Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се прави фетална морфология и какво включва?
Кои са някои от най-дразнещите въпроси, които могат да бъдат зададени на бременна жена?
Какво е синьо щъркелче и защо се използва в контекста на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се прави фетална морфология и какво включва?
-
Кои са някои от най-дразнещите въпроси, които могат да бъдат зададени на бременна жена?
-
Какво е синьо щъркелче и защо се използва в контекста на бременността?
-
Какво представлява ултразвуковото изследване F.M. и кога трябва да се направи?
-
Какво трябва да направи бременна жена, ако има слузесто течение с кръв в 17-та седмица на бременността?
)
за което се благодаря че го имам всеки ден.Може би ще Ви се стореи глупаво и наивно ,но аз разсъждавам по следния простичък начин-здрава съм,той е здрав ,чувставам се добре и чакаме с нетърпение денят в който ще гушнем нашето слънчице/ние дори и пола му не знаем още/ ,ходила съм на лекар досега 2 пъти -за установяване на бременност и за редовни изследвания на кръв и урина ,и всичко е ок.Вярвам че всичко ще бъде наред със всички августовски майки ,УСМИХВАЙТЕ СЕ И МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО,В ИНТЕРНЕТ ИМА ТОЛКОВА ПО-ЗАБАВНИ НЕЩА
УЖАС! Почвам да си купувам чаршафи и пробивам по една дупка за главата и това е! Лятото широките дрехи ще са хит, така че ще съм модерна!

Аз си направих резервации за морето за 23 юни, дали ще е безопасно да се пътува? Как мислите?