Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 332
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Бебищайн честита ви дъщеричка  Hug     bouquet  Hug
Да е жива и здрава и голяма късметлийка. Много да ви радва и да ви слуша.

Мишел, честито на синчето ти, да ти е жив и здрав     bouquet

Molinкa, много бързо ти омръзна Норвегия май, а? А и приятелката много лесно стана на <уж> приятелка... за една вързана тенекия щом я отписа, направо не знам...

Мeлaния, добре дошла.
Защо такива ултиматуми поставя твоя приятел? Щом не си сигурна, защо не поживеете малко в БГ да видите как ще ви потръгнат нещата?

Айвар съм купувала от ИКА, пише че е произведен в БГ, ама не ми хареса, беше пълен с остатъци от обелки от чушки. Имало хубава лютеница, ми казаха, в турските магазини.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 13:26 от palachinka

# 136
Абе сливка, какво става с момо? Нещо се загуби от хоризонта? Виждате ли се от време на време?

# 137
mishelle, да ти е живо и здраво детенце, и много да те радва   Hug
Аз засега мързелувам малко, ама следобяд съм на работа.....

# 138
привет Hug
мишел,честит рожден ден на синчето ти,да е жив и здрав!!! Hug  bouquet  bouquet
Абе сливка, какво става с момо? Нещо се загуби от хоризонта? Виждате ли се от време на време?
момо е добре,просто няма време.....виждаме се ,когато имаме време Simple Smile
приятен ден на всички  bouquet

# 139
Аааа, бебчо, другата година сме ние  Peace

Мишел, честит рожден ден на малкия сладур!
Да ти е жив и здрав, много послушен и много усмихнат  Tada  ura

# 140
Мишел, newsm59 на синчето ти!Да ти е жив и здрав,да изживее своето детство безгрижно и щастливо!Да е гордостта на мама и тати!  bouquet

# 141
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мишел, да ти е здрав и щастлив малкия рожденник и с много слънчеви усмивки да те дарява    bouquet

# 142
Ми6ел  newsm59 на синчето ти, да ти е живо и здраво, и все така да ви радва.  Момичета аз пак да ви питам не6то  Laughing, за6то тук празнуват велик ден другата седмица  newsm78, нали е на 27 април(или само в бг е тогава)  Thinking Thinking

# 143
Линда, има 2 календара - Юлиански и Григориански.
Католиците, протестантите и православните християни ползват различни календари.
Тоест католиците и протестантите са по различен календар от нашата Църква.
Тук Великден почти винаги е по-рано.
Понякога съвпадат двата празника, но това е въпрос на изчисление.
Съвсем в реда на нещата е.

# 144
Мишел...честит ти рожденик! Да ви е жив и здрав и голям да порасне !    bouquet

Мелания...не се чуди а идвай...нали искаш да видиш как живеят тук хората, и дали твоя е "студен" или "топъл" е само така ще разбереш. С чуденка няма как да разбереш... Whistling

Бобче...кой каза, че норвежките мъже освен да правят хубави бебета за друго на ставали.... Joy Кой знае  тази на какъв образ е попаднала.... Rolling Eyes Това че нейния не ставал,  не  важи  за всички останали  мъже... Mr. Green

Ми6ел  newsm59 на синчето ти, да ти е живо и здраво, и все така да ви радва.  Момичета аз пак да ви питам не6то  Laughing, за6то тук празнуват велик ден другата седмица  newsm78, нали е на 27 април(или само в бг е тогава)  Thinking Thinking

Линда, обикновенно Великден се празнува в същия месец като в България, само с една седмица разлика. Тук празнуват с една седмица по-рано.

Тази година  разликата е един месец, тъй  като е високосна година.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 17:48 от ЧервеноВинце

# 145

Бобче...кой каза, че норвежките мъже освен да правят хубави бебета за друго на ставали.... Joy Кой знае  тази на какъв образ е попаднала.... Rolling Eyes Това че нейния не ставал,  не  важи  за всички останали  мъже... Mr. Green

дааа и аз така мисля....норвежките мъже правят и многооооо,много,....... др.хубави работи.аз немога да се оплача от моя поне,много си ми е добричак и много ме уважава Heart Eyesдаже съм го научила да носи мартеница Joy Joyсамо незнам кога ще види щъркел за да я свали.... Joy

# 146
  • Stavanger,Norway/ Varna
За щъркел незнам, ама аз миналата година чаках до май месец да видя цъфнало дърво и да я сваля  Crazy Laughing

# 147
  • България
Mishelle,честит рожденик,да ви е жив и здрав и много да ви радва!  bouquet newsm59

# 148
Здравейте момичета  Hug
Мишеле Честит ти рожденник,да е жив и здрав и много радост да ви носи   bouquet
Палачинка  Shocked Peace Кой каза че ми е омръзнала,още й свиквам  Crazy
А относно приятелката аз отдавна съм я ..... не е заради една тенекия което беше нещо повече от тенекия,ама както и да е не си заслужава да говор за ....
Е значи все пак имало БГ Айвар,а относно от турския магазин както казах бива ама скоро трябва да пробвам рецептата коята Винцето ми даде за да хапна после истински вкусна лютеница  Simple Smile
Незнам колко грама е големия Айвар понеже имаше само малки бурканчена като си купувах  newsm78
Аз днеска направих грешката да поспя следобяд и сега както Великанчо отиде на работа вечерта как ще спя до 5:10 незнам  Tired

# 149
Благодаря Ви за пожеланията, милички!

Вчера нямах търпение да се прибера от работа и да нацелувам моето малко сладко детенце.
Беше изпаднал в еуфория от засиленото внимание към него и получените подаръци.

Единствено тати ни липсваше много, но се надяваме съвсем скоро да се съберем тримата заедно!  Wink

Ще празнуваме през уикенда, чепрез делника няма как.

Общи условия

Активация на акаунт