Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 336
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  Hug
Аз вчера разказах как съм изкарала а за вечерта нямаше как да разкажа-то едва  ли някой може да пише точно тогава  Crazy Laughing
Само ще кажа че понякога моя ме подлудява от кеф,сякаш е гузен и така се извинява  Laughing Crazy
До преди малко бях на концерт-ех напълни ми се душата децата как пяха,свириха и танцуваха  Hug  bouquet
Интересното е че точно където бях на концерт, предната седмица чистех до 23:30  Laughing

# 121
Я кажете колко вида Айвар (Ajvar) има защото аз купих от турския магазин и пише че е произведен в Кроатия ама  Laughing ми казаха че са си купили и произведен в България от Ика-та  newsm78 Outta Joint Wink

# 122
Молинке, не знам колко вида са, аз съм виждала само един вид, който е на 2 подвида - нормален и лют  Joy

# 123
Щастлива и аз така си мисля ама обичам да съм права 100% като "заспоря"  Crossing Arms Laughing

# 124
Лека вечер ви пожелавам форумки,ние ще си лягаме скоро  Blush luvbed

# 125
Лека, Молинке Simple Smile
Аз тъкмо пак гледах тази реклама на бебешките продукти Neutral с многото бебета, дето се появяват едно след друго ...
Уникално сладки бебета и музиката е страхотно сладка.
Абе тая реклама ми пълни душата, ще хвана да си взема някакво бебешко мляко ей-така, заради рекламата  Heart Eyes

# 126
Незнам колко вида е Айвара, ама моя мъж в4ера ми домъкна от 6веция едни буркани6та по 2.600 килограма и на тях пи6е 4е е турски. Въпросът ми е колко е грамажа на нормално големите буркани с Айвар? Молинке, никога  не съм виждала Айвар в ICA.

# 127
Страхотни сте момичета!   bouquet
Благодаря ви много за топлото посрещане и съм особено изненадана, че сте толкова много в района, където МОЖЕ БИ ще дойда.
norah,  норвежките мъже по принцип ми се видяха готини, но щом казваш, че тези от Stjordal са най-хубавите, значи съм уцелила в десятката. Бих си чатила много с вас, но в момента един зъб ме цепи и ми иде да крещя.  Cry Взех течен аналгин (прекръстили го на Хексалгин моля ви се) и глътнах един лексотан и направо си лягам, че не издържам  #Puppy dog Преди имаше Veridon, който беше много ефикасен в такива ситуации, но отдавна не съм го срещала...може би е спрян. Утре веднага тичам при зъболекарката, че ми е горен молар и ме е страх от масирана инфекция! Сега отказа да ме приеме, била изморена от пътуване, моля ви се!  Tired Знам, че ще ми одере кожата, ама какво да се прави - когато те заболи зъб нямаш избор.

# 128
Хайде, Мелания, идвай  Hug
За готиност ... не мога да обобщя, че норвежците са готини, но са като по калъп правени.
С малки изключения, де.
Моята половинка се различава от масовия тип - рус, белокож, с лунички, сини очи.
А и не красотата е водещата в една връзка.
Но съм виждала някои наистина красиви мъже - студена красота обаче.

# 129
  • Stavanger,Norway/ Varna
Относно норвежките мъже, вчера една българка се изказа, че освен да правят хубави деца, за нищо друго ги няма  Laughing
А кажете вие сега, дали е така  bowuu

Щастлива, имам чувството май, че матката ти проговаря нещо  Hug

# 130
Относно норвежките мъже, вчера една българка се изказа, че освен да правят хубави деца, за нищо друго ги няма  Laughing
А кажете вие сега, дали е така  bowuu

Щастлива, имам чувството май, че матката ти проговаря нещо  Hug

Shocked Rolling Eyes Е бобченка, благодаря Simple Smile))
Само такива неща ми трябва да чуя в момента.  Добре, че поне при мен въпроса за правенето на деца вече не е на дневен ред, тъй, че ще се съсредоточа върху "другото". Но като се замисля моето бяло мече не е такова студено и безчувствено  Heart Eyes Може пък да съм ударила джакпота тоя път  Praynig

# 131
Хайде, Мелания, идвай  Hug
За готиност ... не мога да обобщя, че норвежците са готини, но са като по калъп правени.
С малки изключения, де.
Моята половинка се различава от масовия тип - рус, белокож, с лунички, сини очи.
А и не красотата е водещата в една връзка.
Но съм виждала някои наистина красиви мъже - студена красота обаче.

Привет щастлива  Hug
Моето мече бих казала, че е от както казваш "масовия тип", но пък е невероятно секси  Embarassed и поне съм в хармония със себе си - намирам го за достатъчно красив. А дали е достатъчно "топъл" - тепърва ще имаме много моменти заедно и ще го опозная.
А ти да не би да ставаш мама, както бобченка нещо намеква, а?  ylinfant Ако е така честито и дано всичко е наред до Големия Ден!!!   bouquet

# 132
Хихихих, Мелания, не!
Все още не, започваме с Менделсон, пък бебетата малко по-късно  Blush
Бобченка, точно така - от известно време говори ли говори ... щото има кой да я слуша  Joy
Но ... скоро ще свършим и тая работа  Blush Heart Eyes

# 133
Хайде,Славс време е!Че да не те изпреваря с трето Joy hahaha

# 134
Добро утро, милички!

Днес синчето ми става на две годинки!
 newsm59
Много се вълнувам. Преди 2г. горе-долу по това време се роди!
Да ми е жив и здрав!

И да ви почерпя виртуално, а някой ден може и реално! Wink))

Общи условия

Активация на акаунт