Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 327
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Е, мерси много!!!     bouquet   Аз съм го виждала, ама си викам, че като е  толкова ниска масленост ще е таргедия... Joy
Добре че вие заговорихте и похвалихте млякото, иначе никога нямаше да се сетя да купа  1 кутия, барем  да пробвам.  Crazy

Утре отивам да купувам... Mr. Green

# 167
Винска, то за гъсто не е гъсто като Данон например, но вкусът му е като киселото мляко от соц, време.
Айряна става божествен. Така или ина4е опитай, надявам се и на теб да ти хареса.

# 168

.......
Мъжо ме запозна с една негова колежка- лесбийка и после ми се обади да ми каже как тя била очарована от мен  ooooh! Crazy Този моя мъж, някой път си мисля, че не е излязъл от пубертета още.
........

Бобче, като  каза лесбийки, се сетих че имам няколко спомена, в Берген. Joy   Свирихме  в един пъб, и две  мацки се клатушкат  на  дансинга пред мене...и   ме "изядоха"  с погледи...  Mr. Green

Ама аз си  се закачам и им се кефя с тях, като си мисля че са  фенки на банадата... Joy

В паузата слизам от сцената и отивам към тоалетната, и те препусакт след мене. Поканиха ме да правим тройка...  bowuu

Чак тогава загрях, че са "обратни"... Joy

Казах им че са "се объркали нещо"... Crazy  А те казаха че ще съжалявам... Naughty Flutter   Много мЪ искаха милите... ooooh!  Joy

И после пак на две други места, пака така...атака и  свалки. Божеее ...защо АЗ!  ooooh!

И педерасите  ме харесват "за дружка".   Crazy Имала съм много приятели обратни  в БГ.  Crazy  

Все пак в артистичните среди е бъкано с такива. Не знам с какво ги привличам, ама ми се лепят много... Sunglasses

квине...ще го опитам това млекце . Ще се отчета после!  Laughing

# 169
Привет от прашна София! (некой кърмим по 3 пъти на нощ и тогава ни идва вдъхновението  Grinning )
Тук (разбира е) е доста мръсно и пълно с народ. Трябваше ми 1 ден да се окопитя! Аз колкото народ видях за тоя ден толкова в целият си престой в Норге не съм видяла, бе! Гледам като теле в железница! Отзад в градинката - майки, майки... и си говорят,бе!!! Аз по норвежански седя на пейката и гледам (само дет една книга не извадих). Ей и обратната интеграция ще е трудна да зна'йте! Забравила съм аз що е то спонтанен разговор, забравила съм какво е някой непознат да го интересува на колко месеца е детето ти! Пък това непознат да му се порадва... С 2 думи - странно е!
Иначе истината е, че ми се иска да е по чистичко и ако може шофьорите да са по внимателни - не за мен, ма ония баткото е една шматка... За сега инциденти не съм имала, като ме видят с количка и почти веднага спират! Движението е  - стадо бизони в любовен период! Обаче аз си карам с кеф- вида права улица и си карам на право, нема да са връткам като полудела на некое кръгово (по 3 пъти до де улуча правилният изход).

Айде до скоро!

П.С. Драги тронхаймки, знаете ли Жоро, лекар, женен за норвежка? Пътувах с един негов познат и той ме пита за него (щото нали ние в Норвегия се знаем поименно от Ставангер до Трьомсо и обратно  Grinning )

# 170
Е, Мелания, чакваш да ти кажем браво ли?
Или да се смеем?
За твоя информация аз се усетих, че може би си ти, докато ми пишеше бележки, че някакъв селфконтрол ти бил писал, но не вярвах, че ще стигнеш до там.
То си е за теб Simple Smile
Радвай се на самотата, която сам си си създал.

Може ли да те питам нещо?
Ти какво точно правиш в женски форум за майки (и бъдещи майки) в Норвегия?
Освен, че си в Норвегия и че имаме нещастието да те познаваме, нито си жена, нито пък ще станеш майка.
Така че какво точно търсиш тук?
Внимание?
Или се радваш да злоупотребяваш с доброто отношение на всички?
Има нещо много сбъркано в психиката ти, честно.
Уведомих модераторите за теб.
Няма нужда да слагат бан на целия NTNU, ти сам ще се махнеш, нали?

