АВГУСТ все е тъй далече, но пък бебчо мърда вече

• 19 353
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Страхотни сте! Мерси за изказаните мнения! newsm47
ani_d скъпия ме изненада и е запазил къща на Елените, каза че било по-спокойно и въпреки всичко близо до Слънчев бряг. smile3508Дано се чувствам добре, а и за малкия имало голям Аква парк, така че мисля да се възползвам. Много ще се забавлявам да ги видя как ще се гледкат двамката, тъй като ги предупредих от сега, мен да не ме търсят за нищо!  Joy Обожавам го това море, бе! Сигурно там са ме правили!  newsm78
Въобще мисълта, че ще го пропусна ме влудява. Crazy
malkabubi
по повод болките ти в кръста, аз също ги имам и то от може би месец, а като се претоваря и на мен ми тръгва надолу по крака, така че споко - не си сама!

# 211
леле Gitsa, видяла си се в чудо и ти с докторите:) ама чак пък да ти вика, всъщност не се учудвам откакто в четвъртък ме изгониха от шейново, обеснявам: след като измери размерите на бебето и ми направи снимка, моята докторка ме заведе да дам кръв за БХС в някаква стая, в същата в която се случва платената ЖК, ама аз не знам и откъде да знам....та стоя и чакам да дам кръв..изведнъж дойде едно чудовище и се разфуча, явно лекраката която води ЖК то, и ме изгони - как така друга лекатка ще ме слага там да чакам за кръв ?!?  и т.н.-сигурно е права, отвън чакаха жени, обаче аз няма как да знам слагат ме някъде казват ми стой тук да дадеш кръв и аз стоя, идва друга докторка беснее и ме изгони.. Sick #Cussing outлуди! и аз така се ядосах взех си парцалките и сама си отидох да дам кръв направо в майчиндом,
 да им таковам и великото шейново #Cussing out #Cussing out...мнооооо взеха да е дразнят великите доктори, честно ви казвам. защо всичко трябва да става с нерви и няма ред за нищо..?!!! #2gunfire

graciana, и аз винаги съм била активна, даже и танцьорка съм била преди доста активно няколко години, не съм имала някакви проблеми досега..но е страшно вечер..и си викам абе не е ли рано още newsm78 просто явно при всеки е различно..може кръста да ми е изстивал всяка година с ниските талии и сега да ми се връща  Confused
ааа значи не съм сама...извинете, че го казвам но ми олекна.. Crazy

Диди2, ако видиш по-нагоре и аз публикува резултатите от БХС- и на мен ми направи впечатление, че референтните стойности са различни за всеки. ..има нещо..в смисъл едва ли са случайно, зависи от нещо, но просължавам да ти стискам палци и   bouquet вс ще е наред

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 15:40 от malkabubi

# 212
  • Бургас/Пз
Страхотни сте! Мерси за изказаните мнения! newsm47
ani_d скъпия ме изненада и е запазил къща на Елените, каза че било по-спокойно и въпреки всичко близо до Слънчев бряг. smile3508Дано се чувствам добре, а и за малкия имало голям Аква парк, така че мисля да се възползвам. Много ще се забавлявам да ги видя как ще се гледкат двамката, тъй като ги предупредих от сега, мен да не ме търсят за нищо!  Joy Обожавам го това море, бе! Сигурно там са ме правили!  newsm78
Въобще мисълта, че ще го пропусна ме влудява. Crazy
malkabubi
по повод болките ти в кръста, аз също ги имам и то от може би месец, а като се претоваря и на мен ми тръгва надолу по крака, така че споко - не си сама!

mamadona, и аз много го обичам, пък както и ми се падна сега да живея близо до морлето направо ми е супер. Ако искаш мога да ти оставя телефона си на лични и като идваш да се видим някой ден, докато твоите мъже са по плажовете, аз мога отскокна до Елените или до слънчев бряг.

