ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 124
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
усетих се,ама късно Wink

# 136
rebus4е дала съм ти и телефона обади се и питай  Peace

Чочка много вкусно беше в ресторанта и от тогава все ми се върти едно китйско в главата. Ужас как да отслабна като само за ядене мисля  ooooh!

# 137
Питах чичко Гоогле Rolling Eyes
http://www.temelkov.com/
Варна, ул. Алеко Константинов № 5
Благодаря smile3525

# 138
  • морето и сините вълни :)
охх Бе Данинке,Ни мъ карай ся тъй да са чуВстВувам Гадно Blush
Нии бързахме за лекар.Днес водих ВЛади на Алерголог - вече имаме офицялн адиагноза Контактен Дерматит ooooh!
Гардероба тряя го сменяме ooooh!
После ходих на Хомеопат ама преди туй  са подкрепихме с Петс по едно Торте да не заслабнем сакън Sick #Crazy Joy
Благодарско на Петс че беше с мен  по лекари  за компания Peace
И на Лина с която Брулим улиците Peace
Тя са запи  в офиса на работа ooooh!
Пияндето Joy Joy
Добрече не обрули близкия Мартини БАР Joy Joy Joy

# 139
  • Варна
Dive, добре си дошла ! раздухай за детенце, къде сте на квартира ?
jara , е какво като няма бебе още, идвай! тъкмо ще придобиеш опит  Mr. Green

# 140
Ани къде ходи на хомеопат newsm78

# 141
Добро утро!!!Днес май ще е чудесен ден newsm10
Олееееееее от кога не съм писала.......Да полудееш...........

# 142
  • Варна
айде на разходка, ако не вали Rolling Eyes

# 143
Франи,при Кремена Хаджиева Peace ходих
бррейй малкия  иска да пиеш по клавиатурата Shocked

# 144
Франи,при Кремена Хаджиева Peace ходих
бррейй малкия  иска да пиеш по клавиатурата Shocked

каква и е тарифата ако ене тайна Thinking аз ходих при Елия костова 50 лв първи преглед после ми взе 25 и последните 2 пъти по 30лв тя май взема пари според бюджета на хората бах я ooooh!

ааа не му давай,на мен така ми изкара едното коп4е Crazy добре 4е моя ми го направи ина4е нямаше да имам 'з' Peace

# 145
  • Варна
Здравейте  отново! Hug
Много благодаря за топия прием!
jara, на едни години сме и аз съм учила в Търговската! Сигурно се знаем поне по физиономия.
А иначе - квартирата ни е във Виница, защото там строим и да ни е по-близо за довършителните работи... а и да свикваме Wink Знам, че е далече, но съм решила да опознавам града и с Марта да пътешестваме много! Аз редовно си я нося в слинг, така че няма да имаме проблеми с транспорта надявам се!
За информация за списъчето отпред: Казвам се Дима, на 26г., бебка се казва Мартина и е родена на 04.12.2007г.
Още веднъж благодаря за приема! Приятни разходки!

# 146
Данинка, знам къде да те открия мацко  smile3530 НИ мош ми избяга, ей  Heart Eyes

# 147
Здрасти момичета.Днес времето май пак ще ни предложи капризен и непостоянен мартенски характер. ooooh! вече да идва пролетта с пълна пара,че да може да се ходи по дълго на разходки.

Данинка, знам къде да те открия мацко  smile3530 НИ мош ми избяга, ей  Heart Eyes

Цялата съм твоя ,дори и не съм си помисляла да бЕгам точно от теб. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
кефи ме лулата ти Party закачлива,напомня за едни добри рико-времена с текила на разсъмване  Peace

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 10:56 от daninka

# 148
Франи-40 кинта е  тарифата Joy Joy

за първи преглед след това долколкото знам по 15
ама ние вчер аходихме за втори път при нея ама не бяхме ходили от  4 меесеца и ни взе 40 Peace
Нензма ваща дава ли  лекарствата.Защото аз съм много доволна от  Хаджиева,приятна жена,дава гранулките . PeaceН е ми ги изписва да си ги купувам

# 149
паааа ! няма никой тука! вси4ки са навънка!!!
и ние излизахме,ама бързо се върнахме - само 1 час обикаляхме люлките в махлата ,4е днес Ани4ка е станала в 7.15- щото има много задълженията,милата и ве4е ни се спиииии!!!
какви са тези цени за докторите бре??? сразихте ме!!!!

Общи условия

Активация на акаунт