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 10:42 от щастлива

# 171
Marjo, сестро, приятелко...  Hug
... отдавна, много отдавна, помня говореше за гледната точка към олющената фасада на блока. Време е да се възползваш от нея  Wink

Мелания, изумително безцелна ми се струва цялата ти концепция. Не знам какво си искала да постигнеш, но явно си успяла, честито...   ... ейй, мине се не мине и току някой изтрещи...

# 172
Винце   bouquet
Мелания ужасно много иска да бъде жена и да бъде обичан Simple Smile
Да не му се подиграваме Wink
Пък ако знаеш какви бележки ми написа Wink
Същински актьор ...  Joy
Сега ме е яд, че не отговорих подобаващо  Rolling Eyes

# 173
Здрасти Simple Smile

аз тук само минавам да ви поздравя   bouquet
Понеже съм една седмица "на почивка" в Осло, мъжО работи по цял ден, а навън вали, та съм заседнала във форума като кит в плитчините...
Дойдох и аз на север да се дивя на скандинавците! Само дето няма слънце, иначе е приятно. Спокойствие, всичко си е на мястото... чак не ми се прибира в гадната София!

Кажете някой магазин за бебешки дрешки, на разумни цени, тук из Осло. Да помъкна някоя тениска за малкия, да знае къде е бил разнасян с корема Crazy

Поздрави от мен  Mr. Green

# 174
Здравей, offioly!
Имаме тук няколко "Ословчанки", като се появят ще ти дадат насока къде да търсиш  Peace
Добре дошла и на теб :Р

# 175
Брей, тази баба Митра не я знам "каква" е, ама... Убеждавам се, че има много хора, които стоят без работа и се чудят в каква посока да избият странностите си. Wink
А разкажете за неосведомените кое е въпросното създания. Да му отдадем заслужено внимание. Wink))

Марйо, добре дошла в лудницата, наречена София.
Ако ти остане време звънни едно телефонче като се поокопитиш. Wink

# 176
Меланито бе Мишелска... дето имало гадже в НО и се чудело дали да тръгва... и дето има в главата някаква непонятна за никого конспирация да метне норвежките мами ... та чувствай се метната, ако и да не ти е ясно...Wink

# 177
Де ме метнаха само незнам... По нечий норвежки склон ли, де ли...

Хех, хора всякакви. Не им се сърдете... Някои се чудят де да си избият комплексите и да си повярват, че са майки, например.  newsm78

Че и поетични дарби твърдят, че имат...
То ако всички поети пишеха подобни стихове... Романтиката отдавна да нее  това, което е.  Joy

# 178
Аз друго не разбирам, тези измислени виртуални образи на жена с дъщеря, уж зряла и с акъла си ... тези образи, когато са създадени от мъж, какво говорят?
Че мъжът е неудовлетворен от себе си, от пола си, че иска да бъде жена и да ражда деца.
Психологията много има да каже по въпроса, психиатрията - също.
Болни хора има навсякъде за съжаление.
Гледаш го на външен вид един такъв нормален, а отвътре ... като изгнил плод.
Не че на гейовете им е лесно, но дори когато се държиш нормално с тях, някои ги избива на простотия и комплекси.
И най-тъжното е, че Баба Митра дори не може да се погледне отстрани колко е жалък.
А цялата ситуация какво показа - че докато ние приехме новата "бъдеща норвежка мама", мъжът зад този образ се оплаква, че има едва ли не някаква конспирация против него.
Сега виждаш ли, Тони или Жоро (който и от двамата да прави тези циркове), кой е виновен?
Ако се държиш нормално с хората, те ще ти отвръщат със същото.
Но ти предпочиташ да създаваш напрежение, скандали и да забъркваш каши - сам си си виновен за реакцията после.

# 179
Момичета,помощ!Как беше на български приготвянето на Sjokolade kake(med glasur). newsm78

Общи условия

Активация на акаунт