# 213
mama_galkaаз с първата бременност бях анемична и през цялото време пиех тардиферон, но от него и по принцип от желязните препарати има един неприятен страничен ефект - запек. Наблягай на дроба, червеното месо и вино, нищо че вече е топло и всичко ще си дойде на местото. Но внимавай много, за да не ти прилошее и да паднеш някъде!!!! А относно гинеколожката ти - звънни и по телефона. Какво толкова им се притеснявате на тия лекари не мога да разбера. Няма да им позволяване да ви викат и да ви вдигат кръвното, ще им звъните денонощно ,ако нещо ви притеснява. Айде ще им се не знае!  newsm61 Миналата седмица на Арбанаси като бяхме в компанията имаше един гинеколог от Търново. На няколко пъти му звъня телефона и той все обясняваше колко е неудобен момента. От както го чух това, вече не питам дали е удобно или не-директно изстрелвам въпроса итова е! А ма ха! Ние да не сме за подигравка. Плюс това никой не им звъни да ги пита днес какво ще е времето, а всеки звъни с някаква тревога. Нали така?
ani_d С удоволствие! Много ще ми е приятно! Ти къде си?

# 214
[както се вижда референтните стойности при теб са съвсем различни, което значи, че за ВСЯКА ЖЕНА Е АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНО.

Didi, мисля, че референтните стойности са различни за различните лаборатории, не за всяка пациентка. Затова не е правилно да се сравняват изследвания на 2ма човека, а трябва да се гледат тези референтни стойности.  Hug

# 215
[както се вижда референтните стойности при теб са съвсем различни, което значи, че за ВСЯКА ЖЕНА Е АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНО.

Didi, мисля, че референтните стойности са различни за различните лаборатории, не за всяка пациентка. Затова не е правилно да се сравняват изследвания на 2ма човека, а трябва да се гледат тези референтни стойности.  Hug
ЗА ВСЯКА ЛАБОРАТОРИЯ?? пардон, а аз си мислех че БХС се прави само в една-генетичната в майчин дом на 14ти  етаж  newsm78така бях разбрала, но  може и да бъркам..

# 216
ЗА ВСЯКА ЛАБОРАТОРИЯ?? пардон, а аз си мислех че БХС се прави само в една-генетичната в майчин дом на 14ти  етаж  newsm78така бях разбрала, но  може и да бъркам..
[/quote]

Абсолютно. БХС се прави САМО  в Майчин дом - София. Където и да ти вземат кръв, изследването се прави там. НАЦИОНАЛНА ГЕНЕТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ с началник проф. Кременски - Майчин дом.

# 217
Vladislava, недей моля по хиляда пъти да копираш началната страница! Така заема адски много място! Напиши нормален пост! Всички знаем какво пише на първа страница на всяка Августовска тема! Става ли? Получава се СПАМ и се губи нишката на разговора!!!
Този, който ще прави новата тема като се изчерпят 15те страници ще те включи в списъка на майките които ще раждат през Август!Ако искаш може да изтриеш последния си пост, защото е същия като първия или ако не можеш - изтрий първия, носят една и съща информация, а заемат адски много място на страницата! Дразнещо е! Не така! Naughty

Peace PeaceБлагодаря ти ,че ме изпревари,защото преди малко като го видях,така ме облиха горещите вълни и хормоните ме чатнаха ,че ако не беше писла ти и бях писла аз ,щях да напиша много гадни неща от нерви и щях да разваля настроението на всичкки в темата Hug.Дано Владислава разбере как се публикува отговор ,без да копира началната страница.
На Мама Галка да кажа ,че е много важно желязото през цялата бременност,нито с витамините които пием ,нито с храната можем да си го доставим.Кажи на лекаркатата ти да ти пусне за желязо кръвни.Аз скоро ми падаше доста често кръвното, и и имах ужасни главоболия,един ден събрах границите и се шашнахме цялото семейство.Пуснаха ми кръвни и се оказа липса на желязо.Сега си го пия редовно всяка сутрин на гладно.

# 218
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Котката Марта се появи Hug. Добре дошла, липсваше вече Blush

# 219
точно така е ! само в генетичната лаборатория на майчин дом имат лиценз за това изследване

# 220
Mika, интересни въпроси си задала относно помощта на бъдещите таковци както и за  ЗА или ПРОТИВ присъствието им по времем на раждането. Тези теми струва ми се не са обсъждани поне.
Аз лично си хваля безумно много моя съпруг, който е толкова всеотдаен татко още от сега. Благодарна съм му безкрайно, защото дори и часта от домакинските задължения които ми бяха отредени, вече почти са ми спестени освен пускането на една стирка по подовета, пълнене на съдомиялна, готвене и май това е. Това са все неща които не ми костват прегъване, вдигане на тежко, чистене с препарати които са вредни като цяло и т.н. Относно литературата всички книги които имам вкъщи за бременността ги четем заедно-на моменти дори ме изпреварва. Що се отнася до ЖК или поне по начина и за времето през което протича е напълно безсмислено според ме да идва. На ФМ след 2 седмици ще присъства обаче задължително, по негово желание.
Що се отнася до раждането и присъствието, аз също съм ЗА, но според мен присъствие до последната фаза-на "изгонването" както се казва на бебето-струвами се а и по това което съм чела, съществува вероятност аз лично да не се чувствам комфортно от неговото присъствие предвид често срещаните не толкова красиви процеси. В последния брой на сп. "9 месеца" имаше статия за "Мръсното раждане", която затвърди становището ми по този въпрос. Но що се отнася до предродилна зала и перода преди края-да мисля, че ще ми бъде голяма опора и ще ви вдъхва кураж и спокойствие.

Mamadona, аз също съм на мнение, че перода е малко късен за почивка далеч от дома и мед. заведението което си избрала. Може би и подхождам малко по-предпазливо, но за себе си зная, че след 7-7 и 1/2 месеца няма да си позволя да мърдам или да пътувам. Аз също съм съблазнена от идеята за почивка, най-малкото защото пък имаме къща за почивка в Родопите и в този летен период винаги бягаме натам на чист и прохладен въздух, но няма да си го позволя.

# 221
хей здравейте момичета. не съм писала скоро, но много несхта се слуцхват при мен.

първо искам а се присъединя към успокоителните думи към didi-2 . много ти съчувствам..и аз като теб съм си параноя...аз утре ще си взимам резултатите, аз също отидох със смесени чусвства...незнам...нещо немога да схвана смисъла на тези изследвания...като ти покаже завишен риск и после ти кажат,че всичко било наред!!! то сигурно е така..ма тогава си противоречат...да вземат да кажат поне кога резултатите са за притеснение...уффффф ... свекърва ми и зълва ми са правили този център ( те, както и мъва ми и свекър ми , са архитекти) когато си взема резултатите ще говоря с една от шефките им там...та може и нещо повече да ме светне....

та така

иначе didi-2 и аз в петък съм на ФМ при д-р Врагалева...ти от колко часа си? аз съм от 10.30

бебочето вече го усещам..че дори и таткото го усеща...моя док. каза, че 90% ще е момИченце Simple Smile което аз някакси знаех:)) много съм доволна... но чакам и ФМ да го потвърди

вие първескините усещате ли бебочетата вече..на мен в началото..да речем 3-4 дни бесхе като каркорене на черва...сега си е направо като бумтене...и корема ми лекичяо се повдига ,като си сложа ръката....за мен това са си ритници:))) вие какво мислите?

вчера си купихме и семейна кола:) Оpel Zafira, много и се кефим...

това е от мен за сега..утре ще окладвам резултатита от БХС...

лек и усмихнат ден

# 222
Feb дано не ми е писано да родя в Бургас, не за друго, а защото ще съм в началото на осмия месец. Но според мен всичко зависи от това как се чувстваш! Една позната пътува в осми месец с кола до Австрия и всичко беше о.к.! Не знам до тогава има още време. Предния път беше лесно - август месец бях в третия месец, ама сега?  smile3506
missto пиши след прегледа при д-р Врагалева дали си доволна и въобще дай повече инфо за ФМ. Аз съм при нея на 24 март.

# 223

Абсолютно. БХС се прави САМО  в Майчин дом - София. Където и да ти вземат кръв, изследването се прави там. НАЦИОНАЛНА ГЕНЕТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ с началник проф. Кременски - Майчин дом.

ок, не споря. Наистина не знам как е с БХС в София.  Embarassed Само казах какъв е по принцип смисъла на тези стойности. Не знам защо при вас са различни. Съжалявам, ако съм объркала някого.  Hug

# 224
За съжаление и аз съм от мамите без нет вкъщи, така че ви оставям до утре.Лека вечер и нощ на всички!  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт