ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 122
  • 286
  •   1
Отговори
# 150

И ние заспахме и затуй бързо се прибрахме. Бяхме на консултация - малко под 13 кг и см ги забравих, но е извън дъската. Сополи текат като река от зъборастежа, слюнки тоже. А вече може и да плюе и става  Rolling Eyes

# 151
Здравейте и от нас
Днес хич нямше да влизам, че съм доста болна  Sick, ама нали си имаме повод ooooh!
Такъв грип ли какво там ме хванал, чак не мога да гледам, а сме самички вкъщи..........

Че тъй де да почерпим

Данинка още един път мерси за стихчето. Сега ще го публикуваме в другата тема с наборчетата Joy

# 152
честито на Ема Бадема!!!още много по 6 месеца да пораснеш и да правиш щастливи мама и тати!!!!!!

# 153
здравейте искам да ви запитам дали някой от вас се е сблъсквал с очния проглем "мързеливо око"и колко време го лекувахте. мерси

# 154
Здравеите моми4ета!Извяваите 4е така нахлувам тук тася една приаека от Варна,но и загубих номера.Живее на улица Беласица13 намира се до Кооперативния пазар.Моля някоя мама ако живее на близо и ако може да ми садеиства да ми пи6е на ли4ни.Живя в 4ужбина и искам да я намеря.Благодаря много  Hug предварително

# 155
ааа моля те оправи си предния постинг

да бе и аз се озверих Shocked като видях  каква обърквация  е настанала в темичката.... Mr. Green

Моят синковец  baby_neutral отпра един сън два часа и половина и преди малко се излюпихме от легленцата...така се наспинках с него и аз.....довечера ще "подържам вечерният огън на темичката" Party та да не изтлее до у,тре.Има ли между вас нощни птици ,бухалки или сови/макар и совите да не с това ,което са/ ,на които не им се спи с "кокошките" и обичат късната доба............Ако има ша го проверя довечера да видя аз кой пише и кой спи във варненската форумче Peace

# 156
Искам да питам нещо

Към кой отдел в общината трябва да се обърна за да оправят една детска площадка  Намира се точно до общината срещу Руското консулство Rolling Eyes

# 157
Здравейте мили мами !   Hug
Чак сега от скитане успявам да пиша. Влизам аз в темичката и гледам че май много се е писало  Thinking  да ама не  #Crazy Някой е разбъркал системата  Joy  Което ми припомни, че Кали не ни е записала още  Naughty Но нищо нали пишем всеки ден да не ни забравите  Peace

DZ едва, ли ще има ефект да пишеш до общината. Най - вероятно ще ти кажат, че не са предвидили средства за това в бюджета за тази година. Адресирай си молбата до кмета пък в общината ще си я разпределят по компетентност. Тук може да ти помогне daninka  с една статийка с която да привлече малко общественото внимание. Но всяко чудо за три дни и дано през тях някой да се трогне и да те вземе на сериозно.

# 158
pets права си че внимание няма да обърнат, но съм длъжна да пробвам Rolling Eyes
Най ме ядосва че е най-близката до общината и точно срещу консулството .Дори не я метът ,няма нито едно кошче за боклук,а наоколо друга няма Tired
Вярно че  морската е наблизо ,но все пак  Crossing Arms

# 159
Франи-40 кинта е  тарифата Joy Joy

за първи преглед след това долколкото знам по 15
ама ние вчер аходихме за втори път при нея ама не бяхме ходили от  4 меесеца и ни взе 40 Peace
Нензма ваща дава ли  лекарствата.Защото аз съм много доволна от  Хаджиева,приятна жена,дава гранулките . PeaceН е ми ги изписва да си ги купувам
Аз за себе си ходих и на мен ми ги дава гранулките ама нещо няма кой знай къв ефект,аз съм с въспаление на кръвоносните съдове Sad

# 160
DZ напиш го във вид на жалба в смисъл, че фирмата или отдела ангажирани с почистването на района не си върши работата и я адресирай направо до кмета. Не си длъжна да посочиш точния отдел те ще насочат жалбата по компетентност на нея можеш да напишеш и копие до ... примерно до някоя медия. В смисъл, че на метри от общината в центъра на града цари мизерия и т.н. цветущи  Joy

# 161
newsm51  Веси честита ти месечинка да ти е жива и здрава и много весела!
А ти бързо оздравявай  Heart Eyes

п.п. Съжалявам за двойния пост   Praynig  нещо ми засече компа и аз неразбрах какво стана  ooooh!

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 19:43 от pets

# 162
здравейте!!!
благодарение на мама Bela си имаме нова количка Wink ,за което мнооого се радваме!не мога да отлепя малкото Ани- постоянно я бута и вика"ти- тяяя"Wink
утре ще вали ли??? или не???

# 163
здравейте!!!
благодарение на мама Bela си имаме нова количка Wink ,за което мнооого се радваме!не мога да отлепя малкото Ани- постоянно я бута и вика"ти- тяяя"Wink
утре ще вали ли??? или не???

Оооооооооооо  ново возило,трЕбе да се видим скоро....може и утре ако не вали...аз мога след 13 часа..примерно

DZ едва, ли ще има ефект да пишеш до общината. Най - вероятно ще ти кажат, че не са предвидили средства за това в бюджета за тази година. Адресирай си молбата до кметаАха.........има специален отдел "Озеленяване и ....още нещо си"Шефка е еда хъма.ама утре трябва да им погледна телефункините от работа..........Не че ще има ефект..........писмото де.Пък за репортаж ,то може да се напрваи ако градинката изглежда супер зле,мръсна неподържана...има опасни катерушки например,разстрашаваши децата.Да има две, три ,пет недоволни мами ,някоя разтревожена баба.......и т.н........

# 164
daninka баби ще се намерят пълно е с такива Flutter
Ето снимчици от днес http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227157&photo=1
Не е метено от ..... ами въобще не се мете Rolling Eyes земята е с фасове и съкла. Днес Кали беше с мен и видя за ко иде реч Tired
Ми и нищо да не стане -абе ще купим малко пясък поне за пясъчника да напълним и една чистка ще направим,но никой като не го стопанисва от години Rolling Eyes И нали подяволите затова плащаме данъци.

Общи условия

Активация на акаунт