Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 328
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!   bouquet
Мелания, стига си се чудила, стягай багажа и идвай  Wink
Тъкмо времето започна да се пооправя и зимата лека-полека и с огромно нежелание да си отива.
После ще има 3-4 месеца пролет и след това отново зима  Joy
Преди няколко дни се разхождахме с милото под греещото слънце и беше около 9 градуса, при което той изкоментира: Толкова е пролетно, нали?
Отговорих му, че все още е зима, но може би към юни ще стане пролет.
Той контрира с: Юни ще е около 15-16 градуса, което си е направо лято.
Парирах го с: 15 градуса е пролет, а не лято.
А той ме довърши с: Вече можеш да си обличаш есенното яке (което беше зимното ми яке в България), не е толкова студено.
И осъзнах, че българите и норвежците влагат различни температурни амплитуди в понятията за сезони  Joy
Но какво да се чудя, като ми беше на гости януари миналата година го посрещна температура 22 градуса на сянка!
Помните каква необичайно топла зима беше.

# 151
Ох момичета днес наистина ми е много странен ден още със ставането....Комшиите са ми оставили техния дакел да го гледам докато ги няма и излизам сутринта да го изведа да си свърши някои естествени нужди...Проверих си и пощенската кутия - гледам там едно хвърчащо карирано листче. Първо си помислих, че децата от блока са го пъхнали просто ей така както често се случава...Ноооооо поглеждам го по-обстойно и какво да видя!  Shocked Rolling Eyes Обяснение в любов адресирано до мен моля ви се и то в стихотворна форма!!! Толкова смешна история не съм виждала  Joy. Изглежда някой комшия от моя или от съседните блокове си ме бил "набелязал" и ме гледал всяка сутрин!!!  Ужас! То всякакви на тоя свят. Мислех, че вече нищо не би ме учудило, но товааааа... Идея си нямам кой може да е това...А пък да си правят пишки с мен...не мисля  Thinking Не знаех, че имаме такива поети в околността и че аз съм като една Беатриче на Данте  JoyИ се очаква да съм го била четяла многократно за да вникна в смисъла на писмото  Laughing. Чета, чета, но нищо не вдявам. Ще ви го постна и на вас да се посмеете малко, пък може и вие да вникнете в него "по-така" rotfImbo
Както се вика enjoy!

=============================

Белоснежна моя гълъбице, невинна, прекрасна ми хубавице,
Абаносови са ти косите и като две Пирински езера очите,
Балсам за мен е твоя бегъл взор, оххх пак съм аз на зор,
Ако се вгледам в твоята снага се подкосяват моите крака,
Марияна, ти мой копнеж, защо студена си към мен кат зимен скреж?
Изтичат ми очите всеки ден, и през прозореца те гледам аз смутен,
Тогава ти се радвам с поглед аз, макар през прозореца за малко, в захлас,
Робувам аз на твойта красота ала не знаеш нищо ти за моята тъга,
А мисля си живот ли е това, ако с теб аз сладко не съгреша,
Перото взимам и се колебая, и спирам се…ако не ти пиша как ще изтрая,
А чудя се аз ден и нощ как да хвана твоето внимание, да завладея твоето съзнание,
Какво ли да направя, си мислих аз и без капка колебание реших,
Ей това стихотворение ти посветих, о, ти моя Светая-Светих,
Така се аз реших накрая, в стихотворение, моята любов да ти призная,
Уви, Марияна, туй стихче прочети ти пак и пак, и ако не разбереш започвай пак,
Карамбол ли е това Марияна, или на твой съсед са любовните страдания?
Simple Smile))) Ииииииииииихаааааааааа Simple Smile)))

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 02:12 от Mellania

# 152
Мелания, аз гласувам за Норвегия!   bouquet

# 153
Mellania.... Joy Joy Joy Смях се от сърце с тоз твой таен обожател... Joy Не му е лесно... Crazy

Човека-съсед явно усеща че те"изпуска" и няма да може повече да те ви вижда през неговия прозорец... Joy Та какво си вика, белким обяснението в любов, в стихотворна форма ще те спре от заминаването ти  за Норвегия... Joy

Благодаря ти че сподели  Hug

Приятен ден ти желая   bouquet

# 154
Eeeee, ама много сте ло6и зна4и. Въртите тайно Вински лютеници, ама не казвате колко грама е големия буркан Айвар  Mr. Green

# 155
Eeeee, ама много сте ло6и зна4и. Въртите тайно Вински лютеници, ама не казвате колко грама е големия буркан Айвар  Mr. Green
Ами въртЪт Вински лютеници ... друг път  Crossing Arms  Ядат  готов Айвар от Ика... Joy

Ама и аз не помня  верно колко е големия буркан Айвар  Thinking Ползвам малки,за да мога да ги пълня после с готовата лютеничка  Heart Eyes

Айде тичам на работа!  Peace

Приятна вечер на всички     bouquet

# 156
Здвавейте момичета  Hug
Палачинка аз така в яда си че аха да се провали и този ден  Blush
Квинне хвани Винцето на тясно и я попитай,защото тя на мен ми каза че са се отлепили етикетите на бурканите като ги е мила и не знае колко грама са,ама може пък да се сети бе  Wink  Whistling
Аз кашлям като магаре,все едно като преди ако не пуша дълго време и почвам ей така безпричинно да кашлям без дори да изхвърлям нещо,ама трябва да се оправя,къде ще ида иначе  Praynig Laughing
Меллания ех какви обожатели имаш  Crazy иначе ако го е написал той стихотворението то човека поне се е постарал ама и аз като Щастлива гласувам за Норвегия  Peace

# 157
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ко прайте бе, айде наздраве  Grinning

Аз днес като видях, че не вали и се разходих до центъра.

Молинка, даже мислех да ти званна за кафенце, амам малката много се размрънка, че зъбите я мъчат и се понесохме към къщи.

Мъжо ме запозна с една негова колежка- лесбийка и после ми се обади да ми каже как тя била очарована от мен  ooooh! Crazy Този моя мъж, някой път си мисля, че не е излязъл от пубертета още.
Ох тоя месец ни разбиха тотално. То пътен данък, то застраховката за колата, всичко на калъп пристигна. направо дъх неможе да си поеме човек.

Ей, затова ше му ударя още едно  Crazy

# 158
Хехе Бобченка наздраве,аз поне да го напиша като не пия  Crazy
О то днеска и 25 градуса да беше аз съм болен труп,нямах и нямам сили за нищо,даже и Великанчо да се уважим нямам сили  Blush Mr. Green
Е хе той мъжа ти кат моя пуберски работи  Laughing Ама моя няма да кажа кви му ги мъдри мозъка  Wink
Бобченка удари още едно и заради мен,аз като така и не се научих да релаксирвам поне да спя мога Уж  Grinning
Отивам да си взема душ и право в леглото,поне кат знам че моя е вкъщи и ще мога да заспя до като той си изгледа някакъв филм  Tired  bouquet

# 159
Момичета, поканите са готови  Hug
Мисля, че станаха много красиви.
Купих си едни неща за лепене и стана много хубаво с тях.
Остава само да ги надпиша и да ги разпратя.

Вие приготвяте ли се за Великден?
Че не остана време  Joy

# 160
Здравейте момичета, Мелани добре до6ла   bouquet.
Днес ре6их да опитам киселото мляко което хвалехте, и наистина е много добро. Аз досега си купувах все от арабските магазини, понеже е гъсто и малко или много прилича на данон, но това много ми хареса, 6том и на моя му хареса (а той е много взискателен относно млякото) значи е супер . Цял ден съм на таратор, а сега ре6их да си направя тиквички с кис. мляко и станаха невероятни   chef . Преди бях правила с това от арабския но не стават така както с това от Лидл. Даже моя ми заръча преди да си легне че искал пържени филийки с айран от лиделското мляко за закуска  Crazy. Много мерси за снимчицата   bouquet

# 161
Браво, Линда.
Утре и аз ще го пробвам.
Таратор ще ми се отрази добре   chef
Милото наричаше пържените филии "яйчен хляб" и също ги харесва  bowuu

# 162
Хей девойки, аз защо не знам за това мляко в Лидъла...как може... Crazy

Я казвайте как се казва че да си закупя и аз.  Whistling

Ох Линда..как ми се приядоха тиквички.  Crazy Ще спретна и аз  тези дни...  Peace

щастлива ...и моя е луд по пържените филийки... Joy

квине, днес заради теб се засилих в турския, за да видя Айвара и фирмата . Големия буркан Айвар е 690 гр.  Hug На фирмата PODRAVNA .

Има го в цяла Норвегия. С него става страхотна лютеница... Heart Eyes

# 163
Е,  много се радвам 4е ви е харесало. Крастави4ките съ6то ви ги препоръ4вам, не са сладки както някой бе6е писал, а са то4но като българските. Винска дала съм сним4ица на млякото по напред някъде в темата. Има 1,5% и 0,1%. Разликата в етикетите е много малка, леко по тъмнен е етикета на 1,5 %. Винска, много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Квине...моля, пак заповядай   Hug
Отивам да търся снимката с млякото  Joy Утре ще купувам , Лидъла е  точно до нас.  Heart Eyes

Да ви кажа, че  от  четвъртък  до събота пускат в Лидъла машина за печене на хляб...за 399 кр. Да знаете, ако някой иска. Wink

Аз ще си купувам..ще правя козунака в нея.. Heart Eyes Дават и 3 години гаранция... Peace

Същио видях и шприц за сладки...откога търся.  Rolling Eyes Имах в България и много бях  доволна.

Иначе тук с техните норвежки  найлонови торбички-шприц...ужасТ!  Crazy

Купувала съм някои електроники от там, и учудващо съм много доволна, макар и да НЕ  са някакви известни за тука фирми.

Но явно са известни в Германия... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт