На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 272
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • у дома
Честит празник на всички, които го чувстват така Hug  bouquet

marulka, тортата е страхотна  Hug  bouquet didika, поздравления за козуначените кифлички  Hug  bouquet

айде и аз да не остана по-назад  Mr. Green

ето какъв подарък си направих за днес

val
, аватара е един път!!!  Hug  bouquet

# 31
Здравейте момичета- ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК! Бъдете истински жени за достойни мъже!!! За майки няма да споменавам.. всички знаем колко сме добри:)

Блу, не знам какво правиш и как го правиш , но ти разгледах снимките на тортите и....То торта да забъркаш е лесно, ама да изглежда по този начин си е цяло изкуство..Що не си отвориш сладкарничка, обещавам да съм редовен клиент!!!

# 32
  • София
Честит 8ми март, мили мами! Бъдете обичани и щастливи жени и майки!

Валка, от твоята картичка по-хубава не намерих, но ти я оставям да ни поздравиш с нея Hug Wink Laughing
Днес моя дзверчо остарява с 1м  Laughing Да ми е жив и здрав! Наборчетата му също!  Hug

# 33
Здравейте мацки

Честит 8ми март

Пожелавам ви да бъдете винаги най_обичаните жени и майки.

Намерих една статия на немски и реших да я преведа и споделя с вас. Знате ли как въzниква тоzи праzник?
В края на 19.век жените zапочват да протестират срещу експлоатацията си. Преz 1909 в САЩ въzниква движение zа правата на жените,като основната му цел е да прокара социалиzма и да иzвоюва иzбирателно право zа жената. На 27.08.1910г. на Международната женска конференция в Копенхаген по иниациатива на Клара Зеткин е въведен официално денят на жената като ден на борбата срещу женската експлоатация. Първият международен праzник на жената се състои на 19.03.1911г. в Дания,Германия,Австрия,Швейцария и САЩ. Преz 1921г. на Втората женска комунистическа конференция се определя датата 8.03 zа праzник на жената. Теориите zа таzи дата са няколко_ 1) 8.03.1857 стачка на текстилните работнички в Ню Йорк. 2) 8.03.1917 стачка на работничките в Ст.Петербург.
Основната идея на праzника е била да утвърди борбата на жените zа равенство и по_добри условия на труд и живот.
Между 1. и 2. Св.война праzникът е имал zа цел да легалиzира аборта,както и zакони zа zакрила на майката. Преz тоzи период денят на жената се превръща в деня на майката. Преz 70те години на 20в. 8ми Март от ден на борба zа правата на жените се превръща в ден на женската солидарност.

Пак стана дългичко.Затова да ви поzдравя с малко муzика:клик "Play this playlist"

Засега ви оставям,довечера ще гледам пак да се включа.

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 14:10 от Бахи

# 34
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ ДАМИ!
Бъдете влюбени и самоуверени в женската си същност! Обичайте и раздавайте любовта си и светът със сигурност ще бъде по-прекрасен! Защото няма по-красива усмивка от тази на една щастлива ЖЕНА и МАЙКА!

Блу, видях те в Козуначената тема, явно и ти си се заразила. Сега в къщи всички ще са доволни от мамините вкусотии.
Рецептата за кифличките е следната: 2 яйца, 60 гр. масло, 60 гр. захар, 100 мл. прясно мляко, щипка сол, 1 пакетче суха мая и брашно колкото поеме. След като се измеси тестото се оставя да втаса и се разточва. Кифличките се намазват с яйце и се посипват със захар. Пече се във фурна на 200 С.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 35
  • софия
Не мога да ви разбера,къде се мотате ,като отвързани  Mr. Green Laughing?!
Аз,ще излизам след някой и друг час и съм в чуденка,как да се натокам  Joy....
Приятна вечер на всички и да се похвалите утре с една незабравимо изкарана нощ и подарък-мечта  Wink!

# 36
Влизам и аз да ви поздравя и отивам да се глася, че ще излизаме по женски  със систъра да се почерпим  Mr. Green
Мили мои, желая ви с цялото си сърце да сте най-обичаните и обичащи жени на света!!!

Елфче, мило, бих казала, че твоята картичката дето си я намерила е прекрасна, даже ще си я крадна за да я ползвам някъде  Hug

dani777k, мацко и аз имам твоя проблем ко ша си турна на кръшната снага  ooooh!

Целувки и хубав празник + хубава нощ ви желая!    kiss dancing

# 37
  • София
Честит празник, момичета! Да сте живи и здрави, много желани и обичани

...и аз имам твоя проблем ко ша си турна на кръшната снага  ooooh!

Валко злато аз пък имам обратния проблем как да си легна по-бързо.  Wink т.е да не турвам нищо hahaha Еййййййй днес и утре съм дежурна от 8 до 23 часа и вече мнооооооооого ми се спи.
Калоян е на бабин дом, та ще се опитам да се наспя като човек Wink

# 38
здравейте Laughing
  Честит празник мили мамчета!

Бързичко да оздравяват всички болнички Hug
   Рози много съжелявам за сетричката ти Sad Пожелавам и бързо да се възтанови и скоро отново да има радост Peace
   И аз съм вече на път към леглото Wink Все ми се спи и се чувствам отпаднала,но се надявам скоро да се нормализират нещата и да живна малко Mr. Green
    Лека и приятна вечер Wink

# 39
  • гр.Добрич
Честит празник момичета!!!

На празнуващите весело изкарване на вечерта. При мен отдавна няма празнуване, защото мъжа ми на празници все е на работа, а малкия вече не мога да го оставям на баби.

Elli78, доскоро не бях разбрала, че си отново бременна. Пожелавам ти лека бременност и най-хубавото бебче на света. Честно да ви кажа, не ми се искат повече деца. Сигурно съм голяма егоистка, но децата те обсебват тотално. Сега и както Ивчо е зависим от нас, въобще не ми се мисли, а таткото иска и друго. Wink

# 40
Да хвана последния влак... Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ!

Блу, тръгвам да тършувам за нещо сладичко...отиде ми съня. Grinning

# 41
Привет!
Малко  преди да свърши деня да ви кажа и аз едно честито !  bouquet
В тази тема намерих удивителни жени и майки  надявам се и приятелки,пожелавам ви да останете все така сърдечни ,добри ,красиви ,сръчни ,силни,както само вие може да бъдете ,с две думи прекрасни както до сега!!! Hug Hug Hug

Спинки ,не си егоиска,може би по нататък при един по добър за теб момент и да размислиш,но дори и да не е така,ти вече си дала на света едно прекрасно дете ,така че какво повече ! Hug Heart Eyes Целувки!

целувки и на всички днешни набори,да са все така палави и засмени!Но и много здрави!!

# 42
Ейййй с Марулкините вкусотии и със сладките изкушения на Блу ми отиде постенето....
ама тъй е като съм със слаби ангели,слагайте поне червена точка,"Забранено за жени на диета или на пост! Mr. Green

Имаше ли среща днес ? Rolling Eyes,нямам търпение за снимките  Mr. Green

# 43
  • гр.София
 Закъснял поздрав и от мен! Вие сте най-милите,най-красивите,най-добрите,Оправни и печени майки и жени  bouquet Остава всички да ви/ни оценят Simple Smile
 Спинки,много ми хареса,какво ти написа Маргото-присъединявам се.

Днес бях на купон с приятелките ми,после минах да поздравя и майка ми.Общо 8 чАса съм липсвала вкъщи и таткото добре се е справил.Ще гледам често да се възползвам.

Пицарията Дон Домат е точно на ъгъла на ул. Триадица и Веслец. И входната врата е на самия ъгъл.(Абе,някой ако не си я представя,да пита-ще опиша по-подробно мястото).

# 44
Май не успях да хвана последния влак  Laughing, ама все пак ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МАМИ ТУК   bouquet Вие сте страхотни, но това вече си го знаете  Hug
Аз пък изкарах почти целия ден в леглото  Sad, хич не ми е добре и преди малко успях да се измъкна от там  Rolling Eyes

И накрая да ви кажа, че вече се отказвам да гледам красотите на Марулка и Блу  Crossing Arms Два дни преглъщам и накрая преди малко хапнах пържени яйца - кой каквото си може  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт