитна карта

# 334
  • sofia
искаш да добавиш или да смениш картата с друга?

# 335
  • Варна,морето ...
искам да добавя защото сега плащам с карта на експресбанк и  таксата за месец е 1$ а при превод май взимат 0.25$

# 336
  • София
Здравейте Simple Smile Голям зов виждам с този английски ooooh! много искам да се регистрирам и да поръчам от Саса, но и идея си нямам как Cry вече трети ден вися в този сайт, харесах сумати и неща, а нали съм си блондика - съм до там Rolling Eyes
Моля някой да ми помогне Praynig
Миличка много е лесно. Най-горе в дясно, има 6 поленца. Едното е за безплатната доставка за поръчки над 75$, след него има join us. Това е мястото за регистрация. Успех.

# 337
  • sofia
искам да добавя защото сега плащам с карта на експресбанк и  таксата за месец е 1$ а при превод май взимат 0.25$
Има опция Add a card , но не съм сигурна дали ще добави,както го превеждам или ще смени настоящата с новата

# 338
  • Варна,морето ...
Има опция Add a card , но не съм сигурна дали ще добави,както го превеждам или ще смени настоящата с новата

и аз за тази опция си мислех ама не смея да рискувам пък и несъм много добре с английския.ще разуча и ще пиша

# 339
Може, аз съм с две

# 340
  • София
Момичета, направих си първата поръчка преди седмица и нещо от Ягодка.
Пробвам да пусна нова поръчка, но все още дава че ми е първа.

Не трябваше ли вече да са ми отчели едната поръчка ?  Thinking

# 341
  • sofia

пиши им, ще ти оправят номерацията,аз така все си седях на 7ма

# 342
  • София

пиши им, ще ти оправят номерацията,аз така все си седях на 7ма

Мерси, ще им пиша.  Hug

# 343
  • София-Младост
Здравейте момичета!Сайта на руски пощи ,работи нормално .Това за 14 цифрен код ,и преди си го пишеше.Днес си проверих двете поръчки-тръгнали са за BG.Сайта  на BG пощи и при мен  не се отваря.
Аз пак да питам, номера на фактурата ли въвеждате за проверка?

# 344
  • София
Никъде по-назад не видях някой да е получавал такова писмо. Какво означава, че ще ми върнат парите ли?
Dear Customer,

Thank you for your email.

We have confirmed with our credit card company that the initial charge for this order was made void on Mar 20, 2008 amount is US$80.91 Please understand that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge. However, the credit should show in a few days after the charge being made void.
Казват, че сумата от 80.91 е освободена (върната ти е) на 20-ти март. Но може да се появи след известно време, защото отнема по-дълго да върнат пари, отколото да изтеглят Peace.
Благодаря ти за отзивчивостта.
Аз съм в шах обаче, защото току-що получих най-после след 10 дневно ходене по мъките, пращане на мейли, факсове, банкови извлечения, офиц. писмо от Банката издател им пратих даже, че имам карта, сметка, оправомощен картодържател съм и т.н.,така чакания втори мейл със Shipment Status взе че дойде. Това какво означава, че хем може би ще ми върнат парите и че ще ми изпратят и поръчаните продукти. Нещо съвсем се обърках. #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт