ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 113
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • морето и сините вълни :)
ДАнинка-ЗЛАТНА си мацко.От де ти иде туй Стихоплетство нИзнам.Ама   си направо пИрфектна Peace Hug Hug

# 106
ДАнинка-ЗЛАТНА си мацко.От де ти иде туй Стихоплетство нИзнам.Ама   си направо пИрфектна Peace Hug Hug

нИ сЪ бъзикай щот туй го творих набързо докато шефа ми обикаляше из офиЦа и не ми беше много творчески....ама някак успяФ..... :mrgreen:

Аз да ви се опла4а от мойто диване Sad отказа да су4е през деня Tired само нощем си търси цицката,по никое време ooooh! на отбиване отива работата ми се струва Какво ще кажите newsm78

Ами жалко ,ще трябва да го храниш дЯтИто навън от шише и няма да показваш hahaha прелести по пейки и градинки.Шегичкаааааааааааааааааааа.....ама като не ше ..не ще.

# 107

Да молят за нейните прегръдки
да търчат #Crazy след нея като хрътки

ей това вече ме съсипа  newsm62 smile3501
просто си представих картинката  Mr. Green
БРАВО ДАНИНКА!!!

# 108

Аз да ви се опла4а от мойто диване Sad отказа да су4е през деня Tired само нощем си търси цицката,по никое време ooooh! на отбиване отива работата ми се струва Какво ще кажите newsm78

Ами жалко ,ще трябва да го храниш дЯтИто навън от шише и няма да показваш hahaha прелести по пейки и градинки.Шегичкаааааааааааааааааааа.....ама като не ше ..не ще.

ами да го храня ,ама няма как да стане ,докато помирише 4е е АМ и се дърпа като попарен Mr. Green неще АМ а да се цедя изклю4ено ooooh! менюто ни е :сутрин каша/попара през ден
                     обяд месно/зелен4уково през ден
                     следобяд плодово с АМ сухо
                     ве4ер АМ+ сок ина4е не го пие Naughty
часове непиша защото всеки път е разли4но и посред нощ се кърмим,понякога не стигаме ве4ерта до Ам+ сок заспива Thinking

това му е менюто от както неще да су4е през деня около 20 дни Thinking

# 109
  • Варна
мерише ми на кърмаческа стачка Thinking

# 110
Здравейте,така и нямах време да се включа,само чета,че още ну морят коликите. Confused
daninka страхотно вдъхновение  Hug
Virginity къде ходите на разходка,че да се включа,ако искате едно ревливо бебе с вас Blush

# 111
заради неговеата ста4ка на 6 месеца глутена въведох Whistling

# 112
Мале мале Данинка нямам думи чак  Shocked
Много съм трогната  newsm20 малката ни голяма поетеса Данинка bouquet Hug
Ей сега ще завалят поръчки  Joy

Мили мами, предупреждавам че утре пак ще се публикуваме стихчето, че да е точнно на деня  Crazy
Ох, много ма зарадва начи....да си жива и здрава. от късмет да не се отървеш newsm51

# 113
Мили мами, предупреждавам че утре пак ще се публикуваме стихчето, че да е точнно на деня  Crazy

Ами ти с вчерашна дата си писала ,че утре...т.е излиза че днес правите половин годинка........що слъгваш така.Сега ти видях линийката ,че наистина имате още ден до шестата месечинка АААААААА бой-бой!!

# 114
Ами ти с вчерашна дата си писала ,че утре...т.е излиза че днес правите половин годинка........що слъгваш така.Сега ти видях линийката ,че наистина имате още ден до шестата месечинка АААААААА бой-бой!!
не съм ма како.........аз честна сиганка.....то туй цитата с вчерашна дата ма  Joy

# 115
  • Варна
Здравейте, много хубави снимки от китайския Peace- явно добре сте си изкарали!
Данинка,мислила ли си за стихосбирка - ако имаш вече,ще ме извиниш,че не знам ThinkingМноого си добра! smile3501
Без да увличам спор,само искам да отбележа,че на всеки му е ясно,според мен - нещастието в Майчин дом със сигурност не е първият и за съжаление няма да бъде последния такъв случай,но мислите ли,че в другите болници не се случват такива неща и там всичко е  перфектно? Въпрос на завист и типично българско желание да оплюем частната болница ThinkingТам има изключителни специалисти,което едва ли някой може да отрече.

# 116
Без да увличам спор,само искам да отбележа,че на всеки му е ясно,според мен - нещастието в Майчин дом със сигурност не е първият и за съжаление няма да бъде последния такъв случай,но мислите ли,че в другите болници не се случват такива неща и там всичко е  перфектно? Въпрос на завист и типично българско желание да оплюем частната болница ThinkingТам има изключителни специалисти,което едва ли някой може да отрече.
Има специалисти, но нямат оборудване ! Какво могат да направят? По принцип никой не е застрахован от грешки, дано не се случват такива лошотии...  Praynig

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 14:48 от 6milianka

# 117
Здравйте мами.Много сте готини на снимките.Май сте си изкарали прекрасно.Доста мами сте се събрали.Другия път шъ гледам да се включа и аз.
Пък да се оплача,Марти не иска да заспива сам или на ръце,а иска само в кошчето.Ама не да го побутвам с крак/кошчето да бутам/ ами иска да взема коша на ръце и да го люлея-все едно е в гондола/тез гондоли от панаирите/.Май не ме разбрахте кво казах.Вече имам мазоли на ръцете от това люшкане  Mr. Green.И като оставя коша-рев.Голям тарикат.Той вече 5 кила  и отгоре,коша незнам колко кила и направих мускули.Оплаках се.Шъ ма извините ма съм бясна  Twisted Evil

# 118
  • Варна
Здравейте, варненски мами! Hug
Много ми се иска да се присъединя към вас! Аз съм от Стара Загора, живях 7-8 години в София, но сега заедно със съпруга и дъщеричката се местим във Варна. Във вашия град съм идвала за по 3-4 дни на 3 пъти, а сега изведнъж се пренасяме там за постоянно... А аз не познавам никого... Вече имаме и квартира и от началото на април с Мартина сме на линия за разходки из морската градина! Така съм си мечтала за нея цяла зима... Надявам се да се запознаем и лично на някоя среща.
Поздрави от нас! Hug

# 119
  • Варна
Има специалисти, но нямат оборудване ! Какво могат да направят? По принцип никой не е застрахован от грешки, дано не се случват такива лошотии...  Praynig

Peace

Vania ами където ни падне се разхождаме, по принцип мисля тея дни и до горе да дойдатам на детския в младост, ако е хубаво времето де Rolling Eyes иначе в морската или на Чаталджа на градинката Peace

Общи условия

Активация на акаунт