На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 285
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
НОРИ, срещата е на 16-ти, а Тодоровден на 15 -ти!!

# 76
Привет! Виждам, че има добри новини за Ивчо на ЕлФинг и много се радвам, както и за появата на Пепърчето и Пепеджинс. Очаквам скоро да чуя за оздравяването и на другите болнички шушони.
Мимс, бях се затъжила за дупето ти, цяла зима го мисля да не измръзне Simple Smile. Дано проблемите ви се решат бързо и положително.
Блан, мерси за линка към петицията за детските градини, разписах се и аз.
Браво на бърбораната Яна, аз сигурно ще се похваля с цяло изречение от Стефчо догодина, затова пък мога да го похваля за пълен комплект зъби.

А сега да ви питам нещо. Миналата година обсъждахме някакво връщане на ДОД заради детето, но за съжаление не мога да открия темата. Някой може ли да ми каже каква справка за доходи се изисква, какво се попълва, къде се подава и в какъв срок? Марго, ако добре помня ти и Дриймс обяснявахте тогава нещата. Ще бъда много благодарна ако ме светнете и сега.

Айде лека и доходна за всички!

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 00:23 от Ralka Balka

# 77
Запис! Жива съм, но не особено адекватна Tired .По-окъсно ще се включа Crazy

# 78
  • София
blanc Joy Embarassed пък в неделя следобед поработвам малко, но ако не ми се обадят , ще дойда

# 79
  • София
Ралка браво за  зъбчетата , не съм много в час, но откакто въведоха плоския данък, вече няма такова връщане

# 80
  • София
привет и от мен добро утро   bouquet малко букетче пролетни цветя за настроение ви пращам.........

Ralka - това става със попълване на една декларация от двамата родители ( единият ползва това "право", а другият декларира, че не го ползва). Намалява се годишния облагаем доход с определена сума. Връща се автоматично от работодателя. Обаче трябва да попитам как е при мамите в майчинство - ако са били на трудов договор - пак от работодателя, ако не - би трябвало като миналата година с подаването на годишната данъчна декларация - има удължен срок тази година - май беше до средата на април. Не знам как стои въпроса и със срок при трудовите договори.....Ама трябва да попитам счетоводителите. Мога да ти пратя декларацията на мейл. Като събера повечко инфо, ще ти напиша, пък ако и някоя друга мама знае  Laughing

# 81
  • София
Само да добавя, че Нори е права - но това важи за тази година. А за миналата - става ( с уговорките, които направих)

# 82
Tакааааа- изпих няколко кафета- резултат няма засега Crazy.Ккато и да е
Сутринта станах в 6.43( Дари ме събуди), а ефира ми започва в 7 ooooh!.Карах на аварийни с не знма колко км/час.Може да ми казвате Шумахер.Стигнах в НДК в 7.02 Peace
Ама ми се разказа играта от този екшън ooooh!.Бях 4 дни почивка и върших 100 неща, почивах си, ...абе- добре ми се отрази .Чувствах се сякаш в безвремие, но сега шоково бързо слязох в реалността Rolling Eyes НЕ съм ви изчела, така че се заемам с това!
ХУбав ден  от мен Hug

# 83
  • София
Ralka - говорих със счетоводител - ако си на трудов договор ( независимо, че си в майчинство) работодателят трябва да го направи с годишното изравняване до 31 януари ( като преди това ти даде да попълниш декларацията, за която писах). -явно не е станало. Обади му се, ако все още не е направил изравняването въпреки срокът - може да го направиш.
Ако е напривил годишното изравняване, пак не е късно - трябва да подадеш годишна данъчна декларация, заедно с тази декларация ( както беше миналата година) и ще си чакаш парите от данъчните по сметка. Срокът е до 30 април.

до скоро 

# 84
  • София
Привет!  Hug
Не съм вярвала, че ще го кажа, ама - не ми харесва да ставаме сутрин в 11ч  Rolling Eyes Напоследък Ивчо така прави. После спи към 17ч  ooooh! и вечер - към 1ч. Това режим на дете ли е?  newsm78 Не че искам да ставаме в 5-6ч, но ми се струва прекалено нашето.  Confused
Сега отиваме на разходка.
Хубав ден и от нас!   bouquet

# 85
  • София
най-накрая  Party ето още снимки от Барбароните  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219952&photo=26

# 86
Привет и от нас! Hug
Започвам да ви чета, защото много съм изпуснала.

# 87
Привет и от нас! Hug
Започвам да ви чета, защото много съм изпуснала.

Радвам се да те "видя", макар и виртуално.надявам се на скоршна "жива " среща Peace
Аз ви казвам чао и отивам да се свестявам Crazy преди да взема дзверо от ясла.........

# 88
  • София
Сетих се да ви разкажа една случка от трамвая , която ми направи впечатление вчера....

Качват се наколко тийнейджъра от едната спирка със съвсем нормалните им хормонални и емоционални настроения ,  една възрастна жена им

направи забележка, че са много шумни и да говорят по- тихо(съвсем по бабешки) ,

а те й отговориха Я да мълчиш, бе, саркофаг! Ще си правим каквото си искаме, мумия такава  Angry bash

Егаси децата, осъзнали от 5ти клас, че няма за какво да учат и само си губят времето #Crazy

# 89
Времето се затопли и всички отново са по разходки. Simple Smile
Днес бяхме на консултация - Тони вече е 11,800 и 84 см. Направиха му последното ДТК. Сега обаче ми вдигна температура, а е голяма мъка да му я измеря. Надявам се да спи спокойно след Нурофена и утре да е добре,защото сестра ми ще идва на гости и ми се иска да се разходим повече.
Привет!  Hug
Не съм вярвала, че ще го кажа, ама - не ми харесва да ставаме сутрин в 11ч  Rolling Eyes Напоследък Ивчо така прави. После спи към 17ч  ooooh! и вечер - към 1ч. Това режим на дете ли е?  newsm78 Не че искам да ставаме в 5-6ч, но ми се струва прекалено нашето.  Confused
Сега отиваме на разходка.
Хубав ден и от нас!   bouquet

И аз реших че не ми харесва да спи до 10-10,30 сутринта Тони,защото после изобщо не иска да спи и ми разказва играта. Най-добре ми е като спи до 8 ч. и аз се наспивам и изпращаме тати на работа, и следобед си спи пак поне 2 ч. Wink
Пожелавам ви лека нощ!
А утре някой да сервира кафенцето. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт