На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 320
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет!
Аз ли съм първата завърнала се?  Laughing Да докладвам - срещата беше много приятна  Heart Eyes  Hug Решихме да правим такива, безбебешки, всеки месец  Wink Снимки -  Блу  Simple Smile
Ние днес бяхме до зоологическата градина. Ивчо се впечатли най-вече от решетките   Grinning  Joy
Ира, и Ивчо не иска да седи на гърнето. Преди време го ползвахме, но за много кратко. Не съм специалист, но мисля че насила не става и затова не настоявам. Не мога да го закова все пак там.  Rolling Eyes
Мегишик, дано се реши проблема с хъркането, много е неприятно.  Confused

# 166
  • софия
Привет!
Аз ли съм първата завърнала се?  Laughing Да докладвам - срещата беше много приятна  Heart Eyes  Hug Решихме да правим такива, безбебешки, всеки месец  Wink

Разкажи по-подробно,де  Crossing Arms!Какво си клюкахте,какво пихте,надявам се да не сте говорили,за малчовците,ами за нещо по така  luvbed Wink....
Айде плс. малко повече подробности,мацка  Hug!

# 167
Дани, ама ти не си ли била ?Аз явно нещо съм се объркала CrazyЕлфче,кажи поне кои бяхте да знаем кой да дебнем Joy

# 168
  • софия
Много са потайни,бе...тц,тц,тц  Whistling.Явно са прекалили с алкохола и сега реанимират заключени в банята  Heart Eyes Joy

# 169
нищо, нищо Wink- аз  ще си седя тук и ще ги дебна Mr. GreenНяма измъкване WinkА ако случайно заспя, утре от ранни зори ще се тропна пак пред компа( 4е съм на бачкане Crazy).
Хайде, бе,момичета....смилете се над мен... Praynig  Не ме карайте да будувам дълго, че съвсем ще грохна...

# 170
И аз,и аз се нареждам да чакам новини от срещата. И снимки после.  Laughing

Ние вчера бяхме в зоологическата градина.Тони се стресна като закукуригаха едни декоративни петли,но му харесаха дивите кози. Малко са животните, а и клетките затрудняват децата да ги видят. По-късно ще кача снимки да видите.

# 171
  • у дома
който иска повече подробности, следващият път да дойде  smile3534  Mr. Green

# 172

Ееееее, Блу.  Simple Smile Дай малко инфо за нас,че ни е далечко София. Wink

# 173
Дриймсче, виждам тееееее Grinning Драсни няколко реда. Как сте Hug

# 174
hahaha  hahaha  hahaha
Еми, да, правилно. Очаквах да сме много повече на срещата. И за мен тя беше много приятна. Разбира се , че пийнахме по нещо, но ни трябват със сигурност още поне две-три срещи, за да си говорим за нещо по-така  luvbed... Дани  Joy  Wink. Но, определено разговора вървеше и въпреки, че си говорихме за децата, беше много приятно, защото си казахме много неща, които не може да напишеме така, както си ги казахме  Laughing. А, снимки и аз ще чакам на готово  Embarassed.

# 175
  • софия
hahaha  hahaha  hahaha
Еми, да, правилно. Очаквах да сме много повече на срещата. И за мен тя беше много приятна. Разбира се , че пийнахме по нещо, но ни трябват със сигурност още поне две-три срещи, за да си говорим за нещо по-така  luvbed... Дани  Joy  Wink. Но, определено разговора вървеше и въпреки, че си говорихме за децата, беше много приятно, защото си казахме много неща, които не може да напишеме така, както си ги казахме  Laughing. А, снимки и аз ще чакам на готово  Embarassed.
Значи след две-три срещи и аз,ще се класирам "на готово"  Mr. Green  Rolling Eyes tooth!
Блу,айде,бе,жена  newsm53....

# 176
  • софия
Сега,като се замислих,може и да не са нужни две-три срещи,ами повечко  newsm24 Wine Glass smile3546 Drunk cheers и лафчето,ще тръгне по женски  Joy

# 177
hahaha  hahaha  hahaha
Значи след две-три срещи и аз,ще се класирам "на готово"  Mr. Green  Rolling Eyes tooth!
Ха-ха-ха-ха. По-добре да дойдеш още на следващата, та да напреднеме по-бързо с материала  Wink.

# 178
  • гр.София
 Верно бе,имаше ли среща днес  Rolling Eyes?!

# 179
Дани, вече си обявена за развратник на групата Joy
Хайде бе Блу, пускай снимки, че така както сме тръгнали, скоро ще ни баннат или цензурират Sick

Общи условия

Активация на акаунт