На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 304
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Сега,като се замислих,може и да не са нужни две-три срещи,ами повечко  newsm24 Wine Glass smile3546 Drunk cheers и лафчето,ще тръгне по женски  Joy
Абе, то е верно, ама да му се не види повечето бяхме с колите и се задоволихме с малко. Но, лесно може да се поправи тая грешка  newsm24.

# 181
  • софия
Дани, вече си обявена за развратник на групата Joy

smile3534 само он-лайн,бейби  smile3503 newsm62!
Аз си лягам,а Блу е лошо другарче  Crossing Arms!

# 182
Дани, ти си лягаш, ама не казваш колко  хрисима ще бъдеш Joy
А Блу да не се спотайва, 4е и аз ще почакам още малко  и няма да издържа Tired
Леле, оспамихме темата Blush дйате да мислим и заглавие за новата, че докато  Блу се смили над на нас и пусне снимки, ще я привършим тая

# 183
Добро утро Hug.Ей- последна  си тръгнах снощи - първа съм сега...СЪн не ме лови за тия снимки Grinning Блу примамвам те с кафенце, пък дано се смилиш над нас Heart Eyes

# 184
Blu май още спи след купона вчера. Wink Хайде и от мен кафенце че да видим снимките от срещичката.  Grinning

А ето малко снимки на Тони. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226390&photo=23

# 185
  • у дома
Благодаря за кафенцето  Hug  bouquet

мацки, какви снимки чакате  Rolling Eyes щракнахме се веднъж, два пъти.. ама нищо не е излязло   Blush Mr. Green

а и не си мислете, че казваме всичко за което сме си говорили и колко сме пили  Mr. Green Joy hahaha 

# 186
  • гр.София
ама нищо не е излязло   Blush Mr. Green

Ай,ся... Mr. Green
 Знам аз-пратила си снимките за обработка на Валката,да ни направи на още по-хубави pletka reverance 4470 Stuck Out Tongue Winking Eye
 Ужас,София заспа следобедния си сън сега!

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 10:32 от blanc

# 187
  • у дома
ама нищо не е излязло   Blush Mr. Green
Ай,ся... Mr. Green
 Знам аз-пратила си снимките за обработка на Валката,да направи на още по-хубави pletka reverance 4470 Stuck Out Tongue Winking Eye

няма лъжа, няма измама, половината ги изтрих  Mr. Green а останалите.. ЦЪК
ама следващият път ще глобяваме, да знаете  Twisted Evil то бива мързел, бива, ама вашето на нищо не прилича  Twisted Evil т.е. към тези дето ги е мързяло да додат Laughing

elen@ виж си личните   bouquet

# 188
  • софия
еййййййй,много сте файски  Flutter!

# 189
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:55 от Дени4ka

# 190
Много скромно откъм снимки Rolling Eyes, поне малко разкажете, че да ви завидим за откъсването от мъже и деца.

# 191
Големи свежарки ми изглеждате на снимките. И аз се гласях, ама нямаше кой да ми гледа детенцето. Другия път ще се постарая повече.

Стефчо се подсече жестоко вчера, а днес стана още по-зле. Излязоха му едри и тъмно червени пъпки на дупето и кожата се зачерви силно, нали това е подсичане? За първи път му се случва откакто се е родил и ви моля за съвет. Скоро смених пампите със "Sleep&Play" и крема за под памперс с Мустела Baby vitamin barrier. Вероятно едно от двете е причината. Новите памперси са с лосион лайка, дали е възможно да се е подсякъл от лайката? Днес в аптеката ми дадоха някакъв крем "Универтан" противовъзпалителен, намазах го но не ми вдъхва много доверие. Вие какви кремове ползвате след подсичане?

# 192
  • София
Ралка Калоян ми направи същото, когато реших да му сменя Памперс-а с Молфикс. Оттогава не съм си правила експерименти повече и си му купувам на Памперс, защото той е с тях откакто се е родил. Иначе крем Здраве ми свърши прекрасна работа.

# 193
Леле, аз купих точно Молфикс днес.  А крем "Здраве" пробвах вчера, но положението е доста сериозно, явно си трябва лекарствен препарат.

# 194
  • София
Привет!
Ралка, след като Иво пи АБ беше леко гъбясал и д-ра му изписа Имазол, много му помогна. Но не знам дали може без лек.предписание да се маже.  Rolling Eyes Мисля че съдържа клотримазол и цинк.
Блу, можеше още снимки да поизтриеш.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт