любители на ужасите, да споделим

• 67 699
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
А Сейлъмс Лот има ли го като филм ....
Гледала съм го преди 16-тина / а може и повече да са   Rolling Eyes/години на касета.
Не съм го срещала из торентите .

# 121
Жалко,много ми се гледаше Cry

# 122
сейлъмс лот го има в арена,версия от 2004та с Роб лоу:)

# 123
Малеее,тъкмо гледах една ужасия.Не ми хареса много.Общо взето филм -каша ,така че няма да ви го препоръчвам.
Все пак ако някой се интересува от дяволи,вещици ,пожари и изгаряния ще му дам заглавието

# 124
Преди малко изтеглих 28 weeks after.От него могат да ви се изправят не само косите,но и мозъците.Общо взето целия  филм е свинщина-постоянно хора ядат хора,кървища,луди.Ако искате наистина да се уплашите го гледайте.

Аз лично постоянно превъртах с надежда да видя нещо по-спокойно,но целия филм е: #Crazy Sick

# 125
сейлъмс лот го има в арена,версия от 2004та с Роб лоу:)

Моля те дай ми линк,че като пусна търсене нищо не ми намира Cry

# 126
# 127
Мерси много  bouquet  bouquet  bouquet
Непременно ще го гледам тази вечер Party

# 128
  • София
Скоро гледах "Catacombs" и ми хареса, края беше доста интересен, мисля, че в арената трябва да го има.

# 129
Скоро гледах "Catacombs" и ми хареса, края беше доста интересен, мисля, че в арената трябва да го има.
нещо не ми излиза newsm78

# 130
В замунда 1 със субтитри
в арена 2
Да предупредя че и Catacombs и Сейлъмс Лот ,не съм ги теглила и не знам какво е качеството.Тук нета ми е кошмарен/ в къщи сме в исторически ремонт  Twisted Evil,и съм в майкини/ и не тегля много ,много...

# 131
В замунда 1 със субтитри
в арена 2
Да предупредя че и Catacombs и Сейлъмс Лот ,не съм ги теглила и не знам какво е качеството.Тук нета ми е кошмарен/ в къщи сме в исторически ремонт  Twisted Evil,и съм в майкини/ и не тегля много ,много...
мерси!
успех с ремонта

# 132
Гледах Патология ( "Pathology" ) ,хареса ми. С повече елементи на психотрилър, отколкото на ужаси, но аз такива харесвам повече.

# 133
Гледах Патология ( "Pathology" ) ,хареса ми. С повече елементи на психотрилър, отколкото на ужаси, но аз такива харесвам повече.
Честно да си кажа аз не бях очарована от този филм.Не беше достатъчно страшен и интересен за мен

# 134
Гледах Dark.Floors[2008] хареса ми Peace

Общи условия

Активация на акаунт